petrosz1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Καλησπερα παιδια.οπως λεω και στον τιτλο θελω να βρω αν υπαρχει μια διευθυνσης mail στο hotmail εχω τη διευθυνση και θελω να δω αν ειναι αληθινη.υπαρχει καποιος τροπος?χωρις να στειλω μειλ για να δω αν θα παει.για την ακριβεια θα ηθελα να βρω αν υπαρχει προφιλ με αυτη την διευθυνση στο messenger.Ευχαριστω πολυ.
SpirosLouis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 πήγαινε στην σελίδα του hotmail σαν να θες να φτιάξεις καινούργιο λογαριασμό e-mail βάλε αυτήν που έχεις και θα σου δείξει αν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις. Αν μπορείς δεν υπάρχει, αν δεν μπορείς υπάρχει.
billkolias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Καλησπερα παιδια.οπως λεω και στον τιτλο θελω να βρω αν υπαρχει μια διευθυνσης mail στο hotmail εχω τη διευθυνση και θελω να δω αν ειναι αληθινη.υπαρχει καποιος τροπος?χωρις να στειλω μειλ για να δω αν θα παει.για την ακριβεια θα ηθελα να βρω αν υπαρχει προφιλ με αυτη την διευθυνση στο messenger.Ευχαριστω πολυ. ναι γραψαι πιο μαιλ θες και θα το βγαλει κανε πρωτα login αν υπαρχει λογαριασμος θα στο γραψει και αν χρησιμοποιει και τον messenger θα σου πει και πιο ειναι το ονομα του εκει
petrosz1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 δοκιμασα αυτην τη σελιδα αλλα δεν γινεται τπτ οτι υπαρχει η διευθυνση υπαρχει γιατι εστειλα μειλ και δεν γυρισε πισω αρα υπαρχει.το θεμα ειναι αν μπορω να δω αν εχει messenger και αν εχει ονομα ποιος το εχει?αν μπορει καποιος να βοηθεισει θα ημουν ευγνωμων γιατι εχει γινει ενα μεγαλο μπερδεμα.Ευχαριστω πολυ.
billkolias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 δοκιμασα αυτην τη σελιδα αλλα δεν γινεται τπτ οτι υπαρχει η διευθυνση υπαρχει γιατι εστειλα μειλ και δεν γυρισε πισω αρα υπαρχει.το θεμα ειναι αν μπορω να δω αν εχει messenger και αν εχει ονομα ποιος το εχει?αν μπορει καποιος να βοηθεισει θα ημουν ευγνωμων γιατι εχει γινει ενα μεγαλο μπερδεμα.Ευχαριστω πολυ. τι να ερθει πισω?το μυνημα στελνεται και ας μην υπαρχει η διευθυνση.Στο windowslive δεν υπαρχει προηδοποιηση. πατα στο url που εβαλα μετα δεξια βαλε απλως τα στοιχια του δικου σου λογαριασμου για να κανεις login και θα εμφανιστει! συμπληρωσαι στην μπαρα την διευθυνση που θες και θα σου βγαλει απο κατω http://home.live.com/search?query=+petrosz1%40windowslive.com&mkt=el-GR&scope=People&consumerid=Live.StartPage
antonl Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 ποιο δεν ισχυει? Αυτά που αναφέρεις στο post σου. Έκανα login, έβαλα το email του hotmail μου που ναι συνδεδεμένο με το msn μου και δεν επέστρεψε τίποτα.
billkolias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αυτά που αναφέρεις στο post σου. Έκανα login, έβαλα το email του hotmail μου που ναι συνδεδεμένο με το msn μου και δεν επέστρεψε τίποτα. πφφ σαν τι να επιστρεψει? απλως γραφεις ενα ονομα η το μαιλ και ψαχνει να το βρει.Αυτο που λες που κολαει? απλως των λογαριασμος σου επρεπε να διξει. Δεν στελνει και δεν επιστρεφει τπτ... Μια αναζυτηση ειναι ...
petrosz1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 καλημερα παιδια οταν λεω να ερθει πισω δεν ενοω το μνμ αν στειλουμε ενα μειλ σε δυεθυνση που δεν υπαρχει σε δευτερολεπτα σου ερχεται ενα μειλ και στο λεει.τωρα για την αναζητηση δεν μου βγαζει τπτ το θεμα ειναι οτι βαζω και διευθυνση που ξερω σιγουρα οτι ισχυει και παλι δεν βγαζει τπτ.αυτη η αναζητηση μηπως ειναι μονο για τις επαφες σου και οχι γενικα?
antonl Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 πφφ σαν τι να επιστρεψει? απλως γραφεις ενα ονομα η το μαιλ και ψαχνει να το βρει.Αυτο που λες που κολαει? απλως των λογαριασμος σου επρεπε να διξει. Δεν στελνει και δεν επιστρεφει τπτ... Μια αναζυτηση ειναι ... Πάμε πάλι: ναι γραψαι πιο μαιλ θες και θα το βγαλει κανε πρωτα login Κάνω login με το account μου, το οποίο είναι o ίδιος λογαριασμός που χρησιμοποιώ στο msn. αν υπαρχει λογαριασμος θα στο γραψει και αν χρησιμοποιει και τον messenger θα σου πει και πιο ειναι το ονομα του εκει Κάνω αναζήτηση με το ίδιο μου το email (αυτό με το οποίο έκανα login) και η αναζήτηση επιστρέφει We can‘t find any people to match “δικό_μου[email protected]”. Τα μπλε δικά μου. Είναι απλώς μια (γενική) αναζήτηση, ούτε καν τις δικές σου επαφές δεν επιστρέφει.
petrosz1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 ρε παιδια sory αλλα εχω μπερδευτει οταν λες ειναι απλα μιαα γενικη αναζητηση τι σημαινει αυτο δηλαδη τι αποτελεσμα βγαζει αυτη η αναζητηση?
billkolias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 ρε παιδια sory αλλα εχω μπερδευτει οταν λες ειναι απλα μιαα γενικη αναζητηση τι σημαινει αυτο δηλαδη τι αποτελεσμα βγαζει αυτη η αναζητηση? ελεοςςςςς!!!!!!!!!!!!! αστο υσιχο το e-mail! Τι σε νοιαζει αν υπαρχει η οχι? Αστο υσιχο!!!!!!!!!!!!!!
antonl Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 ρε παιδια sory αλλα εχω μπερδευτει οταν λες ειναι απλα μιαα γενικη αναζητηση τι σημαινει αυτο δηλαδη τι αποτελεσμα βγαζει αυτη η αναζητηση? Ότι η συγκεκριμένη αναζήτηση δε θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω απ το να κανες search στο google.
billkolias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Πάμε πάλι: Τα μπλε δικά μου. Είναι απλώς μια (γενική) αναζήτηση, ούτε καν τις δικές σου επαφές δεν επιστρέφει. αν εχεις κανει λαθος το μαιλ προφανως δεν θα το βγαλει.δουλευει 100% ειναι σαν την αναζυτηση του fb δεν κτλβαινω που ειναι το κολημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.