viper2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 λοιπον ειμαι σε φαση αγορας μηχανης η mega scooter και αυτο που κοιταω τωρα είναι μεταχειρισμενα επιλογες είναι beverly 500 03 nexus 250 07 nexus 500 04 λιγο πολυ κυμαινονται στις ιδιες τιμες [μεταχειρισμενα] τι μου προτεινεται απο αυτα? εκτος αν εχετε αλλες προτασεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Κάποιο απο αυτά που βγάζουν οι Ιάπωνες δε σε συγκινεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Κάποιο απο αυτά που βγάζουν οι Ιάπωνες δε σε συγκινεί? μεχρι 3 χιλ ...? δεν ξερω αν υπαρχει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Κάτι σαν αυτό πχ ή αυτό (αν και με 200cc δε πιστεύω οτι τραβάει και πολύ καλά για τον όγκο και το βάρος του). Γενικά για τη χρήση το θες; Κάτι σε SH 150-300 δε σε ενδιαφέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hashashin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Το Xmax εναι καλο ^^ Ομως αλλο 250 αλλο 500αρι .Δεν μας λες ακριβως για τη χρηση το θες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 χρηση? υποθετω ιδιωτικη στην αρχη και επαγγελματικη στην συνεχεια... Υγ. ανακατεσκευασμενο τι σημαινει? οτι ηταν κομμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ωπα, όταν ρωτάμε "για τη χρήση το θες" εννοούμε τι αποστάσεις θα κάνεις, που θα το χρησιμοποιείς, άλλο μέσα στη πόλη, άλλο σε επαρχιακό/αττική οδό/εθνική κλπ. Ανακατασκευασμένο σημαίνει επισκευασμένος κινητήρας κατα 99.99% (γιατί κομμένο και ξαναραμμένο πλαίσιο δύσκολο να έχει) και καλό θα ήταν να τα αποφύγεις αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ωπα, όταν ρωτάμε "για τη χρήση το θες" εννοούμε τι αποστάσεις θα κάνεις, που θα το χρησιμοποιείς, άλλο μέσα στη πόλη, άλλο σε επαρχιακό/αττική οδό/εθνική κλπ. και τα 2 Ανακατασκευασμένο σημαίνει επισκευασμένος κινητήρας κατα 99.99% (γιατί κομμένο και ξαναραμμένο πλαίσιο δύσκολο να έχει) και καλό θα ήταν να τα αποφύγεις αυτά! α οκ επειδη ειδα ενα bandit πολυ φθηνο και φρεσκοβαμμενο και γιαυτο ρωτησα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1669290/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 To συγκεκριμένο απ'ότι βλέπω είναι ανακατασκευασμένο ολόκληρο. Ήταν δηλαδή ψιλοσαπάκι (ίσως και περισσότερο) και το συμμάζεψε αρκετά. Ωραίο μηχανάκι αλλα δε θα το πρότεινα για αγορά λόγω του οτι είναι αρκετά παλιό μοντέλο και δε ξέρω τι θα παίζει απο ανταλλακτικά. Όπως επίσης και πόσο κανιβαλισμένο είναι απο τους προηγούμενους σε θέμα κινητήρα (γιατί τα υπόλοιπα παίζει να είναι φτιαγμένα λόγω ανακατασκευής). Απο μηχανές τι εμπειρία έχεις και τι θα σε βόλευε, scooter ή μοτοσυκλέτα; Μέχρι πόσα δίνει, 3k; Εγώ πχ πριν 2 μηνες περίπου πήρα ένα SV 650s '03 2900Ε και ήταν πένα με λίγα χλμ. Απλά καταστάλαξε κάπου αν μπορείς για να σε βοηθήσουμε καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Φίλε μου αποφάσισε και πες μας αρχικά το ποσό που σκοπεύεις να διαθέσεις και για τι χρήση θες το μηχανάκι για να σου προτείνουμε και μεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Φίλε μου αποφάσισε και πες μας αρχικά το ποσό που σκοπεύεις να διαθέσεις και για τι χρήση θες το μηχανάκι για να σου προτείνουμε και μεις. απαντησα στο quote ποιο πανω SV 650 δεν μου αρεσει καθολου εμπειρια εχω με καποια σκουτερακια αλλα χρονια πριν ναι βεβαιως & εχω φαει τα μουτρα μου απο μαλακια μου αλλα τπτ σοβαρο σκεφτομουνα να παρω ενα nexus με χαμηλη καταναλωση [γιατι μου αρεσει πολυ εμφανισιακα] και μετα να ανεβω κατηγορια [cbr, tdm, ducati 749 , 848] ερωτηση αυτο τι καταναλωση εχει? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1680955/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ξεκίνησες από 3 scooter μεσαίου κυβισμού και τώρα βάζεις link ένα cbr600.. Ζεις Αθήνα ή σε επαρχιακή πόλη? Το "γενική χρήση" είναι εντελώς αόριστο. Θες να πηγαίνεις για καφέ και για μπάνιο και στη δουλειά σου δηλαδή? Θες το ΣΚ να βγεις να πας και εκτός της πόλης σου? Και αν ναι πόσα χιλιόμετρα εκτός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ξεκίνησες από 3 scooter μεσαίου κυβισμού και τώρα βάζεις link ένα cbr600.. Ζεις Αθήνα ή σε επαρχιακή πόλη? Το "γενική χρήση" είναι εντελώς αόριστο. Θες να πηγαίνεις για καφέ και για μπάνιο και στη δουλειά σου δηλαδή? Θες το ΣΚ να βγεις να πας και εκτός της πόλης σου? Και αν ναι πόσα χιλιόμετρα εκτός? οκ καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα με νοιαζει περισσοτερο η τιμη και η ευκολια δλδ να μην το πινω στις μετακινησεις στην ευρυτερη αθηνα θα ξαναπαρω αμαξι στο τελος2011-αρχες2012 οποτε αυτο με τα ταξιδακια δεν με αγχωνει παρα πολυ οποτε any thoughts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Άρα είσαι γι αυτά που κοιτούσες στην αρχή, άσε τα cbr Όσον αφορά τα scooter τώρα 1η σου επιλογή μέχρι τα 300cc για μένα είναι το yamaha xmax250 ME ABS. Πιο δυνατό απ όλα αυτά είναι το sh300, το οποίο επίσης είναι πολύ καλή επιλογή και είναι και honda.. Ανάμεσα στα 2 ιταλικά προτιμώ beverly που είναι πιο όμορφο και απ τα 4 για μένα αν και μ είχε αφήσει 1 από ιμάντα που υποτίθεται ήθελε άλλα 4.000χλμ και μια από ηλεκτρικά, κατά τ άλλα ευχαριστημένος To nexus δεν το χω οδηγήσει ποτέ και δε μ αρέσει και ιδιαίτερα εμφανισιακά. Γενικά για να μη νομίζεις ότι στα λέω έτσι είχα τα 3/4 εκτός απ το nexus. Τώρα έχω το sh300. Αν θα τα έβαζα σε κατάταξη θα έβαζα 1o (με αρκετή διαφορά, μετάνιωσα που το πούλησα) το xmax 2o το sh και το beverly και 3o το nexus Παρατήρηση, προτίμησε για να μην πω μην πάρεις αν δεν έχει, μηχανάκι με abs εφόσον δεν έχεις μεγάλη οδηγική εμπειρεία, αλλά και εφόσον θα πάρεις scooter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Κακά τα ψέματα το ABS δεν είναι τέρμα απαραίτητο, τόσοι εκατομύρια άνθρωποι έμαθαν να οδηγούν χωρίς αυτό και είναι μια χαρά Αν το μηχανάκι που θέλει να πάρει υπάρχει με ABS μέσα στο budget που διαθέτει ΟΚ, αλλιώς δε χάθηκε κι ο κόσμος. Το SV το ανέφερα ενδεικτικά για να δεις τι μπορείς να πάρεις με αυτά τα χρήματα. Τα Ιταλικά δεν είναι ότι καλύτερο και γι αυτό θα σου πρότεινα γιαπωνέζο, SH 150-300, Xmax. Εάν το θες για μέσα στη πόλη θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για το sh 150 ή το Suzuki Sixteen γιατί έχει μικρότερο κόστος συντήρησης απο ένα 300αρι και μέσα στη πόλη τα 150 είναι ταμάμ. Μόνο εάν κινείσαι αττική οδό/εθνική πολύ συχνά να προτιμήσεις κάποιο μεγαλύτερου κυβισμού αλλίως 150cc και ξερό ψωμί Εάν θες σου λεω τι χρειάζεται το Sh 150 απο service για να δεις που κινείται σε κόστος συντήρησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.