Προς το περιεχόμενο

Προβληματικός Υπολογιστής

CoOliO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..Θέλω να ρωτήσω κάτι..Έχω 1 pc εδώ πέρα του ξαδέρφου μου κ έχει το εξής πρόβλημα!!Ανοίγει κανονικά αλλά δεν κάνει κάποιο ντιιιιιτ κ ούτε βλέπω κάτι στην οθόνη..Έκανα clear cmos κ έτσι είπα να σας ρωτήσω.. Πιστεύω πως είναι πρόβλημα μητρικής αν και δείχνει να πέρνει ρεύμα...Είναι η asus p5gz-mx και cpu έχει κάποιον intel pentium D λογικά με βάση τα αυτοκόλλητο..

Δημοσ.

Δοκιμασε να δεις αν "καθονται" ολα κανονικα πανω στην μητρικη (μνημες, καρτα γραφικων, κτλ) και στην συνεχεια δοκιμαζε. Αν παλι δεν δεις αποτελεσμα, βγαζε ενα ενα εξαρτημα ξεκινωντας απο DVD, HDD. Αν και τοτε δεν bootarei θα προκειτε για καποια βλαβη στην μητρικη ή ισως και στο τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Τροφοδοσία έχουμε κανονικά...Πέρνει μπροστά!!Γραφικό έχουμε ενσωματωμένο...Όλα είναι κανονικά κουμπωμένα!!!Γι αυτό κ υποστηρίζω μητρική η επεξεργαστή!!!

Δημοσ.

Άλλαξα το chumperaki από το 0-1 σε 1-2 και έβγαλα την μπαταρία..Μετά πήγα να το ανοίξω και δεν άνοιγε καθόλου..Επίσης αν ήταν η ram δεν θα έπρεπε να κάνει 1 συνεχόμενο ντιιιττττ..?

Δημοσ.

Το jumperακι το ξαναεβαλες μετα οπως ηταν?ξαθως και την μπαταρια?

δεν ειναι απαραίτητο οτι εαν εχει προβλημα η μνημη κανει ενα παρατεταμένο μπιιιπ.μου εχει τυχει και εμενα να μην παταει καλα η μνημη και να μην ανοιγει καθολου ετσι απλα.

Δημοσ.

Βγάλε την μνήμη και βαλτο μπροστα να δεις αν κάνει μπιπ, αν όχι κοιτα την μητρικη μηπως εχει κανενα φουσκωμένο πυκνωτή

Δημοσ.

Ναι τα έβαλα...Ανοίγει κανονικά αλλά δεν βλέπω τίποτα!!Το βράδυ θα δοκιμάσω την μνημούλα του αν και δεν νομίζω να είναι αυτό!!!

Δημοσ.

Τι ακριβως εφταιγε?

Εεεεε και εσύυυυυ.... αφου σου είπε το παιδί ... ''ο υπολογιστής χαζεψε'' ... δεν σου φτάνει αυτο??? :huh:

Μα τι περίεργοι που είστε μερικοί?? :P :P :P :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...