filip123go Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Παίδες καλησπέρα..! Ψάχνω ταινίες για να δω με το amore..! Ακούω προτάσεις, οι insomniacs σκίζουν σε κάτι τέτοια..! Ευχαριστώ πολύ..!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Before Sunrise και το sequel, Before Sunset. Φτάνει να σας αρέσουν οι διάλογοι και να έχετε ενδιαφέροντα. Αυτά τα δύο αφορούν δύο ανθρώπους που συναντιούνται και περνούν μαζί μια πολύ ρομαντική μέρα (είναι καλύτερη απ' ότι ακούγεται). Έχουμε, επίσης: Charlie Chaplin, νομίζω το καλύτερο είναι το City Lights. Μετά πάει το Limelight. Στην κοπέλα μου άρεσε πολύ και το Benny & Joon που έχει ωραίο κλίμα. Α! Και μιας και αναφέρθηκε ταινία με τον Johnny Depp, πιάσε και έναν Ψαλιδοχέρη. Εμάς μας αρέσει ακόμη να βλέπουμε animation, από Finding Nemo και Wall-e, μέχρι Up (κοινώς, μόνο Pixar). Για κάτι πιο μουσικό σε αυτόν τον τομέα, προτείνω τις Fantasia του Disney (με όρεξη για εικόνες και κλασική μουσική). Από τη συλλογή μου που έχω αυτή τη στιγμή μπροστά μου (μέρος της συνολικής), ξεχωρίζω για την περίσταση σου: Il Postino (για την ποίηση), It's a wonderful life (από τις παλιές, αισιόδοξες ταινίες με χριστουγεννιάτικο κλίμα) και για πιο κωμωδία υπάρχει και το "κλασικίζον" When Harry Met Sally. Από τις top250 στην κατηγορία Romance του IMDb, προτείνω (μόνο από όσες έχω δει) το Amelie (σταθερή αξία, ρομαντική, γλυκύτατη και με μουσική που έχει μείνει και όλοι κάπου την έχουν ακούσει), το La Vita e Bella (έστω για το πρώτο μισό, το δεύτερο πάει σε πόλεμο, αλλά και πάλι...), Eternal Sunshine of a Spotless Mind (πρωτότυπο σενάριο και ρομαντικό μήνυμα, όλα σε μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω αναφέρει σε αυτό το ποστ) και τέλος σου βάζω κι ένα "Groundhog day" ή αλλιώς "Μέρα της Μαρμότας".
d3monhunter Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Εαν πω το Ημερολογιο (Notebook) θα γινω γραφικος αλλα εγω το λεω Επισης προτιμησε τα παλια τις Disney πετυχημενη συνταγη για εισοδο στο διπλανο δωματιο , περα απο την πλακα παιδικα τυπου beaty &and the beast, mermaid κτλπ τις αρρωσταινουν τις γυναικες.
Sellers Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Την αιώνια λιακάδα... Αγκαλιά, με ποπ κορν... Ααααχ...
WizeMan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ρε σεις μη γίνεστε γραφικοί ... Προς τον τόπικ στάρτερ ...: πόσο καιρό είσαι με το αμόρε που δεν ξέρεις τι ταινίες της αρέσουν; σε ρωτάω γιατί έχει τύχει να είμαι με κοπέλα που γουστάρει ρομαντικές κομεντί και με άλλη που να γουστάρει ταινίες τρόμου, αίματα, δικαστικά θρίλερ κτλ...!
gavros10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 εγω θα ηθελα να δουμε το Love and other drugs τοτε θα καταλαβαινα τι αισθανεται πραγματικα για μενα και αν εχουμε μελλον
filip123go Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ρε σεις μη γίνεστε γραφικοί ... Προς τον τόπικ στάρτερ ...: πόσο καιρό είσαι με το αμόρε που δεν ξέρεις τι ταινίες της αρέσουν; σε ρωτάω γιατί έχει τύχει να είμαι με κοπέλα που γουστάρει ρομαντικές κομεντί και με άλλη που να γουστάρει ταινίες τρόμου, αίματα, δικαστικά θρίλερ κτλ...! Δεν είμαστε πολύ καιρό..! Και η ερώτηση πήγαινε σε αισθηματικές ταινίες στις οποίες η συλλογή μου είναι αρκετά περιορισμένη..! Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας..!!
andrip Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Κωμωδία σχετικά νέα (2-3 χρόνια; ) Yes Man με τον Τζιμ Κάρευ και τιν Ζώη Ντεσανέλ (ΓΛΥΚΥΤΑΤΗ) δεν κουράζει κι έχει και το αισθηματικό toy σε πιο βαριές θα συμφωνήσω 1000% για το Notebook και Eternal Sunshine
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 το little miss sunshine είδα πριν λίγο καιρό με κοπέλα και μας άρεσε και στους δύο.
yannis27gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Έφτασε στη 2η σελιδα και κανένας δεν πρότεινε πορν; Έχετε χάσει το στυλ σας μάγκες
star12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 κακιες το ξερω αλλα ειναι καλη ταινια the break up lol
PETROS13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 θα σου πρότεινα κανένα παιδικό, αρκετές τρελαίνονται για παιδικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.