necroboy12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Γεια σας χρειαζομαι ενα προγραμμα που να μετατρεπει βιντεακια υψηλης αναλυσεις σε απλη μορφη
sifounas1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Γεια σας χρειαζομαι ενα προγραμμα που να μετατρεπει βιντεακια υψηλης αναλυσεις σε απλη μορφη δοκιμασε το format factory πρεπει να το κανει αυτο που ζητας
L-Griever Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Σίγουρα θα σε βοηθήσει το Xilisoft Video Converter 6 Ultimate!Μπορείς να το μετατρέψεις σε όποια μορφή θέλεις!Μετατρέπει και HD.
jimarass Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ θα ήθελα ενα πρόγραμμα που να συνθέτει 2 ή 3 Videos και να μπορώ να προσθέσω και υποτίτλους οποιασδήποτε γλώσσας (εγώ θα τους γράφω σε κείμενο)
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ θα ήθελα ενα πρόγραμμα που να συνθέτει 2 ή 3 Videos και να μπορώ να προσθέσω και υποτίτλους οποιασδήποτε γλώσσας (εγώ θα τους γράφω σε κείμενο) Το «συνθέτει» δεν κολλάει και πολύ στον κόσμο των βίντεο τι θες ακριβώς το να κολλάς βίντεο το ένα μετά το άλλο είναι εύκολο και το κάνουν πολλά π.χ. το avidemux αν θες να τα κάνεις να αλλάζουν με εφέ ενδιάμεσα τους τότε ελεύθερο μόνο το movie maker υπάρχει. Οι υπότιτλοι φτιάχνονται ξεχωριστά με π.χ. το SubtitleEdit και προσθέτονται μετά ή καίγοντας τα πάνω στο βίντεο ή σε συνοδευτικό srt αρχείο.
jimarass Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Το «συνθέτει» δεν κολλάει και πολύ στον κόσμο των βίντεο τι θες ακριβώς το να κολλάς βίντεο το ένα μετά το άλλο είναι εύκολο και το κάνουν πολλά π.χ. το avidemux αν θες να τα κάνεις να αλλάζουν με εφέ ενδιάμεσα τους τότε ελεύθερο μόνο το movie maker υπάρχει. Οι υπότιτλοι φτιάχνονται ξεχωριστά με π.χ. το SubtitleEdit και προσθέτονται μετά ή καίγοντας τα πάνω στο βίντεο ή σε συνοδευτικό srt αρχείο. Θέλω να συνδέσω δύο τρία videos μεταξύ τους. Θα είναι απότομη η μετάβαση. Ποιος θα είναι όμως ο player (που θα υποστηρίζει και τους υπότιτλους?)
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να συνδέσω δύο τρία videos μεταξύ τους. Θα είναι απότομη η μετάβαση. Ποιος θα είναι όμως ο player (που θα υποστηρίζει και τους υπότιτλους?) Στο Avidmux απλά τα πετάς το ένα μετά το άλλο και αποθηκεύεις το αποτέλεσμα στην μορφή που θες. Player στων H/Y που υποστηρίζουν srt είναι σχεδόν όλα vlc mpc-hc ακόμα και στο windows media player μπορείς να τα ενεργοποιήσεις και στην τελική μπορείς να τα κάψεις και πάνω στην εικόνα με το avidemux έχει και σχετικά άρθρα στο wiki εδώ στο Insomnia.
jimarass Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Στο Avidmux απλά τα πετάς το ένα μετά το άλλο και αποθηκεύεις το αποτέλεσμα στην μορφή που θες. Player στων H/Y που υποστηρίζουν srt είναι σχεδόν όλα vlc mpc-hc ακόμα και στο windows media player μπορείς να τα ενεργοποιήσεις και στην τελική μπορείς να τα κάψεις και πάνω στην εικόνα με το avidemux έχει και σχετικά άρθρα στο wiki εδώ στο Insomnia. Μόλις τα ένωσα στο movie maker, αλλά από ότι βλέπω χρησιμοποιεί δικό του forma )-: Άκυρο, το βρήκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.