Προς το περιεχόμενο

Εντονη φαγουρα στις μασχαλες.

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

02a.jpg

το οτι εισαι παραξενος και κουραστικος το γνωριζω. απλα δεν ειχα ιδεα μεχρι που φτανει η παραξενια σου.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλυτερα να πας να πληρωσεις παρα να μεινεις με την φαγουρα, μπορει να γινει χειροτερα.

Εμένα δε μου αρέσει αυτή η λογική. Μία χαρα ξέρει το ΤΕΒΕ και τσεπώνει τις ληστρικές εισφορές. Πήγε η μάνα μου στον ωτορινολαρυγγολόγο του ΤΕΒΕ ( δε θέλω να θυμάμαι πόσα σκάει στις εισφορές , ζαλίζομαι ) και ήταν ο κλασικός γιατρός που δεν καταδέχεται να εξετάσει ασθενή με ταμείο και δίνει μία ασαφή τεμπελίστικη και ολίγον επικίνδυνη διάγνωση. Διέγνωσε ιγμορίτιδα με έναν πρωτοποριακό τηλεπαθητικό τρόπο χωρίς ακτινογραφίες.

Επιμένω λίγο παραπάνω στο ΤΕΒΕ γιατί στο ΙΚΑ συνεισφέρει και ο εργοδότης με μεγαλύτερο ποσοστό από τον εργαζόμενο. Η' τουλάχιστον αν τα παίρνεις μαύρα ξέρεις ότι δεν έχεις άλλη επιλογή από το να τα σκάσεις.

Σου λέει , μεγάλα ποσοστά των αναζητήσεων στο Internet των Ελλήνων είναι για θέματα υγείας...

Έχει μια δόση αλήθειας αυτό : απ' τα πατσουλιά που φοράνε όλοι και όλες και καλά για να μη βρωμάνε/για να "μυρίζουν όμορφα", η ασφυξία είναι όντως ένα ζήτημα.

Πραγματικά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα , άσε που με πιάνει μία τάση για φτέρνισμα εκεί μέσα. Βάζω μία lotion του αρώματος και ελπίζω να μην είναι έντονη η μυρωδιά και με βρίζει κανένας όπως βρίζω εγώ τους υπόλοιπους. :devil:

Παρεπιμπτόντως μετά από κάτι ώρες φασίνας + μία ώρα έκθεση στον ήλιο χωρίς αντηλιακό ( που πας ρε ασπρουλιάρα χωρίς το αντηλιακό σου ) έπαθα ένα σύγκαμμα στη γωνία μασχάλης και ώμου... Δεν είχα ιδρώσει πολύ αλλά είχε κολλήσει το μανίκι στο δέρμα , πώς σκατά έγινε αυτό ;

Δημοσ.

Εμένα δε μου αρέσει αυτή η λογική. Μία χαρα ξέρει το ΤΕΒΕ και τσεπώνει τις ληστρικές εισφορές. Πήγε η μάνα μου στον ωτορινολαρυγγολόγο του ΤΕΒΕ ( δε θέλω να θυμάμαι πόσα σκάει στις εισφορές , ζαλίζομαι ) και ήταν ο κλασικός γιατρός που δεν καταδέχεται να εξετάσει ασθενή με ταμείο και δίνει μία ασαφή τεμπελίστικη και ολίγον επικίνδυνη διάγνωση. Διέγνωσε ιγμορίτιδα με έναν πρωτοποριακό τηλεπαθητικό τρόπο χωρίς ακτινογραφίες.

Επιμένω λίγο παραπάνω στο ΤΕΒΕ γιατί στο ΙΚΑ συνεισφέρει και ο εργοδότης με μεγαλύτερο ποσοστό από τον εργαζόμενο. Η' τουλάχιστον αν τα παίρνεις μαύρα ξέρεις ότι δεν έχεις άλλη επιλογή από το να τα σκάσεις.

Σου λέει , μεγάλα ποσοστά των αναζητήσεων στο Internet των Ελλήνων είναι για θέματα υγείας...

δεν ξερω ολες τις λεπτομεριες του συστηματος υγειας της ελλαδας, το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι γτπκ. απλα λεω να παει να δει γιατρο το λεω εκ πειρας.

Δημοσ.

σκέψου το ενδεχόμενο να σου έριξαν ένα είδος παροδικής δράσης , περιορισμένης δράσης , ανασταλτικής φαγουρόσκονης

Δημοσ.

Από περιέργεια πόσο κοστίζει η επίσκεψη με ΤΕΒΕ και πόσο σκέτη Ιδιωτική επίσκεψη χωρίς ΤΕΒΕ;

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο αλλο δερματολογικο αιτιο, μπας και καθυσυχαστω μεχρι να επισκεφτω τον γιατρο?

Πριν πολλά χρόνια είχα κάτι παρόμοιο (εκτός μασχάλης όμως) και ο δερματολόγος μου είχε δώσει ένα προϊόν σαν κρέμα.

Δεν ήταν ψείρες, το είχα κολλήσει από την γκόμενά μου, η οποία το είχε κολλήσει από την αδερφή της.

Μάλιστα, είχα φαγούρα και στο <<τσαντισμένο πτηνό>> μου, αλλά δεν τόλμησα να βάλω εκεί!

Τώρα δεν έχω γκόμενα αλλά ούτε και φαγούρα.

Δημοσ.

Από περιέργεια πόσο κοστίζει η επίσκεψη με ΤΕΒΕ και πόσο σκέτη Ιδιωτική επίσκεψη χωρίς ΤΕΒΕ;

Για ποιό λόγο να δώσεις λεφτά στο γιατρό του ΤΕΒΕ ;

Δημοσ.

Δοκίμασε να γεμίσεις τη μπανιέρα, να μπεις μέσα ολόκληρος και να αναπνέεις από ένα καλαμάκι. Έτσι έκανε ο ροζ πάνθηρας και απαλλάχτηκε από τον ψύλλο.

Δημοσ.

Τις τελευταιες 3-4 μερες με "τρωνε" επιμονα οι μασχαλες μου. Στην αρχη σκεφτηκα πως θα ειναι καποιος ερεθισμος επειδη αλλαξα αποσμητικο, αλλα κοιταζοντας στο ιντερνετ μου βγαζει αποτελεσματα για ψειρες και ανυσυχησα. Και ειμαι και Εκτος Αθηνων και ο Δερματολογος εδω ειναι σε αδεια για μια βδομαδα, οποτε θα πρεπει αυριο να ερθω Αθηνα να το κοιταξω.

Απλως ανυσυχω γιατι αμα ειναι ψειρες, κολλαω δλδ οτι ερχομαι σε επαφη? Ρουχα, σεντονια, τροφιμα κτλ?

Πως γινεται να κολλησει κανεις ψειρες μεσα στο καλοκαιρι. Γινεται απο την παραλια?

Υπαρχει καποιο αλλο δερματολογικο αιτιο, μπας και καθυσυχαστω μεχρι να επισκεφτω τον γιατρο?

Μπάνιο δοκίμασες να κάνεις;

Δημοσ.

Μπάνιο δοκίμασες να κάνεις;

Παραθετω

Γιατί ένα καλό ντους δεν αρκεί;

Η αρχή της ασφυξίας είναι η ίδια για όλα τα θεραπευτικά προϊόντα. Αλλά εδώ υπάρχει μια αμφιβολία: είναι αλήθεια ότι οι ψείρες, όταν λουζόμαστε με ένα κανονικό σαμπουάν ή ακόμη και όταν κολυμπάμε στην πισίνα, δεν πεθαίνουν γιατί ζουν σε συνθήκες άπνοιας; Δεν χρειάζεται καν «να κρατήσουν την αναπνοή τους» απλούστατα γιατί το μπάνιο ποτέ δεν διαρκεί πάρα πολύ. Για το έντομο είναι ένας μικρός τραυματισμός, αλλά επιβιώνει. Σαν να ρίχνουν σε εμάς μια δυνατή ριπή νερού. Οι κόνιδες είναι τόσο βαθιά αγκιστρωμένες στον ιστό της τρίχας που, ακόμη και με το νερό δεν ξεκολλάνε. Επιπλέον υπάρχει άλλος ένας παράγοντας που πολλοί υποτιμούν.

Οι ψείρες γενικά είναι λίγες, αλλά πολλαπλασιάζονται με τρομερούς ρυθμούς. Στη μόλυνση είναι ο αριθμός των κόνιδων που μετράει εις βάρος μας.

Οι επιστημονικές ερμηνείες αντί να μας καθησυχάζουν, εντείνουν το άγχος μας για τις ψείρες.

Με δυο λόγια ποια στρατηγική είναι η σωστή για να καταπολεμηθεί οριστικά το πρόβλημα; Να συνεχίζουμε να ελέγχουμε το τριχωτό της κεφαλής των παιδιών μας και εάν βρούμε κάποιον ανεπιθύμητο επισκέπτη να ενημερώσουμε αμέσως το σχολείο.

Δημοσ.

Δοκίμασε να γεμίσεις τη μπανιέρα, να μπεις μέσα ολόκληρος και να αναπνέεις από ένα καλαμάκι. Έτσι έκανε ο ροζ πάνθηρας και απαλλάχτηκε από τον ψύλλο.

Θέλω αυτόγραφο λέμε

Δημοσ.

Εν τελει πηγα σημερα στο Κεντρο Υγειας επειδη δεν ειχε αφησει αντικαταστατη και δεν ηθελα να πληρωσω επισκεψη για κατι τοσο ασημαντο, και μαλλον σε καποια αλλεργικη αντιδραση κατεληξε ο γιατρος. Αφου ουτε κοκκινιλες εχω ουτε ερεθισμους, ουτε ψειρες-ψυλλους βρηκε. Μου γραψε ενα αντι-ισταμινικο (Ζιρτεκ) να το παιρνω καθε βραδυ μεχρι να σταματησει.

Το αντι-ισταμινικο απλως απαλυνει τα συμπτωματα, ή αποτελει θεραπεια? Αμα ειναι για τα συμπτωματα τοτε ας μην το παρω και να κανω υπομονη να πεασει απο μονο του. Μην χαπακωνομαστε και με το παραμικρο.

Οποτε τωρα πρεπει να επικοινωνισω και με τον αλλεργιολογο μου, για να διαβασει τα συστατικα του αποσμητικου μπας και βρουμε ακριβως τι ουσια ειναι αυτη που με ενοχλει?

Κριμα παντως γιατι μου αρεσει πολυ ρε γμτ. Το προηγουμενο που πηρα στις αρχες του καλοκαιριου (FA) μυριζε κατι σαν συνδυασμος κατσαριδοκτονου και αφρου ξυρισματος! Αφου εκανα υπομονη μεχρι να τελιωσει διαλεξα το Rexona και μυριζει πολυ ομορφα. Δροσερο και ολοφρεσκο και σε συνδυασμο με Axe Hangover για ντους ημουν οτι πρεπει για Καλοκαιρι. Ουτε κολονια δεν χρειαζομουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...