Xvipes Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μου ήρθε ένα μήνυμα με περιεχόμενο: "ΜΗΝΥΜΑ ΒΙΝΤΕΟ!ΠΑΤΗΣΕ: h**p://m/m0bl.com/apps/s/xuref7n/otwkb_****_2w/ Τα αστεράκια τα έβαλα εγώ σε περίπτωση που είναι κάποιος ιος να μην το πατήσει κάποιος. Δε μπορώ να δω λεπτομέριες από το μήνυμα ούτε το κέντρο μηνυμάτων του ούτε πιο νούμερο το έστειλε. Ξέρει κανείς τι μήνυμα μπορεί να είναι αυτό?μπήκα από σταθερό υπολογιστή αλλά λέει δε μπορώ να το δω από σταθερό υπολογιστή αλλά μόνο από κινητό. Το κινητό μου είναι ένα απλό Nokia 2220s. Να το ψάξω παραπάνω ή είναι κάποιος ιος-διαφημιστικό?
filip123go Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Εγώ στην θέση σου δεν θα το έψαχνα..! Εφόσον δεν μπορείς να μπεις απ το pc κάτι παίζει..!
kostaks3 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 οντως.μην το ψαξεις παραπανω.μαλλον θα ειναι καποιος απτους επιτηδειους που ψαχνουν για ανιδεους.
overpower Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 μμμμ και σε εμενα ερχονται κατι τεοια μνμ μου εχουν ερθει τουλαχιστον 10
rafail1994 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ξεθάβω το θέμα ..... Ήρθε και σε μένα σήμερα αυτό το συγκεκριμένο μήνυμα .Ξέρει κανένας περί τίνος πρόκειται ;
sassad Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 πριν λιγο μου ηρθε και εμενα ενα τετοιο μηνυμα. προσπαθησα να μπω απο το pc αλλα τιποτα!! θα το σβησω καλυτερα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα