zacharis1955 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Αγόρασα και 'γώ ενα από το lidl Παλαιού Φαλήρου (Αγίου Αλεξάνδρου)...Εχει ακόμα 3 κομμάτια...
alexmm Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Στη Θεσ/νίκη σε αυτό της δυτ. εισόδου είχε χτες το απόγευμα πάνω από 20 πάντως. Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής αν και δεν είχα ποτέ κάτι ακριβότερο για να μπορέσω να συγκρίνω. Nova και WD TV Live έχει συντονίσει κανείς για να με πληροφορήσει με ποια μέθοδο;
panosvlass Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Στη Θεσ/νίκη σε αυτό της δυτ. εισόδου είχε χτες το απόγευμα πάνω από 20 πάντως. Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής αν και δεν είχα ποτέ κάτι ακριβότερο για να μπορέσω να συγκρίνω. Nova και WD TV Live έχει συντονίσει κανείς για να με πληροφορήσει με ποια μέθοδο; Και nova και wdtv τα εχω προγραμματισει μονος μου στο συγκεκριμενο τηλεκοντρολ. Αν διαβασεις το manual θα δεις οτι εχει λειτουργεια "Learn"
alexmm Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Και nova και wdtv τα εχω προγραμματισει μονος μου στο συγκεκριμενο τηλεκοντρολ. Αν διαβασεις το manual θα δεις οτι εχει λειτουργεια "Learn" Σ'ευχαριστώ. Το είδα και το χρησιμοποίησα ήδη για κάποιες από τις λειτουργίες της TV. Απλά είπα μήπως υπήρχαν ήδη έτοιμα settings υπό κάποιο άλλο όνομα κατασκευαστή
tourinio Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Στα lidl στην Χαροκόπου στον Ταύρο, είχαν εξαντληθεί..
michael_aj_3007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Στο Lidl στις Τζιτζιφιές (Καλλιθέα-λίγο πριν την παραλιακή) είχε καμιά 30αριά τεμ.
johnbond Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Πήρα και εγώ ένα..Είναι πολύ καλό.Δουλεύει μέχρι και στο laptop μου. Λογικά θα δουλεύει και σε Nikon DSLR..Πως θα το προγραμματίσω όμως; Κάτι τέτοιο Link
vasman15 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Πήρα και εγώ ένα..Είναι πολύ καλό.Δουλεύει μέχρι και στο laptop μου. Λογικά θα δουλεύει και σε Nikon DSLR..Πως θα το προγραμματίσω όμως; Κάτι τέτοιο Link πως δουλευει με το laptop?
johnbond Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 πως δουλευει με το laptop? Έχει δέκτη υπέρηθρων μπροστά το laptop μου. Βάζοντας τον κωδικό στο τηλεχειρηστήριο για pc μπορείς να κάνει κάποια πράγματα όπως,play pause,shutdown,scrolling σελίδων κ.α.
diplo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 στο lidl στις τζιτζιφιες χτες το απόγευμα είχε άφθονα κομμάτια.
June Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Έχει καταφέρει κανένας να το κάνει να δουλέψει ως χειριστήριο για desktop pc; Αν ναι, με τι πρόγραμμα μπορώ να το προγραμματίσω; Αυτό είναι το remote που έχω αυτή τη στιγμή. Με learn πιάνει τα κουμπιά, αλλά στη συνέχεια δεν δουλεύει στον υπολογιστή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα