minaras_tio Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Καλημερα,εχει μια φιλη μου το lg optimus black p970,με android 2.2. Εχει προβλημα με την καρτα sim της cosmote.Βαζει τη καρτα,ολα καλα,ομως οταν παει να ενεργοποιησει τις αναφορες παραδοσης μηνυματων,δεν ενεργοποιουνται. Βαζει μια wind που εχει και ολα αψογα. Πηρε τηλεφωνο στην lg και της ειπαν οτι πρεπει να αναβαθμισει την εκδοση λογισμικου.Δε ξερει απο αυτα(ουτε εγω απο android),και της ειπαν να παει στο γερμανο. Ρωταω:πως αναβαθμιζεται η εκδοση να το κανει μονη της? Απο που το κατεβαζω το λογισμικο και ποια εκδοση ειναι η τελευταια? Στεκει οτι αυτο ειναι το προβλημα? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 τι ενωει αναβαθμισει 2.3 δεν νομιζω οτι εχιε μαλον θα λεει να ξανα βαλεις το 2.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 guide για αναβαθμιση λογισμικου? κατεβασε το lg tool απο εδω http://www.lg.com/gr...odelCode=LGP990 Τρεχτο καιοταν ανοίξει πατα εκει ποι λέει install usb driver. οταν τελειώσει βαλε το τηλέφωνο στο πισι. μην πατησεις ενεργοποιση αποθηκευτικου χωρου. θα σου βρει το tool το τηλεφωνο και θα το κανεις update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minaras_tio Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Φιλε μου το link που μου δινεις ειναι για lg p990. Η φιλη μου εχει p970. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 το ιδιο ειναι μην μασας. Ιδιο tool εννοω. Αν αισθανεσε καπως πατα ληψη απο εδω http://www.lg.com/gr/support/product/support-product-profile-mobile-redux.jsp?customerModelCode=LGP970&matchedModelCode=6100004340&searchEngineModelCode=LGP970&initialTab=documents&targetPage=support-product-profile-mobile-redux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minaras_tio Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.