Προς το περιεχόμενο

Χαμηλή ποιότητα εικόνας

argate7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου και καλό Χειμώνα (για μένα τουλάχιστον γιατί μόλις χτες γύρισα από τις διακοπές και πλέον τα κεφάλια μέσα).

Είχα ένα πρόβλημα πριν φύγω για διακοπές με την οθόνη του υπολογιστή και συνέχεια έλεγα "Αφού γυρίσω από τις διακοπές θα το κοιτάξω...". Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Είχα μια οθόνη 17άρα και είπα να αλλάξω την οθόνη και να χρησιμοποιήσω την samsung syncmaster 2333hd. Το πρόβλημα μου είναι αφενός ότι η ποιότητα της εικόνας είναι σχετικά χαμηλή και το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι στα windows έχω μικρότερες διαστάσεις απ'ότι πραγματικά χωράει η οθόνη μου. Έχω δηλαδή ένα μαύρο πλαίσιο 3-4εκ. έξω από το περιβάλλον των windows. Η κάρτα γραφικών μου είναι η radeon hd5570 και το ίδιο πρόβλημα(μόνο το πρώτο) το έχω και στο hackintosh που έχω. Λογικά πρέπει να παίξω με τις ρυθμίσεις της οθόνης ή της κάρτας γραφικών. Αλλά δεν ξέρω τι θα πρέπει να κάνω. Να σημειώσω ότι η σύνδεση με το pc γίνεται μέσω hdmi καλωδίου.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια εκ των προτέρων.

Καλή σας μέρα!

Δημοσ.

Η επιλογή του overscan όντως είναι η σωστή όσον αφορά την πλήρη οθόνη του λειτουργικού. Αλλά το θέμα με το χρώμα παραμένει. Δεν είναι ζωντανό το χρώμα όπως ήταν με την προηγούμενη οθόνη. Θα δοκιμάσω να κοιτάξω τις ρυθμίσεις της οθόνης που πρότεινε ο φίλος theELF.

phanispal ευχαριστώ για τη βοήθεια!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...