olga1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 καλησπερα..εχω το lion 10.7.1,μεχρι πριν λιγο μπορουσα να κανω download ενα βιντεο μεσω window-activity,τωρα αφου παω εκει και κανω κλικ στο βιντεο απλα μου το ανοιγει,εχει αλλαξει κατι;τι δεν κανω σωστα;ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ε τι πως ;;; τι ακριβως θελεις τα πιπιιψινια και τα κοκοψοψαρα τα ελεξες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 δηλαδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Η συγκεκριμένη δυνατότητα του safari στο lion έχει καταργηθεί.... Από το ποστ http://www.insomnia.gr/topic/399996-mac-os-x-107-lion/page__view__findpost__p__4231187 και κάτω θα βρείς μια λύση. Αλλή λύση είναι προγραμματα όπως αυτό http://www.fastestvideodownloader.com/ και τελευταία λύση εγκαθιστάς windows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μαλιστα...ευχαριστω για την απαντηση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μια ωραία εύκολη στη χρήση εφαρμογή για αυτό που θες θα βρεις εδώ > http://www.macupdate.com/app/mac/24405/videobox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 ευχαριστω chris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ενα αλλο προγραμματακι ειναι το jdownloader.. Μπορει να κατεβαζει τα βιντεο αλλα επισης σου παρεχει τη δυνατοτητα να κατεβασεις μονο τον ηχο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Σωστα,το ειχα ξεχασει....και η πλακα ειναι οτι το εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Με τον κλασικό τρόπο που ξέραμε τόσα χρόνια , μέσω Activity Window από Safari ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ το Option από το πληκτρολόγιο. Φυσικά , κατεβάζει οποιοδήποτε Stream και όχι μονο από YouTube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Η λύση που έχω ακολουθήσει εγώ είναι αυτή του atheatos. Δουλεύει μία χαρά με τα video από το youtube και ως extension του safari. Αυτό σημαίνει ότι απλά "βγαίνει" ένα κουμπάκι κάτω από το video του youtube που λέει "download". Το πατάς και κατεβαίνει το video. Παρόλα αυτά, μου φάνηκε αρκετά καλό αυτό που πρότεινε ο chris. Θα το δοκιμάσω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.