endj3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Οπτιμους 7 και απο μενα για τα συγκεκριμενα πραγματα που το θες(και οχι μονο) ειναι το καλυτερο value for money .
Commentator Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω ολους για τις γνωμες τους. Τελικα εχω παρει εδω και καιρο το galaxy ace και ειμαι ευχαριστημενος. Το μονο που με ενοχλει ειναι η μπαταρια
Hopi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω θα σου προτινα το ideos x5 κυριως για την gpu του. Ειναι πολυ πιο δυνατο απο του optimus 7 ή του hd7 και με τα λεφτα που θα σου περισεψουν τσιμπας μια 16αρα ή 32αρα micro sd για να καλυψεις την ελειψη μαμισιου χωρου. Οσο για τα κοινονικα δικτυα υπαρχουν εφαρμοπουλες να το κανεις στα μετρα σου. Συμφωνώ απόλυτα. Επίσης αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις κάποια στιγμή το κινητό σου, το Χ5 θα έχει κάλυτερη μεταπώληση, εφόσον το LG κυκλοφορεί ήδη πολύ καιρό στην αγορά και σύντομα θα αποσυρθεί οριστικά - λόγω έλευσης των νέων Windows Phone Mango. Και για να προλάβω κάποιους, το Optimus αναβαθμίζεται σε Mango το ξέρω, απλά τα νέα LG θα έχουν κατά πολύ ανώτερο hardware.
Vaggos02 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Που στην ουσία, απ ότι διαβάζω, οι διαφορές στις δυνατότητες θα είναι μικρές, μιας και οι απαιτήσεις του WP7 είναι σχετικά μικρές. Σωστά;
Hopi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Που στην ουσία, απ ότι διαβάζω, οι διαφορές στις δυνατότητες θα είναι μικρές, μιας και οι απαιτήσεις του WP7 είναι σχετικά μικρές. Σωστά; Ναι θα αφορούν κυρίως σε επεξεργαστική ισχύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα