Rn. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Πριν αρχισω παραδεχομαι οτι χρησιμοποιουσα για αυτο το παιχνιδι assists κτλπ και ναι δεν κλαιγομαι που με μπαναρανε καλα μου κανανε κτλπ.το θεμα ειναι οτι μεχρι προτεινος ετρωγαν μπαν μονο οι λογαριασμοι τωρα πρεπει να εφαγε η ip.εαν κανω ενα restart στο modem/router wtv και παρει αλλη ip λετε να φτιαξει?να μην μπαινω σε ολοκληρη διαδικασια τσαμπε
Atallos1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αν εχεις φαει ip ban τοτε θα εισαι οκ αν εχεις dynamic ip Αν τωρα εχεις static την πατησες
Rn. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 και πως μπορω να δω τι απο τα 2 εχει μπαναριστει?
Atallos1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Dynamic Ip=Αλλαζει καθε φορα που κανεις restart το router Static Ip=Εχεις μια σταθερη ip βρεξει χιονισει Πανε σ'ενα site,τσεκαρε την IP σου και μετα κανε restart το router.Αν αλλαξει εισαι οκ,αν οχι δυσκολα τα πραματα
Rn. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 εχω δεν εχω παλι ρεσταρτ θα κανω ντεμν :/
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Με συγχωρείς φίλε...Αυτήν την μαμακία ΠΩΣ την παίζεις;; Έλεος πολύ όμως.. unistalled...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.