Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτασεις για καποια συγκεκριμενα πραγματακια

- χρηση facebook, twitter, Foursquare οσο ποιο φυσιολογικα γινεται

- συνδεση ιντερνετ μεσω παροχης ή wlan

- να μην ειναι ακριβο

!!

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λειτουργικο να προτιμησω. Δεν με πειραζει το μεγεθος να χωραει στην τσεπη ενος τζιν μου φτανει. Λεφτα μεχρι 200 περιπου...

Δημοσ.

LG Optimus 7...Για τα χρήματά του ΠΕΤΑΕΙ...! http://www.skroutz.gr/s/287796/LG-E900-Optimus-7.html

Το λειτουργικό του είναι Windows Phone 7 και με την αναβάθμιση Mango θα είναι αστέρι...

Επίσης μπορείς και με 189 να πάρεις το Huawei IDEOS X5, με λειτουργικό Android, που είναι από τα καλύτερα κινητά με Android μέχρι 300€... http://www.skroutz.gr/s/335051/Huawei-Ideos-X5-U8800.html?keyphrase=huawei+ideos+x5

Δημοσ.

Εγω παντως θα προτεινα , αν δεν ειανι γκατζετακιας να παρει ενα κινητο χωρις λειτουργικο, που και πιο μικρο θα ειναι, και θα εχει καλυτερη μπαταρια.

Καλο και χρυσο το andoid αλλα δε νομιζω οτι το χρειαζονται ολοι. Στην αδερφη μ πχ ειναι αχρηστο

Δημοσ.

Λεω στο 1ο ποστ τι θελω να εχει. Δεν θελω να σκασω πολλα λεφτα. Αν εσκαγα θα επαιρνα ενα iphone4... Αρα ειμαι γκατζετακιας απλα δεν θελω να δωσω 1 μισθο για κινητο φετος

Το Samsung Galaxy Ace?

Δημοσ.

Εγω θα σου προτινα το ideos x5 κυριως για την gpu του. Ειναι πολυ πιο δυνατο απο του optimus 7 ή του hd7 και με τα λεφτα που θα σου περισεψουν τσιμπας μια 16αρα ή 32αρα micro sd για να καλυψεις την ελειψη μαμισιου χωρου. Οσο για τα κοινονικα δικτυα υπαρχουν εφαρμοπουλες να το κανεις στα μετρα σου.

Δημοσ.

Και τι θα του προσφερει η καλυτερη Gpu? Μηπως υποστηριζει gpu acceleration το Android και δεν το μαθαμε (σε αντιθεση με τα wp7)? :devil:

Για τα παιχνίδια μιας και μιλαμε για διαφορετικες πλατφορμες δεν τιθεται θεμα συγκρισης.

Δημοσ.

Δεν θα κατσω να δω ταινια στο κινητο, ουτε θα παιξω παιχνιδια

θελω να χρησιμοποιω εφαρμογες fb,twitter,foursquare,gmail,skype κτλπ οσο γινεται ποιο καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...