Προς το περιεχόμενο

Εντονη φαγουρα στις μασχαλες.

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι πώς επιβίωσε το είδος τόσα μύρια χρόνια.

Παλιά στα βουνά, στις σπηλιές και στα λιβάδια δεν υπήρχε συνωστισμός και περνούσε απαρατήρητο! Δοκίμασε τώρα να μπεις σε ενα λεωφορείο, ηλεκτρικό κλπ το καλοκαίρι και πες μας αν επιβιώσεις ή όχι!

cool.png

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νευρικη αντιδραση εννουσα για τα υπολοιπα σηεμεια. Σις μασχαλες σιγουρα εχω φαγουρα. Αφου τις 2 τελευταιες μερες ξυπνησα απο τον υπνο μου απο φαγουρα...

Και αν πανε στο κεφαλι, το ξυριζω και αυτο? :blink:

καλυτερα σταματα να χρησιμοποιεις οτι αφρολουτρα και σαμπουαν εχεις. μπορει να ειναι αλλεργια. οταν λες φαγουρα, ξινεσαι μεχρι να ματωσεις;

Δημοσ.

Μήπως σου έχει κοκκινήσει το δέρμα;

Το είχα πάθει παλιότερα σε ξενοδοχείο, όταν είχα μπερδέψει το σαμπουάν με τα μαλλιά με αυτό του σώματος. Καταραμένες ετικέττες.

Σε αλλεργικό μου κάνει, do the right thing και δες εναν δερματολόγο.

Δημοσ.

καλυτερα σταματα να χρησιμοποιεις οτι αφρολουτρα και σαμπουαν εχεις. μπορει να ειναι αλλεργια. οταν λες φαγουρα, ξινεσαι μεχρι να ματωσεις;

Αφρολουτρο και σαμπουαν τα χρησιμοποιω καιρο οποτε δεν ειναι αυτα. Οχι ενταξει δεν ματωνο κιολας. Απλως πχ μπορει για ενα 10λεπτο να ξυνομαι ασταματητα μεχρι να σταματησει και μετα απο 2-3 ωρες παλι το ιδιο. Αλλα το βραδυ ειναι πιο εντονο.

Δημοσ.

Οι ψείρες μεταδίδονται και από τα σεντόνια, τις πετσέτες κ.τ.λ.

Επίσης οι ψείρες που προσβάλλουν μασχάλες, γεννητικά όργανα κ.τ.λ. είναι διαφορετικές από αυτές που πηγαίνουν στο κεφάλι, δεν νομίζω ότι αρκεί να ξυρίσεις τις μασχάλες γιατί απ ότι διάβασα (και δεν βρίσκω και την πηγή :-() βρίσκονται στις ρίζες της τρίχας. Όπως και να έχει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε έναν δερματολόγο, να σου φύγει και η ιδέα γιατί προφανώς έχεις φρικάρει :-D

Δημοσ.

Αφρολουτρο και σαμπουαν τα χρησιμοποιω καιρο οποτε δεν ειναι αυτα. Οχι ενταξει δεν ματωνο κιολας. Απλως πχ μπορει για ενα 10λεπτο να ξυνομαι ασταματητα μεχρι να σταματησει και μετα απο 2-3 ωρες παλι το ιδιο. Αλλα το βραδυ ειναι πιο εντονο.

οι αλλεργιες αποκτονται δεν γεννιεσαι με αυτες. οποτε μπορει ξαφνικα να εχεις αλλεργια σε κατι που δεν ειχες ποτε.

Δημοσ.

Δοκίμασε τώρα να μπεις σε ενα λεωφορείο, ηλεκτρικό κλπ το καλοκαίρι και πες μας αν επιβιώσεις ή όχι!

cool.png

Έχει μια δόση αλήθειας αυτό : απ' τα πατσουλιά που φοράνε όλοι και όλες και καλά για να μη βρωμάνε/για να "μυρίζουν όμορφα", η ασφυξία είναι όντως ένα ζήτημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχει μια δόση αλήθειας αυτό : απ' τα πατσουλιά που φοράνε όλοι και όλες και καλά για να μη βρωμάνε/για να "μυρίζουν όμορφα", η ασφυξία είναι όντως ένα ζήτημα.

Λάθος! Το πατσουλι βρωμάει όταν το απλωνεις πάνω σου χωρίς να πλυθεις καν! Οπότε και προκύπτει νέο είδος χημικου στοιχείου! :P

Δημοσ.

Πατσουλί βρωμερό είναι για 'μένα οτιδήποτε χημικό εν είδει "αρώματος", ασχέτως αποκάτω απλυσιάς.

τι λεει ρε παιδια αυτος;

Δημοσ.

Αμαν παιρνω ολους τους δερματολογους του ΤΕΒΕ και μου λενε θα μου χρεωσουν επισκεψη, αν δεν παω στον αντικαταστατη του. Και ο γιατρος μου που ειναι σε αδεια ουτε καν αναφερει στο τηλεφωνητη καποιον αντικαταστατη και το κινητο του ειναι απενεργοποιημενο. Εππαγγελματικες καταστασεις.

Δημοσ.

Πρεσβυωπία, Εύα;

η ερωτηση ηταν ρητορικη

Αμαν παιρνω ολους τους δερματολογους του ΤΕΒΕ και μου λενε θα μου χρεωσουν επισκεψη, αν δεν παω στον αντικαταστατη του. Και ο γιατρος μου που ειναι σε αδεια ουτε καν αναφερει στο τηλεφωνητη καποιον αντικαταστατη και το κινητο του ειναι απενεργοποιημενο. Εππαγγελματικες καταστασεις.

καλυτερα να πας να πληρωσεις παρα να μεινεις με την φαγουρα, μπορει να γινει χειροτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...