Προς το περιεχόμενο

ARM επεξεργαστες


bacos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα εχω παρει ενα minibook με arm επεξεργαστη και εχει windowsce και θελω να του περασω ubuntu δεν εχει bios να κανω boot μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??????

 

 

 

το λαπτοπ που πειρα ειναι αυτο

 

http://www.ricardo.gr/buy/pc/laptop-%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/7-mini-netbook-wifi-laptop-3g-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-90-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/v/an652662998/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δύσκολα τα πράγματα φίλε μου με το μηχανάκι που πήρες. Πολύ δύσκολα. Γιατί δεν κρατάς τα CE αφού φαίνεται πως το λειτουργικό είναι περασμένο με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην αλλάζει (προφανώς σε κάποιον μικρό δίσκο που δε μπορείς να σβήσεις), εκτός και βρείς τρόπο να φλασάρεις απο στικάκι ή κάρτα μνήμης, αλλά και αυτό δεν πιστεύω να είναι καλό το αποτέλεσμα ως προς το οπτικό αποτέλεσμα και την απόδοση που θα έχεις. Γιατί με αυτά τα λεφτά που πήρες το λάπτοπ δεν έπαιρνες ένα μεταχειρισμένο netbook που μπορείς να κάνεις πραγματικά παπάδες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θυμίζει φάση gps η συσκευή που πήρες.

ίδια χαρακτηριστικά, ο δέκτης gps λείπει μόνο

δε νομίζω να γίνεται αυτό που ζητάς πάντως.

 

Υ.Γ μ αρέσει που στο Link της δημοπρασίας αναφέρει super τιμή. λες και αξίζει παραπάνω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι όντως άλλη φάση το μηχανιμά σου. arm, windows ce...Δεν ξέρω σίγουρα να σου πω αλλά λογικά θα έχει προσέγγιση στυλ tablets, smartphones κτλ. Μέσω internet λογικά μόνο αν βρείς σχετικά με χακαρισμα του συγκεκριμένου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...