Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και με τα αλλα 2 router δοκιμαζοντας στη κεντρικη υποδοχη τηλεφωνου κλειδωνουν και αυτα ΠΛΕΟΝ πανω κατω στα 10000Kbps , αλλα για σιγουρα θα ξαναδοκιμασω αυριο

φιλτρα δεν εχει ο συναγερμος . φιλτρα εχω βαλει μονο στις μπριζες οπου υπαρχει τηλεφωνικη συσκευη.

βασικα θεωρω τυχαιο το γεγονος που συνεβει που λογω μιας ασφαλειας που επεσε απο τον πινακα να καηκε το router και μια αλλη ηλεκτρικη συσκευη στο ιδιο δωματιο. δεν πιστευω να πειραχτηκαν τα ηλεκτρικα-ηλεκτρονικα συστηματα του σπιτιου εξαιτιας ενος διακοπτη που επεσε στον πινακα λογω ενος βραχυκυκλωματος που προκληθηκε και ετσι να συγχρονιζω χαμηλοτερα.

χτες το μεσημερι εκανα reboot το router γιατι δεν το ειχα δοκιμασει σαν λυση και μεχρι τωρα 1.5 μερα σχεδον οσο καθομαι στο γραφειο δε βλεπω να εχει σβησει το λαμπακι απο το router.

παντως καποια στιγμη το ειδα και ειχε συγχρονισει στα 9500Kbps και εκανα αποσυνδεση και ξανα συνδεση για να πιασει τα 10600Kbps που ειναι τωρα (πολυ πιο κατω βεβαια απο τα 12800 περιπου που κλειδωνα πριν το συμβαν με το βραχυκυκλωμα και το DGN 2000 που ειχα)

σιγουρα δεν φταιει το βραχυκυκλωμα.και εμενα εχει πεσει γενικος κτλ δεν πειραξε κατι.1,5 μερα δεν εχεις αποσυνδεση επειδη συγχρονισες στα 9500.οποτε ειχες λιγο παραπανω margin ενω τωρα που εισαι 10600 εχεις λιγοτερο margin.ο συναγερμος αν ειναι συνδεδεμενος με την εταιρεια για να στελνει σημα οταν τον οπλιζεις η αν πανε να σε κλεψουν θελει φιλτρο υποχρεωτικα.αλλιως εχεις αποσυνδεσεις η παρασιτα στο τηλ η μικροτερο συγχρονισμο.αν πραγματι δεν εχει φιλτρο και βαλεις τοτε παιζει να πας και παραπανω απο 12800 που ησουν

Δημοσ.

Στατιστικα με Siemens , Baudtec και Linksys αντιστοιχα

atut8x.jpg

2zg5h5g.jpg

b8vf4g.jpg

Πηρα τηλεφωνο στο 1242 και δηλωσα βλαβη και ειπα οτι με βασει τα στατιστικα της γραμμης μου μπορω να συνδεθω μεχρι τα 16000Kbps και η απαντηση της κοπελας ηταν οτι η γραμμη μου αντεχει μεχρι τα 13000 , οποτε της απαντω ξαναγυριστε μου την γραμμη να κλειδωνει εκει απο τα 10500 που ειμαι τωρα .

θα δειξει οταν με παρει ο τεχνικος τηλεφωνο !!!

Δημοσ.

γιατι οταν κατεβαζω απο διαφορα hosters (πχ filesonic , wupload , fileserve) σαν premium user (με το γνωστο κολπο με τα cookies) :-D και απο Mozilla και απο Cryptload εχω πραγματικα χαλια ταχυτητες και καθολου σταθερες με συνεχεις αυξομειωσεις ? στον Mοzilla για να τερματισω το download speed πρεπει να βαλω 4-5 παραλληλα λινκς για κατεβασμα , το οποιο στο Cryptload δε πιανει και κατεβαζω με την μιση ταχυτητα (δηλαδη 500Kb/s)

απο Nvidia , speedtest του οτε και ftp.ntua πιανω σταθερα 1.0-1.1 Mb/s :-(

Δημοσ.

. δεν πιστευω να πειραχτηκαν τα ηλεκτρικα-ηλεκτρονικα συστηματα του σπιτιου εξαιτιας ενος διακοπτη που επεσε στον πινακα λογω ενος βραχυκυκλωματος που προκληθηκε και ετσι να συγχρονιζω χαμηλοτερα.

απο ενα βραχυκυκλωμα δεν γινεται να παθουν κατι τα καλωδια τηλεφωνου που ετσι και αλλιως περνανε απο αλλου εκτος αν πηρε φωτια το σπιτι.

Στατιστικα με Siemens , Baudtec και Linksys αντιστοιχα

Πηρα τηλεφωνο στο 1242 και δηλωσα βλαβη και ειπα οτι με βασει τα στατιστικα της γραμμης μου μπορω να συνδεθω μεχρι τα 16000Kbps και η απαντηση της κοπελας ηταν οτι η γραμμη μου αντεχει μεχρι τα 13000 , οποτε της απαντω ξαναγυριστε μου την γραμμη να κλειδωνει εκει απο τα 10500 που ειμαι τωρα .

το καλυτερο ειναι το siemens στα 11 mbit και παλι ειναι λιγοτερο απο πριν απο τα 12 που ειχες οποτε τι να υποθεσω.οτι το netgear το πρωτο που ειχες ηταν καλυτερο σε συγχρονισμο ακομα και απο το Linksys wag200?παραξενο?μονο αν ειχες το παλιο ρουτερ σαν μοντελο θα βλεπαμε

επισης η κοπελα δεν μπορει να δει ποσο συγχρονιζες εσυ πριν πχ μισο μηνα.η κοπελα σου λεει οτι το max ειναι τα 13 επειδη βλεπει το max attainable.πχ στο siemens ειναι λιγο παραπανω απο τα 11.και αυτη υποθετει οτι με καποιο αλλο Profile Θα πηγαινες 13.που οπως βλεπω εχεις margin 10 οποτε και 9 να το πανε θα κερδισεις max 0,5 mbit οποτε ουτε τα 13 δεν θα φτασεις.με κανα 6 αρι θα πηγαινες 13 που ο οτε δεν δινει 6 margin.εκτος αν σου λεει το attainable με 6 margin που θα ειχες.

γιατι οταν κατεβαζω απο διαφορα hosters (πχ filesonic , wupload , fileserve) σαν premium user (με το γνωστο κολπο με τα cookies) :-D και απο Mozilla και απο Cryptload εχω πραγματικα χαλια ταχυτητες και καθολου σταθερες με συνεχεις αυξομειωσεις ? στον Mοzilla για να τερματισω το download speed πρεπει να βαλω 4-5 παραλληλα λινκς για κατεβασμα , το οποιο στο Cryptload δε πιανει και κατεβαζω με την μιση ταχυτητα (δηλαδη 500Kb/s)

απο Nvidia , speedtest του οτε και ftp.ntua πιανω σταθερα 1.0-1.1 Mb/s :-(

εφοσον πιανεις 1mbyte/sec η γραμμη σου σαν γραμμη ειναι μια χαρα.τωρα αν ολα αυτα τα fileserve Κτλ οπως ειπε και ο spank σουρνονται ακομα και με premium δεν μπορεις να κανεις και πολλα.εφοσον ισε σε speedtest και ftp.ntua μια χαρα τοτε ολα οκ.εκτος αν εχεις τιποτα xp που απο default δεν μπορουν να ανοιξουν παρα πολλα connections οποτε σου κανει θεμα εκει.το καλυτερο τεστ παντως ηταν το Ftp και εκει κατεβαζει οσο παει.εντος των προσεχων ημερων θα κανω και εγω τεστ με rapidshare Να δουμε ποσο παει και θα ρωτησω τον bro αν εχει απο fileserve να δοκιμασει και αυτος.το cryptload δεν το εχω δοκιμασει.δεν ξερω αν μπορεις να δοκιμασεις αλλο προγραμμα αντι για αυτο η μια πιο New εκδοση του.επισης στον mozilla και στον καθε browser για να πιασεις full speed η θα βαλεις πολλα να κατεβασεις η θα βαλεις download manager.με ενα connection πρεπει να βρεις πολυ καλο site οπως asus,nvidia,ati,apple για να σου δωσει full speed.παλια τουλαχιστον απο αυτα κατεβαζες κομματια με 1000 και 1500 σε καλες γραμμες.πλεον δεν ξερω εχω καιρο να κανω δοκιμη.επισης και η Microsoft οχι το site Της ελλαδας εδινε πολυ γρηγορα.ο τεχνικος απο τον οτε τι σου απαντησε???

αντε να σου βαλουν 9 Margin και Interleave αν eχεις fast για να πας παραπανω.και θα γινει πιο ασταθης η γραμμη σου εκει οποτε μπορει να σου κανει πιο ευκολα disconnect λογω του 9margin.αν εισαι fast και πας Interleave θα εχεις μεγαλυτερο Ping αλλα καλυτερο συγχρονισμο( πιο μεγαλο) και καλυτερη σταθεροτητα.

Δημοσ.

φιλε poulinos ευχαριστω για τις απαντησεις σου .

την Παρασκευη μιλησα με εναν πιο εξειδικευμενο τεχνικο του οτε , ο οποιος μου ειπε οτι θα μου αλλαξει προφιλ στην γραμμη να με ξαναβαλει σε 13αρα με αλλα db ωστε να μην αποσυνδεομαι .

επιπλεον απο την Παρασκευη εχω βαλει το Siemens CL-110 για να μπαινω ιντερνετ και στο DGN2200 εκλεισα το DHCP και το εχω μονο για wifi . ο λογος που το εκανα αυτο ειναι για να δω αν θα αποσυνδεθω απο το ιντερνετ. μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα , οποτε η ο τεχνικος εφτιαξε την γραμμη η το Siemens ειναι "βραχος" . αυριο μεθαυριο εχοντας δοκιμασει για 4 μερες το Siemens θα ξαναβαλω το DGN2200 για ιντερνετ να δουμε αν θα παρουσιαστει προβλημα . αν ναι τοτε εφταιγε εξ'αρχης το Netgear αφου το Siemens δεν αντιμετωπισε προβλημα και ισως τελικα δε το παω πισω και το κρατησω και τα χω και τα 2 συνδεδεμενα μεταξυ τους , το ενα για internet και το αλλο για wifi

Δημοσ.

φιλε poulinos ευχαριστω για τις απαντησεις σου .

την Παρασκευη μιλησα με εναν πιο εξειδικευμενο τεχνικο του οτε , ο οποιος μου ειπε οτι θα μου αλλαξει προφιλ στην γραμμη να με ξαναβαλει σε 13αρα με αλλα db ωστε να μην αποσυνδεομαι .

επιπλεον απο την Παρασκευη εχω βαλει το Siemens CL-110 για να μπαινω ιντερνετ και στο DGN2200 εκλεισα το DHCP και το εχω μονο για wifi . ο λογος που το εκανα αυτο ειναι για να δω αν θα αποσυνδεθω απο το ιντερνετ. μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα , οποτε η ο τεχνικος εφτιαξε την γραμμη η το Siemens ειναι "βραχος" . αυριο μεθαυριο εχοντας δοκιμασει για 4 μερες το Siemens θα ξαναβαλω το DGN2200 για ιντερνετ να δουμε αν θα παρουσιαστει προβλημα . αν ναι τοτε εφταιγε εξ'αρχης το Netgear αφου το Siemens δεν αντιμετωπισε προβλημα και ισως τελικα δε το παω πισω και το κρατησω και τα χω και τα 2 συνδεδεμενα μεταξυ τους , το ενα για internet και το αλλο για wifi

το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να σε βαλει σε interleave γιατι με margin αμα το χαμηλωσει για να σε παει στα 13 θα εχεις αποσυνδεσεις.αν και βλεπω οτι εισαι ηδη Interleave στο Linksys οποτε δεν ξερω τι αλλο θα κανει.εκτος αν εχεις κανα masked profile.το siemens παιζει παρα πολυ σταθερα οπως και το Thomson πολυ πιο σταθερα απο το Netgear οποτε υπαρχει περιπτωση να μην σου εχει καμια αλλαγη και απλα να παιζεις πιο σταθερα λογω ρουτερ.απλα στο siemens για να αντεξει βαλτου κανα μικρο φαν απο πανω για να το παγωνει γιατι ζεστενεται παρα πολυ δυστυχως.ενταξει ειναι χειμωνας τωρα.οποτε ισως φταιει εκ γενετης το netgear απο την αλλη ισως απλα δεν ειναι τοσο σταθερο οσο το netgear 200.καλα ναι μπορεις να κανεις αυτο που εκανες και να εισαι μια χαρα παντως δεν το κοβω για προβλημα του Netgear αλλα για οτι δεν μπορει να κρατησει την γραμμη σταθερη.βεβαια επειδη εχεις και το linksys μπορεις να βαλεις και το Linksys για το wi fi.αν δεν ειναι θεμα ρουτερ και σε κανα φιλο σου παιζει σταθερα βαλτο αγγελια μετα και βαλε το Linksys στην θεση του netgear.απορω γιατι πηρες το netgear αφου ειχες το Linksys.το netgear δοκιμασε το σε φιλο να δεις.

Δημοσ.

για το Linksys ειχα αναφερει παλι στο insomnia οτι ειχε προβλημα το οποιο ηταν πολυ περιεργο και ειχαμε καταληξει με συμφορουμιτες οτι ειχε χαλασει.

ανοιγα το router, συγχρονιζα στα 128000Kbps και κατεβαζα με 1.2Mb/s αλλα οσο περνουσε η ημερα το download speed επεφτε σταδιακα με αποτελεσματα κατα το μεσημερι να κατεβαζω με 200kb/s. αν το κλεινα και το ξανα ανοιγα συνδεοταν παλι στα ιδια Kbps κατεβαζα παλι με 1.2Mb/s αλλα μετα το βραδακι ξανα download speed 200kb/s .

κανοντας και τοτε δοκιμες με το Baudtec ηταν σταθερο πρωι βραδυ σε download speed οποτε λεω παει τα εφτυσε το Linksys ας παω να παρω ενα καλο ασυρματο modem-router και ειχα παρει το DGN2000 , το οποιο 1 χρονο δεν ειχε προβλημα σε αποσυνδεσεις και σε download speed αλλα δυστυχως καηκε για αυτο το αλλαξα με το DGN2200.

δηλαδη δεν ηθελα και τοτε να βαλω Siemens + Linksys για να μην εχει πολλα πανω στο γραφειο μου , αλλα μια συσκευη και καλη .

αυτη ειναι η ιστορια μου με τα routers :mrgreen:

Δημοσ.

για το Linksys ειχα αναφερει παλι στο insomnia οτι ειχε προβλημα το οποιο ηταν πολυ περιεργο και ειχαμε καταληξει με συμφορουμιτες οτι ειχε χαλασει.

ανοιγα το router, συγχρονιζα στα 128000Kbps και κατεβαζα με 1.2Mb/s αλλα οσο περνουσε η ημερα το download speed επεφτε σταδιακα με αποτελεσματα κατα το μεσημερι να κατεβαζω με 200kb/s. αν το κλεινα και το ξανα ανοιγα συνδεοταν παλι στα ιδια Kbps κατεβαζα παλι με 1.2Mb/s αλλα μετα το βραδακι ξανα download speed 200kb/s .

κανοντας και τοτε δοκιμες με το Baudtec ηταν σταθερο πρωι βραδυ σε download speed οποτε λεω παει τα εφτυσε το Linksys ας παω να παρω ενα καλο ασυρματο modem-router και ειχα παρει το DGN2000 , το οποιο 1 χρονο δεν ειχε προβλημα σε αποσυνδεσεις και σε download speed αλλα δυστυχως καηκε για αυτο το αλλαξα με το DGN2200.

δηλαδη δεν ηθελα και τοτε να βαλω Siemens + Linksys για να μην εχει πολλα πανω στο γραφειο μου , αλλα μια συσκευη και καλη .

αυτη ειναι η ιστορια μου με τα routers :mrgreen:

με το Linksys δεν ξερω αν εχεις το Last firmware>το λεω διοτι μπορει το margin να πεφτει αρκετα και να σου δημιουργει αρκετα crc errors κτλ και για αυτο κατεβαζεις γρηγορα στην αρχη και μετα πιο αργα και μετα απο Restart φτιαχνει.δεν το θυμαμαι το τοπικ σου για αυτο ρωτησα.

αν και βλεπω firmware 1.01.11 που λογικα ειναι το last.βεβαια δεν νομιζω οτι ειναι το Linksys αλλα κατι με το Linksys σε συνδυασμο με την γραμμη σου.για μενα αν θες μια που το εχεις ακομα βαλτου Open wag firmware να δεις πως θα παει.

λογικα το 2200 φταιει οχι σαν συσκευη αλλα για xy Λογο δεν παιζει σωστα με την γραμμη σου.σε κανα φιλο σου δοκιμασε το και λογικα θα παιξει οκ.τωρα να δοκιμασεις πιο παλιο firmware μηπως παιξει ....

ναι ειναι λιγο σπασιμο να εχεις 2 συσκευες πανω.δεν χανες σε ταχυτητα αλλα ειναι 2 ρουτερ . επισης για το siemens εχει βγει πιο νεο firmware για να παιρνει πιο γρηγορα Ip>θα το βρεις στο site της forthnet.επισης βαλτου κανα μικρο φαν να φυσαει απο πανω γιατι ζεστενεται αρκετα και μπορει να τα φτυσει οπως εχει γινει με αλλες τοσες εκατονταδες siemens.επισης για τον συναγερμο τον ανοιξες να δεις αν εχει φιλτρο η αν παιρνει απο γραμμη που ειναι φιλτραρισμενη πιο πριν???γιατι ειναι κριμα πχ να γινονται ολα αυτα λογω συναγερμου.αν ανοιξεις το κουτι θα πρεπει να δεις μεσα ενα φιλτρακι.η μπορεις να ακολουθησεις το καλωδιο του συναγερμου που φερνει την γραμμη στον συναγερμο να δεις αν εχουν βαλει φιλτρο στην αρχη.(αν και σπανιο αυτο).συνηθως ο συναγερμος παιρνει πισω απο το πριζακι αρα δεν παιρνει φιλτραρισμενος και το φιλτρο το βαζουν μεσα στο συναγερμο.μπορει οταν στελνει σημα να σου ριχνει το ιντερνετ η γενικα να σου προκαλει θορυβο στην γραμμη που το Netgear 2200 δεν την παλευει και ριχνει την συνδεση αντιθετα πχ με το siemens.για αυτο μπορει και το Linksys Να σου εκανε κουφα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω το ίδιο router , μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι τα : LLC-BASED,VPI(8),VCI(35) ;

Οι αριθμοί 8,35 είναι σωστoί ; Αν βάλω άλλο συνδιασμό θα κερδίσω κάτι ;

Οι ρυθμίσεις αυτές είναι σωστές ;

post-193349-0-39282100-1326722464_thumb.png

Υπάρχει τρόπος να χαμηλώσω το ping , τώρα τελαιυτέα έχει ανέβει ...

Hol είμαι

Δημοσ.

Έχω το ίδιο router , μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι τα : LLC-BASED,VPI(8),VCI(35) ;

Οι αριθμοί 8,35 είναι σωστoί ; Αν βάλω άλλο συνδιασμό θα κερδίσω κάτι ;

Οι ρυθμίσεις αυτές είναι σωστές ;

wap setup.png

Υπάρχει τρόπος να χαμηλώσω το ping , τώρα τελαιυτέα έχει ανέβει ...

Hol είμαι

Ολη η ελλαδα στο 99,9 τις 100 με εξαιρεση κατι παλια dslam του οτε παιζει pppoe/llc .καποια παλια dslam του οτε παιζουν Pppoa/vcmux.

βεβαια ολα τα dslam θεωρητικα εκτος αν υπαρχει θεμα συμβατοτητας παιζουν και στα 2.απλα το default και το καλο τους να το πω ετσι ειναι το pppoe/llc.το 8/35 ειναι επισης για ολη την ελλαδα.αμα τα αλλαξεις δεν θαπαιξει.πχ στην γερμανια μπορει να παιζουν 0/38.δεν αυξανεις κατι .απλα εκει συμφωνηθηκε να παιζουμε

σωστα τα εχεις σεταρει.απλα για μενα που δεν μαρεσουν τα protection και firewall θα τικαρα αυτο που λεει disable dos protection/scan port και το enable ping on wan gateway.

δεν θα αλλαξει κατι και να αφησεις ετσι.δεν νομιζω οτι το firewall του ρουτερ θα σου αυξησει το Ping.το ping λογικα ανεβηκε γιατι μπορει να εχει πιταρει το dslam σου η γενικα η Hol.αν παιζεις παιχνιδια και εχει η Hol fast path αντι για Interleave τοτε ζητησε το .αλλα νομιζω δεν εχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...