Προς το περιεχόμενο

alpha romeo gt

Runner25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι την αγορα μιας alpha romeo gt μεταχειρισμενης μιας και μου αρεσει το στυλ της και εχω ακουσει οτι εχουν πολυ καλη και απολαυστικη οδηγικη συμπεριφορα ποια ειναι η γνωμη σας τι πρεπει να προσεξω. προσανατολιζομαι προς τα 1800 κυβικα ποσο ειναι τα τελη σε αυτα τα κυβικα και γενικα τι αλλα παγια εξοδα θα χω

μην αρχισουν καποιοι τα γνωστα περι προβληματων και να παω σε γερμανικο ξερω γω τι

Δημοσ.

Τα 1800cc είναι λίγο ρίσκο από άποψη φορολογίας με τα τραγιά που έχουμε στη βουλή. Μπορεί σήμερα να μην είναι τίποτα ιδιαίτερο, μπορεί από του χρόνου να πρέπει να σκας 500€ και βάλε. Στο μυαλό του κόσμου τα 1800cc συνδέονται με «καλά» και «δυνατά» αυτοκίνητα, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι φέσι μπορεί να πέσει.

Δημοσ.

Μια χαρά αυτοκίνητο είναι με πολύ καλό στήσιμο στο δρόμο, πάρα πολύ καλό κράτημα, καλή αίσθηση στο τιμόνι, ότι πρέπει για σπορ οδήγηση. Πατέρας φίλου μου έχει GT αλλά τη V6 έκδοση και το αμάξι απλά δε παίζεται.

Απλά το κακό είναι ότι είναι αρκετά βαρύ(~1500 κιλά νομίζω τουλάχιστον για τη V6 έκδοση) και σίγουρα χάνει...

Και κούκλα το αμάξι έτσι, δε το συζητώ!

Δημοσ.

Λατρεια όποια Alfa Romeo και αν παρεις!!! Κοφτο τιμονι, σπορ αισθηση, κ πανεμορφη Ιταλικη ομορφια που δε ξεβαφει στον χρονο καθολου ευκολα!!! smilie.png

υ.γ. Διορθωσε τον τιτλο..αυτο το alpha βγαζει ματι....

Δημοσ.

Από έξω ψιλοτρώγεται,αλλά από μέσα το κιτσαριό που έχει θα πρέπει να του δώσουν βραβείο.Ειδικά για τον τον λεβιέ ταχητύτων,την θέση που βάζεις το ποτήρι σου,και ότι άμα κάποιος κάτσει πίσω θα έχει και δονητή στον πισινό του.

Δημοσ.

Το οποίο thread μιλάει για ένα και μόνο αυτοκίνητο και αν το έχεις διαβάσει όλο θα έχεις δει ότι για τα προβλήματά του φταίει το συνεργείο που το πήγε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...