Προς το περιεχόμενο

CYTA και WiFi Signal

Dimgi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Πριν κάνα δίμηνο σύνδεσα σε συγγενή μου τη σύνδεση CYTA και τον τελευταίο μήνα έχει ένα θέμα με το σήμα του ασύρματου. Συγκεκριμένα το πρόβλημα είναι ότι μέσα στην ημέρα το laptop από το οποίο μπαίνει δε μπορεί να βρει το ασύρματο για να συνδεθεί. Από κάτι δοκιμές που έκανα είδα ότι το κινητό μου (android) το έβλεπε το ασύρματο αλλά το laptop όχι (το είδε αφού έκανα disable/enable την wireless κάρτα). έχει συμβεί σε κανένα άλλο κάτι τέτοιο; Δε ξέρω ποιό από τα δύο είναι η μπακατέλα, το router ή το laptop (αν και είναι μάλλον σίγουρο ότι είναι η κάρτα του laptop).

Δημοσ.

νομίζω ότι εφόσον υπάρχουν άλλες συσκευές που συνδέονται κανονικά στο ρούτερ

-και μπορείς να το σιγουρέψεις αυτό δοκιμάζοντας και κανένα άλλο λάπτοπ εκτός από το κινητό σου-

τότε σίγουρα είναι θέμα του λάπτοπ.

μπορείς είτε να κοιτάξεις για νεότερους οδηγούς για το ασύρματο ή να αγοράσεις κάποια εξωτερική κάρτα.

Δημοσ.

καταρχας ο τιτλος ειναι τελειως λαθος.Δεν εχει σχεση με την cyta το προβλημα σου αλλα με το ρουτερ.

αλαξε καναλι στο wifi και αλλαξε και ειδος ασφαλειας.πχ υπαρχουν συσκευες που δεν υποστιριζουν wpa2.Παιξε λυγο με τηνασφαλεια και τα καναλια και θα δουλεψει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...