derizio Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_12875.htm Το έχει όμως δοκιμάσει κανείς; Το έχουν βγάλει και άλλες φορές. Σκέφτομαι να το πάρω μπας και αντικαταστησω τα 3 που έχω, τηλεόραση, nova, home cinema.
xouzel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_12875.htm Το έχει όμως δοκιμάσει κανείς; Το έχουν βγάλει και άλλες φορές. Σκέφτομαι να το πάρω μπας και αντικαταστησω τα 3 που έχω, τηλεόραση, nova, home cinema. To έχω από την προηγούμενη φορά που το έβγαλαν, αλλά στα 10 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Εξαιρετικό.
kanari Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Το έχω και................για τα λεφτά του τζάμι!!!
sintalkas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Παιδιά το έχω το χειρηστήριο και είναι πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του,έχει και φωτισμό και lcd οθόνη , ειδικά για 7.99 που το δίνουν είναι μια ασυναγώνιστη προσφόρα...
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Είναι εύκολο στον προγραμματισμό? Με κωδικούς γίνεται?
kanari Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Είναι εύκολο στον προγραμματισμό? Με κωδικούς γίνεται? και με κωδικούς και με ανίχνευση και διαβάζει εντολές από άλλο τηλεκοντρόλ και καλή σχετικά ποιότητα κατασκευής ....
mctheos7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί με pc μέσω κάρτας τηλεόρασης?έχω μια notonlytv και μια aver και εχουν χαιρετησει τα τηλεκοντρολ και των δυο...
ipal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί με pc μέσω κάρτας τηλεόρασης?έχω μια notonlytv και μια aver και εχουν χαιρετησει τα τηλεκοντρολ και των δυο... Eχει καποιους κωδικους TVTUNER αλλα 5-6 αν 8υμαμαι καλα. Αν δεν εχεις τα μαμα δωσε αλλα 10 για το Logitech 300 (απο amazon.uk) Eμενα γενικα, που δε το η8ελα για sony,philips κλπ standard κωδικους, μονο με learn επαιξε.
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Με learn πρέπει να του περάσεις μία-μία όλες τις εντολές του τηλεχειρηστηρίου που θέλεις να αντικατασττήσεις?
diplo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Στο lidl στα Μελίσσια δεν υπάρχει Μη βιάζεσαι.... www.lidl.gr / Oι προσφορές μας / Τεχνολογία και διασκέδαση | Από 05.09 / Τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_12875.htm
jordan4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μπορεί να λειτουργήσει και για ψηφιακό δέκτη? Εχω εναν MAX και το δικο του δεν είναι και ότι καλύτερο..
plpapadopoulos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ένα άλλο μοντέλο που είχε βγάλει πάντως πριν κάνα χρόνο λιγάκι πιο φαρδουλό, είναι επιεικώς ΣΑΠΙΟ ! Προβλήματα στον προγραμματισμό (έπιανε 2 φορές το κουμπί), δεν αποθήκευε τα commands/keys πολλές φορές, κολλούσε το backlight κλπ... Μου θύμισε κάτι κινέζικα του καλαθιού. Παρόλα αυτά μετά από ακετές ώρες, κατάφερα και το συντόνισα να παίζει με TV, DVD και αποκωδικοποιητή Digea, αλλά ειλικρινά, θα έδινα και τα τριπλάσια για να έπαιρνα κάτι σε Philips προγραμματιζόμενο, που απλά είναι κορυφές (για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και την ψυχική μου ηρεμία). Αν ακόμα έχω το κουτί, θα κοιτάξω μοντέλο και θα ποστάρω για να μη την πατήσει κι άλλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα