Προς το περιεχόμενο

WIND Gennet OxyGEN - VPN PPTP πρόβλημα

stamatisx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα, έχω στήσει ένα VPN Server (PPTP) στο Amazon Cloud (ec2) και από Αμερική με cable modem μπορώ και συνδέομαι είτε από τα Windows 7 είτε από Linux κανονικά.

Ήρθα τώρα Ελλάδα και προσπαθώ με το ίδιο λαπτοπ να συνδεθώ με την ADSL σύνδεση της αδερφής μου που είναι μέσω WIND και χρησιμοποιεί το Gennet OxyGEN Wireless αλλά έχω πρόβλημα.

Σφάλμα 619

post-199678-0-06187700-1314586509_thumb.png

Έχω κάνει port forward την πόρτα 1723 στην IP του λαπτοπ αλλά τζίφος

post-199678-0-78685700-1314586677_thumb.jpg

UPnP k NAT-PMP είναι active

post-199678-0-96474000-1314587502_thumb.jpg

Το firmware το έχω κάνει update

post-199678-0-33642300-1314587618_thumb.jpg

Χρειάζεται κάτι άλλο για PPTP Passthrough σε αυτό το router?

Mήπως δεν κάνω όλες τις σωστές ρυθμίσεις στο router ή μήπως υπάρχει θέμα με τον πάροχο και παιδεύομαι τσάπα. Αν είναι θέμα modem/router να πάω να αγοράσω κανένα Vigor 2710n μπας και κάνω τη δουλειά μου?

Δημοσ.

το upnp δεν χρειαζεται ετσι και αλλιως.το port forward επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εχεις κανει?αφου ο server βρισκεται αλλου.επισης αν θες να δουμε αν φταιει ο ρουτερ η η συνδεση μπορεις να μου βαλεις τιποτα προσωρινα στοιχεια και να δοκιμασω απο το δικο μου Pc να μπω εκει με vpn.εχω Τhomson ρουτερ και συνδεση forthnet.εκτος αν εχεις κανα δευτερο ρουτερ να δοκιμασεις.εκτος αν κοβει τιποτα η wind.κλεισε και κανα Firewall στο ρουτερ μηπως το επηρεαζει τιποτα και επισης και στο pc μην εχει κανα firewall.an μπορω να βοηθησω let me know

Δημοσ.

Ωραίος, λοιπόν επειδή έφυγα για ταξίδι (δεν είμαι Αθήνα) με το που βρω ευκαιρία θα φτιάξω ένα ακόμα λογαριασμό για να μπείς να δοκιμάσεις και συ με το δικό σου router από forthnet και εγώ θα κάνω άλλη μια δοκιμή από μια άλλη σύνδεση ote (ένα sagem είναι το modem/router).

Το firewall στο router δε βρήκα επιλογή για να το κλείσω και γι' αυτό έκανα το port forwarding μπας και... , στο pc το δοκίμασα και με κλειστό το firewall στα Windows 7 και από Linux, τίποτα.

Θα σου στείλω PM με το username, password και το host που θα συνδεθείς.

Δημοσ.

οκ.η Otenet εχει και την αυξημενη ασφαλεια ανοιχτη που κοβει Ports Οποτε ισως χρειαστει να την απενεργοποιησεις απο το site της Otenet.

Δημοσ.

Ναι όντως, απλά από όσο ξέρω την αυξημένη ασφάλεια την έχουν κλείσει ήδη στη συγκεκριμένη σύνδεση γι' αυτό και θέλω να πάω να το δοκιμάσω

Δημοσ.

Λοιπόν με τη σύνδεση της OTEnet και χωρίς καμία ρύθμιση στο routeri το VPN έπαιξε με τη μια, κανένα πρόβλημα.

@poulinos σου έχω στείλει PM με username, password και host που είναι να συνδεθείς και πες μου αν με forthnet είσαι και συ οκ.

Όταν γυρίσω Αθήνα θα πάρω τηλ τη Wind και αν δε βγάλω άκρη, θα πω της αδερφής μου να αλλάξει πάροχο, δε θα το ζορίσω και πολύ...

Δημοσ.

οπως σου στειλα και με Pm συνδεθηκα κανονικα με το ρουτερ που εχω Thomson 784 kai forthnet.ελπιζω να βοηθησα .απλα συνδεθηκα οχι κατι αλλο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, όντως συνδέθηκες επιτυχώς (το είδα και από τα logs του server) επομένως αυτό που μένει να κάνω όταν επιστρέψω είναι να δοκιμάσω ένα άλλο router και αν δε, τότε πέρνω τηλέφωνο την WIND, αν δεν το διορθώσουν τότε αλλάζω ISP (είτε Forthnet είτε OTE που δοκιμασμένα πλέον παίζουν κανονικά).

Δημοσ.

εκτος αν μια στο εκατομμυριο φταιει το pc .τα αλλα στα ειπα και με Pm.kana firewall check και οτι η wind Λενε κοβει και αλλα ports

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...