dolph Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα, Δυστυχώς ο μικρός την έκανε την ζημιά και αφού έχωσε 3 dvd μέσα στο PS3, κατάφερα μεν να τα βγάλω αφού άνοιξα το PS3, αλλά πλέον δεν λειτουργεί το bluray. Οπότε μάλλον πάμε για αντικατάσταση... Γνωρίζει κάποιος κάποιο αξιόπιστο και οικονομικό μαγαζί; Κατά προτίμηση στον Πειραιά. Ευχαριστώ,
JimChris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 http://www.dualshop.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=16&Itemid=64
gherudos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Καλημέρα, έχω και laser αλλά και drive ολοκληρο αν ενδιαφέρεσαι, laser 50E και drive+laser 70Ε λειτουργεί σε όλα τα fat 60gb/40gb.
dolph Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Κανένα άλλο μαγαζί έχετε να προτείνετε; Το συγκεκριμένο που αναφέρθηκε δεν ξέρει αν μπορεί να με βοηθήσει απ' ότι μου είπαν στο τηλέφωνο και δεν έχω χρόνο για να πηγαίνω μέχρι εκεί, απλά για να δουν αν μπορούν να αντικαταστήσουν ένα bluray. Άλλες προτάσεις; gherudos, έχω το 80άρι και δεν μπορώ να το αλλάξω μόνος - προτιμάω καινούργιο και αλλαγή από επαγγελματίες. Ευχαριστώ πάντως!
TheELF Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Κανένα άλλο μαγαζί έχετε να προτείνετε; Το συγκεκριμένο που αναφέρθηκε δεν ξέρει αν μπορεί να με βοηθήσει απ' ότι μου είπαν στο τηλέφωνο και δεν έχω χρόνο για να πηγαίνω μέχρι εκεί, απλά για να δουν αν μπορούν να αντικαταστήσουν ένα bluray. Άλλες προτάσεις; gherudos, έχω το 80άρι και δεν μπορώ να το αλλάξω μόνος - προτιμάω καινούργιο και αλλαγή από επαγγελματίες. Ευχαριστώ πάντως! Αν το έχεις και μερικά χρόνια σε συμφέρει να αγοράσεις καινούργιο παρά να δώσεις καμιά 150€ για επισκευή και να μείνεις με ένα μηχάνημα παλιό επισκευασμένο και χωρίς εγγύηση.
dolph Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 150€ για την επισκευή bluray; Καλύτερα να το πετάξω στα σκουπίδια το PS3 και να μην ξανασχοληθώ
gherudos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 dolph είναι όσο απλό ακούγεται, 1 καλωδιοταινία και το καλώδιο ρεύματος βγάζεις και βάζεις το καινούριο drive.
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Κανένα άλλο μαγαζί έχετε να προτείνετε;Το συγκεκριμένο που αναφέρθηκε δεν ξέρει αν μπορεί να με βοηθήσει απ' ότι μου είπαν στο τηλέφωνο και δεν έχω χρόνο για να πηγαίνω μέχρι εκεί' date=' απλά για να δουν αν μπορούν να αντικαταστήσουν ένα bluray. Άλλες προτάσεις; gherudos, έχω το 80άρι και δεν μπορώ να το αλλάξω μόνος - προτιμάω καινούργιο και αλλαγή από επαγγελματίες. Ευχαριστώ πάντως![/quote'] Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να φοβάσαι από την άποψη ότι είναι κάτι απλό σχετικά για αλλαγή. Οι επαγγελματίες θα σου κοστίζουν τα δίπλα απ τον φίλο που λέει 70 €
sargos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να φοβάσαι από την άποψη ότι είναι κάτι απλό σχετικά για αλλαγή. Οι επαγγελματίες θα σου κοστίζουν τα δίπλα απ τον φίλο που λέει 70 € Η αντικατάσταση του dvd-rom στο ΠΣ3 δεν είναι τόσο απλή ώστε να βγάλεις το ένα και να βάλεις το άλλο. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστει να αλλάξεις και το πλακετάκι το οποίο συνδέεται με την κονσόλα. Βέβαια θα πρέπει να ξερεις πιο από τα δύο laser που κυκλοφορούν υπάρχει μέσα στο dvd-rom σου πριν αγοράσεις το ανταλλακτικό, γιατί τότε κινδυνεύεις να πληρώσεις διπλά για να κάνεις την δουλειά σου. Τέλος ένας ειδικός μπορεί να επισκευάσει το ήδη υπάρχον drive και να γλυτώσεις μερικά λεφτά...
gherudos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Και πάλι είναι τόσο απλή, βγάζεις τις 6 βίδες του logicboard και βάζεις το παλιό σου, αν και όποιος βρίσκεται σε firmware 3.55 και κάτω δεν χρειάζεται να το κάνει αυτό καθώς μπορεί να ξαναπαντρέψει το logicboard με τη μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.