Προς το περιεχόμενο

MacOS X και σταθερότητα, ιοί και κόρες

minaras_tio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα προβλήματα που έχεις συναντήσει στο μηχάνημά σου, τα είχες αναφέρει από τότε που το πρωτοαγόρασες, τότε που δεν υπήρχαν Lion.

Βέβαια, εδώ έχω κάνει πράγματι ένα λάθος: δεν περίμενα ότι έχεις αγοράσει κι άλλα μηχανήματα (κάτι το οποίο από ότι φαίνεται ισχύει, βλέποντας την υπογραφή σου). Οπότε θεώρησα πως όλα τα προβλήματα που έχεις συναντήσει, στα έχει βγάλει το ίδιο μηχάνημα.

Κατά τα φαινόμενα, όμως, απλά δε σε πάει το MacOS X (ή το πιθανότερο, είσαι απλά φανατισμένος και εδώ ισχύουν διάφορα ψυχολογικά). Και φυσικά υπάρχει και η δική σου θεωρία ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι μαζόχες, λένε ψέμματα, έχουν μετοχές της Apple κτλ.

Το μαζόχας το έχω μεταφράσει σε "πιο ανεκτικό σε τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν σε ένα apple μηχάνημα από ότι αν προέκυπταν σε ένα pc"... υπό αυτόν ακριβώς τον όρο, ναι... σε θεωρώ μαζόχα.

Τι λε ρε παιδί μου... Τέτοιος κακός άνθρωπος είμαι τελικά...

όχι απαραίτητα κακός... μακριά από τις εξελίξεις στην windows πλατφόρμα με όρεξη να σχολιάζεις πάντα όμως ναι

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κάτσε και προβληματίσου ποιος από τους 2 μας μπορεί να έχει πιο αντικειμενική άποψη για την apple

Είχα ξέρεις μια σκασίλα για την Apple. Απίστευτη.

Όσο και να προσπαθείς να μειώσεις την άποψη μου γράφοντας "Με αυτά που γράφονται, δημιουργείται η αίσθηση (εσκεμμένα προφανώς από τον alexzzz, μιας και έχει δηλώσει ότι είναι τυφλά φανατισμένος)", disclaimer κάτω από κάθε ποστ μου δεν θα βάλω. Πουθενά δεν είπα ότι είναι το ίδιο πράμα και πως θα μπορούσα να το πω αυτό άλλωστε όταν αυτό ήταν το πρώτο κρούσμα για τα mac.

Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι και τα mac κολλάνε ιούς όταν ο χρήστης είναι για τον μπεογουλφ.

Μόνος σου τα γράφεις. Η τελευταία σου πρόταση, δημιουργεί ακριβώς αυτήν την αίσθηση.

Με την ίδια λογική μπορώ να γράφω εγώ "Όλοι μπορούν να πετάξουν αεροπλάνα. Και οι πιλότοι και οι απλοί άνθρωποι." Απόδειξη; Υπάρχουν απλοί άνθρωποι που έχουν πετάξει αεροπλάνο.

Ίσως όχι το καλύτερο παράδειγμα, αλλά αυτό έχω προς το παρόν.

Τέλος πάντων, δε νομίζω ότι πάει κάπου έτσι η κουβέντα.

όχι απαραίτητα κακός... μακριά από τις εξελίξεις στην windows πλατφόρμα με όρεξη να σχολιάζεις πάντα όμως ναι

Το σχόλιο μου ήταν σε αόριστο (δηλαδή πραγματικό) και έδινε ξεκάθαρα σε όποιον το διάβαζε να καταλάβει πως ΔΕΝ γνωρίζω ποια είναι ΤΩΡΑ η κατάσταση. Απολογήσου και μια φορά γι' αυτά που γράφεις ρε συ! Εγώ πώς το έκανα δηλαδή;

Δημοσ.

Και επειδή για ένα όνομα ζούμε, ιδού το quote με το οποίο με διέσυρε ο alexzzz:

Ντροπή μου! Που να μην είχα χρησιμοποιήσει και αόριστο, δηλαδή, και να μην είχα γράψει και αυτό το ασήμαντο πράγμα εκεί στο τέλος.

Ας μην ξεχνάμε και την τεράστια επιτυχία που είχαν τα Vista, κάτι που συνεπάγεται ότι θα έπρεπε να βλέπω συνεχώς μπροστά μου PC's με Vista. Για κάποιον λόγο, αυτό δε συνέβη ποτέ.

Δεν χρειάζεται να σε διασύρω φίλτατε... και μόνο που κρατιέσαι από το τέλος του ποστ σου δείχνει πόσο σε καίει να δικαιολογηθείς. Δεν είναι δικό μου θέμα αυτό όμως... γράφεις αρκετό καιρό εδώ μέσα, είναι γνωστές οι απόψεις σου.

Τώρα το ότι δεν έβλεπες vista δεν μου λέει κάτι... για μένα για να μπορείς να σχολιάσεις τα των windows θα πρέπει να έχει ιδία άποψη. Όπως έχω εγώ ο τυφλά φανατικός που παίρνω μηχανήματα που στοιχίζουν ένα κάρο λεφτά μόνο και μόνο για κράξω.

Δημοσ.

Τι να σου πω... Ωραίος χαρακτήρας...

Δημοσ.

Επειδή θα καταλήξουμε και πάλι να έχουμε προσωπική αντιπαράθεση, θα αφήσω το τόπικ μέχρι να γράψει και κάνας άλλος.

Δημοσ.

Ετσι όπως πάει το κοπάδι από τα windows θα έρθει στα mac φέρνοντας τις συνήθειες που είχε με τον προηγούμενο αφέντη -τσοπάνη....

Α ξέχασα δεν υπήρχε κοπάδι τώρα δημιουργήθηκε με τα mac ή κάνω λάθος?

Δημοσ.

Ετσι όπως πάει το κοπάδι από τα windows θα έρθει στα mac φέρνοντας τις συνήθειες που είχε με τον προηγούμενο αφέντη -τσοπάνη....

Α ξέχασα δεν υπήρχε κοπάδι τώρα δημιουργήθηκε με τα mac ή κάνω λάθος?

αν ρωτάς εμένα, φυσικά και υπήρχε.

Δημοσ.

αν ρωτάς εμένα, φυσικά και υπήρχε.

Ωραία γιατί σκεφτόμουνα να σταματήσω να λέω σε όσους αγοράζουν mac να βάζουν windows αλλα μου φαίνεται θα συνεχίσω να το λέω συχνότερα απο εδώ και πέρα.....μπάς και ησυχάσουμε.....

• Super Moderators
Δημοσ.

Ωραία γιατί σκεφτόμουνα να σταματήσω να λέω σε όσους αγοράζουν mac να βάζουν windows αλλα μου φαίνεται θα συνεχίσω να το λέω συχνότερα απο εδώ και πέρα.....μπάς και ησυχάσουμε.....

Να συνεχίσεις να το λες αλλά όχι σε αυτό το forum. Το trolling δεν είναι επιθυμητό εδώ.

Δημοσ.

Να συνεχίσεις να το λες αλλά όχι σε αυτό το forum. Το trolling δεν είναι επιθυμητό εδώ.

Δεν είναι κακό να τρέχει windows ένας mac,ιδίως για όσους αγοράζουν τα mac όπως τα iphone, είναι η καλύτερη λύση....

'Ολα τα λειτουργικά έχουν αδυναμίες και είναι ευάλωτα στους ιούς και τις κόρες ειδικά όταν οι χρήστες είναι άσχετοι.Επειδή βλέπω να πλακώνουν όλοι περισσότεροι χρήστες στα mac(μαζί και οι άσχετοι), τι πιο ασφαλές και δοκιμασμένο να βάλουν windows και να λύσουν τα προβληματα τους αλλού?

Εξάλλου έχουν μεγαλώσει με ένα λειτουργικό το οποίο ξέρει οτι απευθύνεται και σε άσχετους, παροτρύνοντας τους να βάλουν anti virus για να προστατευτούν, γιατί από μόνο του δεν μπορεί να τους προστατέψει από την βλακεία που θα κάνουν....

Αν η Apple δεν ήθελε να αποκτήσει και αυτούς για πελάτης της, δεν θα τους έδινε την δυνατότητα να βάλουν και windows....

εξάλλου εκεί θα βρούν anti virus προτεινόμενα και από την Microsoft.Ξέρεις εσύ κανένα anti virus πέρα από το mcafee(2003-4 μαζί με το mac.com) να έχει προτείνει η Apple πρόσφατα?

Δημοσ.

Το νου σου, κ η apple εχει βαλθει να τους φερει ολους εδω, μαζι με τις συνηθειες τους...

Κ οταν η apple γινει mainstream κ η ms alternative, θα δουμε ποια θα προσεξει περισσοτερο τους powerusers...

</οφτοπικ>

• Super Moderators
Δημοσ.

Και η παραδοχή ότι υπάρχουν και κολλάνε τα mac ιούς είναι μια αρχή... υπάρχει ελπίδα στο κοπάδι.

Κάτι που σου χτυπάει την πόρτα για να μπει, εσύ του ανοίγεις και ταυτόχρονα του πληκτρολογείς και τον κωδικό σου ...δεν το λες ιό αλλά ασχετοσύνη!

cool.png

Δημοσ.

Κάτι που σου χτυπάει την πόρτα για να μπει, εσύ του ανοίγεις και ταυτόχρονα του πληκτρολογείς και τον κωδικό σου ...δεν το λες ιό αλλά ασχετοσύνη!

cool.png

Και εγκεφαλική ανεπάρκεια να το πεις, μολύνθηκαν αρκετοί... ο εντελώς απλός χρήστης είτε αυτό είναι pc είτε είναι mac είτε ακόμα και android θα την πατήσει.

Δημοσ.

Και εγκεφαλική ανεπάρκεια να το πεις, μολύνθηκαν αρκετοί... ο εντελώς απλός χρήστης είτε αυτό είναι pc είτε είναι mac είτε ακόμα και android θα την πατήσει.

O εντελώς απλός χρήστης δεν θα τρέξει mac os ή linux.Ξέρω οτι είναι της μόδας και ασχολούνται περισσότερο τα τελευταία χρόνια με αυτά τα πρόβατα και οι βοσκοί.....αλλά καλά θα κάνουν να μην αλλάξουν συνηθειες γιατί εδώ η Apple δεν έκανε reinvent το pc και δεν έχει το πάνω χέρι στο πως θα δουλέψει ο χρήστης το mac ακόμα...

Αν το κάνει όπως το ios, ωστε ο εντελώς απλός χρήστης να νομίζει οτι έχει iphone,τοτε.....τέλος οι ανούσιες συζητήσεις περι ασφάλειας

και σταθερότητας....με λίγα λόγια με τα χεράκια μας βγάζουμε τα ματάκια μας.....

Δημοσ.

Linux όχι... mac όμως μια χαρά θα πάρει ένας απλός χρήστης όταν διαβάζει όλα αυτά τα ενθουσιώδεις πράγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...