Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή μητρικής, γνώμες?

ektor7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχει καιρό που ταλαιπωρούμε,με το ψήσιμο της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών, σκέφτομαι να πάρω καινούρια μητρική!

Έχει 8μηνες που είναι σ'αυτη τη κατάσταση και πραγματικά το λυπούμε,να το αφήσω έτσι!

Το λαπτοπ είναι το hp tx2-1020us της σειράς των touchsmart,με το γνωστό πρόβλημα της ενσωματωμένης gpu, λόγο υπερθέρμανσης! Αυτός είναι και ο λόγος που με κάνει να έχω τις επιφυλάξεις μου,οσο αφορά την αγορά καινούριας μητρικής!

Τη μητρική θα τη πάρω απ'ευθειας από την hp usa(δεν θα έχω τα μεταφορικά),στα 180ευρο!

Τι πιστεύεται, αξίζει το ρίσκο?

Υ.Γ. Στο λινκ έχει και τα σχόλια αρκετών, δυσαρεστημένων κατόχων,για το μοντελο και το σερβις της HP!

Δημοσ.

άστο κ πάρε κανένα SSD για το Alienware

Το ali σκέφτομαι να το αναβάλουμε, μέχρι να δω τι θα γίνει με το θέμα της οθόνης!

Δε το βιάζω το θέμα,για να κάνω μια καλή αγορά! Έτσι κι αλλιώς,την βγάζουμε μέχρι το καλοκαίρι με το qosmio+ μια καλή καρτουλα για το desktop!

Το θέμα είναι ότι σπαράζω να το βλέπω έτσι, έστω και αν συχαίνομαι την hp!

Αν καταφέρω να του δώσω, ακόμη 1-1,5χρονο ζωής,με απλη χρηση tablet,θα είμαι ευχαριστημένος!

Δημοσ.

Κοίτα, επειδή οι μητρικές άυτές δεν κατασκευάζονται θα σου στείλουν απλά ενα part που ήδη έχουν στο stock. Δεν μπορείς να ξέρεις αν θα ξαναπαρουσιάσει το ίδιο θέμα ή αν η gpu που έχει είναι και αυτή ελατωματική.... Γενικά αν δουλεύει ο φορητός σε αυτή τη φάση άστον έτσι και όσο κρατήσει....

Δημοσ.

άστο κ πάρε κανένα SSD για το Alienware

Συμφωνώ απολύτως.

Αν το μηχάνημα είναι ΟΚ λειτουργικά κ απλά ζεσταίνεται, σώστο σε μια καλή και δίκαιη τιμή και για σένα και για τον αγοραστή και ρίξε λεφτά σε κάτι άλλο.

Δημοσ.

Ρε παίδες αν το λαπτοπ δούλευε θα έψαχνα για μητρική?

Το θέμα είναι το σύστημα ψύξης του λαπτοπ κ όχι η κάρτα γραφικών, γι'αυτό λέω να το ρισκάρω με πιο προσεχτική κ απλή χρήση!

Δημοσ.

ακυρη η αγορα μητρικης!

Οι λογοι!

http://h30434.www3.hp.com/t5/TX-TM-Series-Notebooks/TX2-or-tx2500-or-tx2600-or-other/td-p/79040

TX1000 Dead

tx2 DEAD

TX2000 black screen problems

Αυτό είναι ένα πολύ μικρο δήγμα,το τι συμβαίνει με τη tx σειρά και ποιo είναι το θρυλικό support της hp στην ίδια της,την έδρα(Αμερική)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...