Ather Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ενδιαφέρομαι για αγορά dell μηχανήματος από Ιρλανδία. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι στη διεύθυνση αποστολής δε γράφει επιλογή χώρας, ενώ δε βρήκα εύκολο τρόπο να επικοινωνήσω μαζί τους (έχουν on line chat που δε λειτούργησε, ταχυδρομείο κανονικό, τηλέφωνο που δε δοκίμασα και όχι e-mail!!!) έχει κανείς προσπαθήσει για κάτι τέτοιο;
Anubis13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αν εισαι ιρλανδια λογικα το στελνουν αν εισαι αλλου απο την DELL της χωρας.
raxanas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Στέλνουν στην Ιρλανδία σιγουρα.Γιατι δεν μιλάς με το customer service τους να κανεις παρραγγελια μεσα απο τηλέφωνο μηπως σου κανουν και καμια εκπτωση?Εγω πηρα τηλ στην Dell στην Αγγλια και πηρα το Alienware M17X μου 10% φθηνότερα
Ather Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μένω στην Ελλάδα και θέλω να παραγγείλω από την Ιρλανδία. Έψαξα στο insomnia και κάποιος είπε ότι δε στέλνουν... εξετάζω όμως όλα τα ενδεχόμενα. Υπάρχει καμιά πρόταση;
anax111 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Η Dell Ιρλανδίας και Αγγλίας δεν στέλνει Ελλάδα. Καμιά αντιπροσωπεία της Dell δεν στέλνει σε διεύθυνση άλλης χώρας.
Ather Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 το οποίο διαφέρει λίγο από αυτό που είπε ο raxanas
Ather Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 το οποίο διαφέρει λίγο από αυτό που είπε ο raxanas εντάξει τελικά βρήκα μαγαζί eBay που στέλνει από Ιρλανδία με τις εκεί τιμές.
Anubis13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μαγαζι απο το ebay που στελνει με τις εκει τιμες? Αληθεια τι διαφορα τιμων εχουμε με την Αγγλια λαμβανοντας υποψιν και την ισοτιμια. Δωσε και ο μαγαζι αν δεν σου κανει κοπο
Ather Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 φιλικά διάβαζε πιο προσεκτικά αυτά που γράφουμε όλοι γιατί καταλαβαίνεις λάθος πράγματα. πχ στο πρώτο post έγραφα ότι θέλω να αγοράσω από ιρλανδία και δεν έχει επιλογή χώρας και εσύ κατάλαβες ότι μένω ιρλανδία. μετά είπα ότι βρήκα μαγαζί από ιρλανδία και γράφεις Αγγλία και λίρα ενώ η ιρλανδία έχει ευρώ. οι τιμές είναι αυτές που βρίσκω στην Dell ιρλανδίας αλλά έχουν και τις προσφορές μέσα πιστεύω ότι έχω κέρδος καμία 500€. όταν το δοκιμάσω και όλα είναι οκ θα το γράψω μην πάρω κανένα στο λαιμό μου.
raxanas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Εγω νομιζα οτι εμενες Ιρλανδια.Εγω το δικο μου το παρειγκιλα σε συγγενη π εχω Αγγλια.Καλη τυχη και καλη αγορα απο το στορ π βρηκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.