Vasilis 07 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ήρθε ο καιρός για μια ανανέωση σε κινητό και αυτή την φορά θα πάω σε smarthphone. Κλείνω πρός το Samsung Galaxy S2 αν και θα προτιμούσα πιό πολύ λειτουργικό Windows (αλήθεια μπορεί να εγκατασταθεί ?). Οι απαιτήσεις μου: 1)Πολύ καλή οθόνη 2)Γρήγορη πρόσβαση στο internet 3)Υποστήριξη pdf 4)Ραδιόφωνο 5)GPS Αναμένω τις προτάσεις σας.
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 αν το galaxy s 2 εχει ραδιοφωνο, τοτε ξερεις ποιο να παρεις!
privateer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Προφανώς Galaxy S2 και αν μπορείς να περιμενεις για Windows κινητό σε κανα δυο μηνες θα υπάρχουν αντιστοιχες προτασεις.
oldnew Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Galaxy s2+ leomar rom, σε καλύπτει σε όλα οσα θες χ10 και επιπλέον ψηνει και καφέ! Μακράν η καλύτερή επιλογή απο όλα τα κινητά σήμερα.
Vasilis 07 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Τώρα που το ψάχνω το θέμα, έμαθα ότι το Galaxy S2 έχει την τάση να δείχνει το λευκό με ελαφρά μπλέ απόχρωση Με δεδομένο ότι θα χρησιμοποιείται για διαδίκτυο και προβολή ebook (και ελάχιστα έως καθόλου για video) με κάνει να εξετάζω και το HTC Sensation. Κάποιος που το έχει να μου πεί την γνώμη του ?
oldnew Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Τώρα που το ψάχνω το θέμα, έμαθα ότι το Galaxy S2 έχει την τάση να δείχνει το λευκό με ελαφρά μπλέ απόχρωση Με δεδομένο ότι θα χρησιμοποιείται για διαδίκτυο και προβολή ebook (και ελάχιστα έως καθόλου για video) με κάνει να εξετάζω και το HTC Sensation. Κάποιος που το έχει να μου πεί την γνώμη του ? Θεωρητικά ΚΑΙ ΜΟΝΟ ισχύει αυτό. Αμα βαλεις διπλα διπλα 2 κινητά ίσως το διαπιστώσεις κάτω απο εξαιρετικά ακραίες συνθήκες. Δεν έχεις απολύτως, μα απολύτως κανένα θεμα ούτε για ιντερνέτ ούτε ebook κλπ. Ειναι αληθεια οτι το λευκο δεν ειναι τοσο λαμπερο, ολα τα αλλα ομως ειναι σε αλλο επιπεδο. Συνολικα υπερεχει μακραν.. Τελικός κριτής το ματι σου. Πήγαινέ δες τα σε καποιο πολυκατάστημα. Και πειραξε και λίγο τις ρυθμίσεις χρωμάτων. Αυτή η οθόνη έχει τόσα συν σε σχεση με όλες τις άλλες οθόνες, και αλλα τόσα συν σε hardware, που αυτά είναι λεπτομέρειές. Δωσε βαρύτητά σε σημαντικότερα θέματα. Ποιο έχει μεγαλύτερη αυτονομια, στο άχρηστο software της samsung που αργα ή γρήγορα θα αναγκαστείς να αλλάξεις. Το sensation είναι ποιο ετοιμο στο software και αυτό είναι σημαντικό συν στην αρχή, που δε θα ξέρεις τι σου γίνεται. Σε βάθος χρόνου όμως το sgs2 είναι πολυ καλύτερό.
salonikios_27 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 διαβασα οτι ερχεται το Motorola atrix ελλαδα τον σεπτεμβριο.το κινητο ευρωπη εχει ερθει και πουλιεται σε online shop.σε κατι reviews που ειδα μου αρεσε πολυ εμφανισιακα σε μεγεθος ειναι πιο συμαζεμενο και εχει και την αναγνωριση δακτυλικου αποτυπωματος που ειναι κατι διαφορετικο.στα 453 το χει στο skroytz.αν το εβλεπα απο κοντα να το πειραξω θα ειχα καλυτερη γνωμη αλλα το κινητο φαινεται καλο και σε χαρακτηριστικα και σαν κατασκευη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.