mimis13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Είδα κάποια βίντεο στο youtube πως είναι δυνατόν να παίξεις pokemon στο psp αφού έχει βγει fan version των κασετών σε iso. Θα εξοικονομήσει χρήματα στην οικογένειά μου αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να κάνω το PSP 2000 το μικρού μου αδερφού με έκδοση 6.39 να παίξει αυτό το παιχνίδι. Έχω κατεβάσει το iso κι απλά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω. Δοκίμασα με το iso2eboot_v2 ή όπως λέγεται να το κάνω και καλά σαν back up αλλά βγάζει μια μαύρη οθόνη και κλείνει. Καμία ιδέα; θα έμπαινα και στο pspgr.net αλλά η υπηρεσία τους αποστολής email ενεργοποίησης λογαριασμού δε λειτουργεί... και εδώ και δύο μέρες περιμένω...
optimus_crime Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Είδα κάποια βίντεο στο youtube πως είναι δυνατόν να παίξεις pokemon στο psp αφού έχει βγει fan version των κασετών σε iso. Θα εξοικονομήσει χρήματα στην οικογένειά μου αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να κάνω το PSP 2000 το μικρού μου αδερφού με έκδοση 6.39 να παίξει αυτό το παιχνίδι. Έχω κατεβάσει το iso κι απλά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω. Δοκίμασα με το iso2eboot_v2 ή όπως λέγεται να το κάνω και καλά σαν back up αλλά βγάζει μια μαύρη οθόνη και κλείνει. Καμία ιδέα; θα έμπαινα και στο pspgr.net αλλά η υπηρεσία τους αποστολής email ενεργοποίησης λογαριασμού δε λειτουργεί... και εδώ και δύο μέρες περιμένω... ριξε μια ματια σε βιντεο του youtube , βοηθανε πολυ σε τετοιες καταστασεις http://www.youtube.com/watch?v=fP9Gl-ymYBQ δεν ειναι το μονο βιντεο απλως αρχισε απο εδω και ψαξε και αλλα μερικα αν δεν τα καταφερεις
mimis13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 ριξε μια ματια σε βιντεο του youtube , βοηθανε πολυ σε τετοιες καταστασεις http://www.youtube.com/watch?v=fP9Gl-ymYBQ δεν ειναι το μονο βιντεο απλως αρχισε απο εδω και ψαξε και αλλα μερικα αν δεν τα καταφερεις τέλεια, τα έχωσα όσα λέει μέσα στην κάρτα αλλά πιθανόν να πρέπει να βρω την έκδοση που έχει ο τύπος στο psp την οποία και δεν ξέρω ποια είναι (CFW πρέπει να είναι της 6.20) και έχω και μεγαλύτερη που οκ θα κάνω downgrade αν χρειαστεί...
optimus_crime Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 τέλεια, τα έχωσα όσα λέει μέσα στην κάρτα αλλά πιθανόν να πρέπει να βρω την έκδοση που έχει ο τύπος στο psp την οποία και δεν ξέρω ποια είναι (CFW πρέπει να είναι της 6.20) και έχω και μεγαλύτερη που οκ θα κάνω downgrade αν χρειαστεί... ναι υπαρχουν και σχετικα βιντεο για updates firmware των psp
mimis13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 ναι υπαρχουν και σχετικα βιντεο για updates firmware των psp τα κατάφερααααααα!!! τώρα ψάχνω rom game boy... δε βλέπω τον αδερφό μου να παίζει... ξεκινάει και το σχολείο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.