Runner25 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 σκεφτομαι την αγορα μιας alpha romeo gt μεταχειρισμενης μιας και μου αρεσει το στυλ της και εχω ακουσει οτι εχουν πολυ καλη και απολαυστικη οδηγικη συμπεριφορα ποια ειναι η γνωμη σας τι πρεπει να προσεξω. προσανατολιζομαι προς τα 1800 κυβικα ποσο ειναι τα τελη σε αυτα τα κυβικα και γενικα τι αλλα παγια εξοδα θα χω μην αρχισουν καποιοι τα γνωστα περι προβληματων και να παω σε γερμανικο ξερω γω τι
nicoc89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 σε λάθος μεριά άνοιξες το θέμα σου. ζήτα από κάποιον μόντ να το μετακινήσει . auto-moto
leonidas_fs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Εδώ είσαι! Ωραίο αμάξι! Τα τέλη είναι καμια 50-100 ευρώ πάνω απο τα 1,400. Δεν είμαι 100 % σίγουρος πόσο είναι αλλα μην φανταστείς τρελά έξοδα!
Haldol Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Τα 1800cc είναι λίγο ρίσκο από άποψη φορολογίας με τα τραγιά που έχουμε στη βουλή. Μπορεί σήμερα να μην είναι τίποτα ιδιαίτερο, μπορεί από του χρόνου να πρέπει να σκας 500€ και βάλε. Στο μυαλό του κόσμου τα 1800cc συνδέονται με «καλά» και «δυνατά» αυτοκίνητα, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι φέσι μπορεί να πέσει.
d3m0n Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μια χαρά αυτοκίνητο είναι με πολύ καλό στήσιμο στο δρόμο, πάρα πολύ καλό κράτημα, καλή αίσθηση στο τιμόνι, ότι πρέπει για σπορ οδήγηση. Πατέρας φίλου μου έχει GT αλλά τη V6 έκδοση και το αμάξι απλά δε παίζεται. Απλά το κακό είναι ότι είναι αρκετά βαρύ(~1500 κιλά νομίζω τουλάχιστον για τη V6 έκδοση) και σίγουρα χάνει... Και κούκλα το αμάξι έτσι, δε το συζητώ!
darklordvader77 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Λατρεια όποια Alfa Romeo και αν παρεις!!! Κοφτο τιμονι, σπορ αισθηση, κ πανεμορφη Ιταλικη ομορφια που δε ξεβαφει στον χρονο καθολου ευκολα!!! υ.γ. Διορθωσε τον τιτλο..αυτο το alpha βγαζει ματι....
palawiaris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Από έξω ψιλοτρώγεται,αλλά από μέσα το κιτσαριό που έχει θα πρέπει να του δώσουν βραβείο.Ειδικά για τον τον λεβιέ ταχητύτων,την θέση που βάζεις το ποτήρι σου,και ότι άμα κάποιος κάτσει πίσω θα έχει και δονητή στον πισινό του.
akisk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Πριν πάρεις την gt πέρνα και μια βόλτα από το μυθικό thread Alfisti Forum - Ξανα ψοφησε η GT !
NickTG Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Το οποίο thread μιλάει για ένα και μόνο αυτοκίνητο και αν το έχεις διαβάσει όλο θα έχεις δει ότι για τα προβλήματά του φταίει το συνεργείο που το πήγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.