Προς το περιεχόμενο

Σχετικό με Web Design, Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ?

mitridi_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται, εγώ στην Ηλεκτρονική Αθήνας κάνουμε και HTML,CSS,PhP,XML,Java,Javascript,C++ αλλά μας την είπαν που κάνουμε τέτοια μαθήματα.

Όπως και να έχει web desing μονάχα μόνος σου θα μάθεις, άλλο η ακαδημαϊκή γνώση και άλλο το web design. Προτείνω πήγαινε όποια σχολή θες και ταυτόχρονα ξεκίνα να το ψάχνεις μόνος σου ή πήγανε σε κανά ΙΕΚ μόνο για το web design.

Όπως και να έχει αν δεν το ψάξεις μόνος δεν θα κάνεις τίποτα.

Δημοσ.

κλασεις ανωτερα, τι να σου πω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

επισης, ο TS ρωταει για web design

ναι ξεχνάω ότι ο "προγραμματιστής" δεν τα κάνει όλα, ... καμια φορά μου κολλάει ότι ο προγραμματιστής πρέπει να γράφει πρέπει να σχεδιάζει.. πρεπει πρεπει...

και με τις ιστοσελίδες, ότι το να γράφεις, να σχεδιάζεις , να να είναι δουλειά για 1.

είσαι 34, δνε σε ενδιαφέρει να την βγάλεις, θέλεις μόνο να πάρεις μια γεύση, να μάθεις κάτι περισσότερο...

σορρυ φίλε ,δεν υπάρχει ΑΕΙ/ΤΕΙ...

παιδιά δεν υπάρχουν σεμινάρια έναντι αμοιβής ?

κάνεις πχ 20-30 ώρες μόνο για 1 πράγμα και δίνεις 500-600 ευρώ...

ξέρω ότι υπάρχει για τα βασικά, word/excel , αυτά για τους λογιστές, να μάθουν το κάτι παραπάνω... δεν ειναι ιεκ, απλά πας να "μαθεις" δνε παίρνεις κανα χαρτί..

επίσης υπάρχουν και για php/asp/joobmla...

ε δεν θα υπάρχει και κάτι σε web desig ? ψάξε...

Δημοσ.

πλήρης απογοήτευση λέμε απόκόμισα από την συζήτηση...rolleyes.giffear.png

άσε που έχω κάνει 2 ΙΕΚ, να πάω και τρίτο? Δε λέει...

Δημόσια εκπαίδευση στην εποχή του Σολομώντα

Δημοσ.

είσαι σε λάθος ρε, βρες άλλο για μεγαλύτερη εξειδίκευση...

Πες τα, τι τους έχει πιάσει όλους με κάτι ΙΕΚ δεν μπορώ να καταλάβω

ξες μωρε, με την λογική ότι είναι ιδιωτικά, άρα πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, καλύτερα εργαστήρια, πιο κοντά στα σημερινά δεδομένα... και τέτοιες μπαρούφες...

η αλήθεια είναι ότι στα ιεκ σε μερικά πράγματα είναι πιο μπροστά, πχ... μπορεί να πας σε ενα ΑΕΙ/ΤΕΙ και να κάνεις html άντε και php, στα ιεκ θα κάνεις ότι τελευταίο...

και καλα...

B)

αλήθεια, πόσο πάνε τα δίδακτρα στα ΙΕΚ..

Δημοσ.

είσαι σε λάθος ρε, βρες άλλο για μεγαλύτερη εξειδίκευση...

ξες μωρε, με την λογική ότι είναι ιδιωτικά, άρα πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, καλύτερα εργαστήρια, πιο κοντά στα σημερινά δεδομένα... και τέτοιες μπαρούφες...

η αλήθεια είναι ότι στα ιεκ σε μερικά πράγματα είναι πιο μπροστά, πχ... μπορεί να πας σε ενα ΑΕΙ/ΤΕΙ και να κάνεις html άντε και php, στα ιεκ θα κάνεις ότι τελευταίο...

και καλα...

B)

αλήθεια, πόσο πάνε τα δίδακτρα στα ΙΕΚ..

εγώ σε δημόσιο πήγα και τις 2 φορές...

Δημοσ.

Αν θες κάτι παραπάνω ρώτα εδώ που έχουν και ειδικό σεκσιον για το web design. Επίσης, όσο καλύτερος ο μαθητής και ο δάσκαλος, τόσο καλύτερο το σχολείο και το αποτέλεσμα της εκπαίδευσης. Όποιος θέλει, μπορεί, όποιος ψάχνει, βρίσκει. Εμείς μπορεί στη σχολή να μην έχουμε μάθημα για το συγκεκριμένο χώρο, αλλά όποιος θέλει να μάθει βρίσκει τη βοήθεια και μαθαίνει, και τσάμπα κιόλας. Για να έχεις καλή διακυβέρνηση στη χώρα σου σαν λαός, πρέπει να την αξίζεις κιόλας και για να έχεις καλή παιδεία για τα παιδιά σου, να την αποζητάς και να την διαθέτεις ο ίδιος. Ότι σπέρνεις θερίζεις κοινώς.

Δημοσ.

Σίγουρα θα υπάρχουν τέτοια μαθήματα σε όλες τις σχολές Πληροφορικής στην Αθήνα. Το θέμα είναι ότι θα μάθεις με έναν συγκεκριμένο τρόπο να λειτουργείς, ενώ αν είσαι επαγγελματίας, σου χρειάζεται μεγαλύτερη ευελιξία. Επίσης, εσύ δεν θα μπορείς πιθανότατα να δίνεις τις εργασίες για αξιολόγηση και διόρθωση από τον καθηγητή, επομένως θα βαδίζεις στα τυφλά. Σε ένα ΙΕΚ σνδεχομένως να μάθεις αυτό που θες, αλλά το καλύτερο θα ήταν να ασχοληθείς μόνος σου στον ελεύθερο σου χρόνο.

Δημοσ.

Web design δεν πιστεύω ότι γίνεται σε κανένα πανεπιστήμιο πληροφορικής. Είναι άσχετο με το αντικείμενο.

Το πιο κοντινό μάθημα που θυμάμαι είναι usability evaluation αλλά και πάλι αφορά όλων των ειδών τις διεπαφές και όχι μόνο στο διαδίκτυο.

Web development δεν πιστεύω ότι υπάρχει πανεπιστήμιο που δεν έχει, αλλά είναι μακρυά από αυτό που ψάχνεις.

Δημοσ.

Με την έννοια που το εννοείς δεν νομιζω να υπάρχει γενικά σαν έννοια στην Ελλάδα. Ο ts προφανώς χρειάζεται να μπορεί να προσφέρει μέσω της επιχείρησης του και υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδας, και δεν μιλάω για eshop ή κάτι πιο δύσκολο, αλλά μια βασική σελίδα.

Δημοσ.

Web design δεν πιστεύω ότι γίνεται σε κανένα πανεπιστήμιο πληροφορικής. Είναι άσχετο με το αντικείμενο.

Το πιο κοντινό μάθημα που θυμάμαι είναι usability evaluation αλλά και πάλι αφορά όλων των ειδών τις διεπαφές και όχι μόνο στο διαδίκτυο.

Web development δεν πιστεύω ότι υπάρχει πανεπιστήμιο που δεν έχει, αλλά είναι μακρυά από αυτό που ψάχνεις.

human-machine interaction λέγεται και διδάσκεται σε αρκετά τμήματα πληροφορικής είτε προπτυχιακά είτε μεταπτυχιακά. Και ΕΙΝΑΙ κλάδος της πληροφορικής διότι έχει σχέση με τον τρόπο παρουσίασης πληροφοριών στο χρήστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...