Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Είτε έχω, είτε όχι, το γεγονός παραμένει ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι ευχαριστημένη με τη χρήση του τηλεφώνου, γι' αυτό και δεν τα επέστρεψαν όταν τους δόθηκε η ευκαιρία. Για να απαντήσω, όμως, στην ερώτησή σου (όχι ότι θα παίξει κάποιο ρόλο, έχεις ήδη βγάλει συμπεράσματα), ναι, βρίσκονται πολλά iPhone 4 τριγύρω μου. 5 λεπτά αν ψάξεις στο internet και ΑΝ βρεις οδηγίες και ΑΝ ξέρεις πως να τις ακολουθήσεις 5 λεπτά αν εγκαταστήσεις antivirus software Γιατί να ΜΗΝ βρεις οδηγίες; Υπήρχαν παντού. Και ο λόγος είναι πως όταν ο ιός που κυκλοφορεί ευρέως είναι ΕΝΑΣ, αφενός πολύ εύκολα το μαθαίνουμε όλοι, αφετέρου πολύ εύκολα δημιουργούνται οδηγίες, κυκλοφορούν και υπάρχουν σε όλο το ίντερνετ. Είναι πολύ πιο εύκολο να γλιτώσεις από έναν ιό, αντί για χιλιάδες. Αυτό είναι το ζήτημα. Μολύνθηκαν millions of macs όπως μπορείς να διαβάσεις με ένα απλό search Προφανώς θα ήταν εκατομμύρια. Για να έφτασε και σε κάποιον γνωστό μου... Εδώ τα στατιστικά μου επιβεβαιώνονται. Πολύ θα ήθελα να μάθω σε πόσους δημιουργήθηκε ουσιαστικό πρόβλημα από αυτή την ιστορία. Έκαναν πολλοί format; Εδώ στο insomnia δεν είδα να δημιουργείται κανένα θέμα-τόπικ που να συζητάμε αυτό το τεράστιο πρόβλημα. Πώς έγινε αυτό;
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 in that case να σου πω ότι από τότε που έδωσα το δικό μου (γιατί εγώ μιλάω ΠΑΝΤΑ έχοντας στα χέρια μου τις συσκευές για τις οποίες έχω κάτι να πω... όπως έγινε ΚΑΙ τώρα με το ολοκαίνουριο air και imac που όπως έγραψες προχτές "να τα πάω σε κάποιον ειδικό" ή κάτι τέτοιο) δεν έχω λάβει μήνυμα ότι δέχθηκα κλήση και δεν είχα σήμα, αυτό που στέλνουν οι εταιρίες κινητής. Το ίδιο και ο κολλητός μου που είναι είναι επίσης apple hater με 2 macbook pro και όλα τα iphone όπως και εγώ... Το θέμα με τους ιούς το λατρεύω, ξέρεις γιατί; γιατί όταν λέγαμε ότι "θα έρθει και η ώρα τον mac" γράφανε όλοι οι φανατικοί ότι αποκλείεται. Με την ίδια λογική που λες εσύ για τα "μόνο 5 λεπτά έκανα να το λύσω" μπορώ να σου πω και εγώ για ανάλογες περιπτώσεις στα windows (τα οποία πάντα κατηγορείς στο θέμα ιών) λύνονται επίσης. Μπορεί σε 5 λεπτά μπορεί σε 5 ώρες.
gnsX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Είτε έχω, είτε όχι, το γεγονός παραμένει ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι ευχαριστημένη με τη χρήση του τηλεφώνου, γι' αυτό και δεν τα επέστρεψαν όταν τους δόθηκε η ευκαιρία. Μην πιστεύεις αυτούς που γράφουν την γνώμη τους στο internet,λέγεται loud minority και είναι ο λόγος που ακούγεται ότι είναι καλό Εδώ στο insomnia δεν είδα να δημιουργείται κανένα θέμα-τόπικ που να συζητάμε αυτό το τεράστιο πρόβλημα. Πώς έγινε αυτό; Εδώ στο Insomnia έχει για παράδειγμα θέμα που υπάρχουν πολλοί που τους έβγαλε πρόβλημα και είχαν κολλήματα με την 10.6.5 αλλά εσύ μιλάς για απροβλημάτιστη λειτουργία κλπ κλπ κλπ,διάλεξε
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Το loud minority είναι όρος που αφορά αυτούς που έχουν προβλήματα. Όχι αυτούς που είναι ευχαριστημένος. Καλή προσπάθεια, όμως. Όσον αφορά το δεύτερο, δεν έχω να διαλέξω τίποτα. Προφανώς η 10.6.5 έβγαλε προβλήματα σε ορισμένους. Εγώ δε μίλησα ποτέ για απροβλημάτιστη λειτουργία. Λέω ότι τα προβλήματα του alexzzz είναι σε αριθμό όσα έχω συναντήσει σε όλους τους Mac που βρήκα μπροστά μου. Ας θυμίσω ότι ο ίδιος άνθρωπος υποστήριζε πως δεν είχε ποτέ προβλήματα σε Windows, από αυτά που είχαν όλοι. Για παράδειγμα πριν από λίγο μου έγραψε ότι "κατηγορώ τα Windows για ιούς", λες και πρόκειται για μια γνώμη που έβγαλα από τον κώλο μου.
gnsX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Το loud minority είναι όρος που αφορά αυτούς που έχουν προβλήματα. Όχι αυτούς που είναι ευχαριστημένος. Καλή προσπάθεια, όμως. Όσον αφορά το δεύτερο, δεν έχω να διαλέξω τίποτα. Προφανώς η 10.6.5 έβγαλε προβλήματα σε ορισμένους. Εγώ δε μίλησα ποτέ για απροβλημάτιστη λειτουργία. Λέω ότι τα προβλήματα του alexzzz είναι σε αριθμό όσα έχω συναντήσει σε όλους τους Mac που βρήκα μπροστά μου. Ας θυμίσω ότι ο ίδιος άνθρωπος υποστήριζε πως δεν είχε ποτέ προβλήματα σε Windows, από αυτά που είχαν όλοι. Για παράδειγμα πριν από λίγο μου έγραψε ότι "κατηγορώ τα Windows για ιούς", λες και πρόκειται για μια γνώμη που έβγαλα από τον κώλο μου. Ε τότε πες το PR ή όπως λέγεται γιατί δεν τα πάω καλά με αυτά Μα αγαπητέ κι εμείς όταν διαβάζουμε τα προβλήματα που έχετε με τα Windows για το ίδιο ακριβώς λόγο απορούμε,όσα έχουν 3 δισεκατομμύρια χρήστες αθροιστικά τα έχετε αντιμετωπίσει ένα προς ένα εσείς και οι φίλοι σας. *η 10.6.5 έβγαλε προβλήματα στην πλειοψηφία και όχι σε ορισμένους,α ξέχασα,loud minority
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Το loud minority είναι όρος που αφορά αυτούς που έχουν προβλήματα. Όχι αυτούς που είναι ευχαριστημένος. Καλή προσπάθεια, όμως. Όσον αφορά το δεύτερο, δεν έχω να διαλέξω τίποτα. Προφανώς η 10.6.5 έβγαλε προβλήματα σε ορισμένους. Εγώ δε μίλησα ποτέ για απροβλημάτιστη λειτουργία. Λέω ότι τα προβλήματα του alexzzz είναι σε αριθμό όσα έχω συναντήσει σε όλους τους Mac που βρήκα μπροστά μου. Ας θυμίσω ότι ο ίδιος άνθρωπος υποστήριζε πως δεν είχε ποτέ προβλήματα σε Windows, από αυτά που είχαν όλοι. Για παράδειγμα πριν από λίγο μου έγραψε ότι "κατηγορώ τα Windows για ιούς", λες και πρόκειται για μια γνώμη που έβγαλα από τον κώλο μου. Στο θέμα των ιών στα windows πρέπει ο χρήστης ή να είναι καμικάζι ή άσχετος... στα προβλήματα που είχα/έχω εγώ με τα mac μου είναι πρόβλημα του συστήματος. πχ πόσες beach ball τρως όταν μπαίνεις στο app store. Δοκίμασε το τώρα και πες μου. Αν μου πεις ότι ανοίγει με την μία να επιστρέψεις ΑΜΕΣΑ το mac prototype σου στην apple γιατί εγώ σε όλα με όλα τα mac που είδα με lion αλλά και αυτά που διάβασα/ρώτησα/άκουσα βλέπω ότι έχει θέμα. Μικρό- μεγάλο δεν το εξετάζω... είναι όμως θέμα. Συμφωνείς λοιπόν ότι εκτός των κατά καιρούς προβλημάτων που εμφανίζονται έχει να κάνει με την όρεξη και την διάθεση που βλέπει κανείς τα προβλήματα; Εσένα δεν σε πειράζει, εμένα με πειράζει, εσύ δεν το κάνεις θέμα, εγώ το κάνω θέμα. Εσύ, ο billdanos και κάποιος ακόμα που μου διαφεύγει δεν θεωρείτε σοβαρό ότι ολοκαίνουρια μηχανήματα αξία 3.300€ δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε με το ολοκαίνουριο λειτουργικό της apple, εγώ, ο hasodikis και κάποιος ακόμα πουμου διαφεύγει το θεωρούμε και μας ειρωνεύονται... go figure
gnsX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 μ΄άρεσε ο τίτλος του θέματος,τέρμα ειρωνικός και troll-ιστικος και τελειώνει με το θεϊκό "το trolling δεν θα γίνει ανεκτό" mod παραιτήσου
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Στο θέμα των ιών στα windows πρέπει ο χρήστης ή να είναι καμικάζι ή άσχετος... Σε αντίθεση με τα Mac όπου έπρεπε να εγκαταστήσεις μόνος σου τον ιό και να του δώσεις τον κωδικό του συστήματος για να δημιουργηθεί το πρόβλημα με τον MacDefender. Τι να λέμε τώρα. Αντικειμενικότητα πάνω απ' όλα. στα προβλήματα που είχα/έχω εγώ με τα mac μου είναι πρόβλημα του συστήματος. πχ πόσες beach ball τρως όταν μπαίνεις στο app store. Δοκίμασε το τώρα και πες μου. Δεν έχω βάλει Lion φυσικά. Αφενός γιατί έχω σαν αρχή να μην βάζω νέο λειτουργικό προτού περάσουν μερικοί μήνες (αν και με το Time Machine δε δίστασα να βάλω το Snow Leopard, αλλά αυτό το καιρό έχω δουλειές, οπότε δεν έχω χρόνο για το restore), αφετέρου γιατί δεν έχω κανενός είδους trackpad ώστε να έχω ένα κίνητρο παραπάνω και με βολεύουν φοβερά το spaces και το expose. Δεν έχω γνώμη γιατί τα έχω δει από κοντά μόλις 10 λεπτά (και όπως είπες, καλό είναι να μην εκφράζουμε γνώμη για κάτι για το οποίο δε γνωρίζουμε), αλλά απ' ότι φαίνεται δε θα με βολέψει το Lion. Εσύ, ο billdanos και κάποιος ακόμα που μου διαφεύγει δεν θεωρείτε σοβαρό ότι ολοκαίνουρια μηχανήματα αξία 3.300€ δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε με το ολοκαίνουριο λειτουργικό της apple, εγώ, ο hasodikis και κάποιος ακόμα πουμου διαφεύγει το θεωρούμε και μας ειρωνεύονται... go figure Τι να σου πω... Εσύ πρέπει να κοιμάσαι και να με βλέπεις μπροστά σου να λέω ότι όλα της Apple λειτουργούν ρολόι. Πρέπει να είναι η 4η ή η 5η φορά που φαντασιώνεσαι ότι εγώ έχω στηρίξει κάτι της Apple για ένα θέμα που δεν έχω πάρει ποτέ θέση. Όπως έγραψα και παραπάνω, λοιπόν, δεν έχω καμία σχέση με το Lion, δεν το πέρασα, δεν ασχολήθηκα, δεν έχω εκφέρει γνώμη (αν είχα θα ήταν αρνητική, γι' αυτό και αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι μάλλον δε θα τα περάσω ποτέ), πόσο μάλλον δεν έχω πει ότι "έλα μωρέ, δεν τρέχει και τίποτα που δε λειτουργεί το λειτουργικό όπως πρέπει". Ότι να 'ναι. Και μετά υποτίθεται ότι κάνουμε σοβαρή συζήτηση.
gnsX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ρε συ manuel εκτίθεσαι,και στα windows μόνος σου πρέπει να τον εγκαταστήσεις,και να πατήσεις allow,και ανάλογα τα δικαιώματα που έχει ο χρήστης να δώσεις και κωδικό ή όχι. παράτα plz,ή μάθε Windows ξέρω γω και εξέφρασε άποψη μετά,κι εγώ πρώτα έμαθα το Mac OS και μετά σύγκρινα. δεν νομίζω ότι έχει νόημα μια τέτοια συζήτηση όταν ο άλλος δεν ξέρει 5 βασικά πράγματα τουλάχιστον
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 gnsX, είχα Windows μέχρι το 2008 και PC από τον Amstrad 6128. Καταλαβαίνω ότι τώρα αν σου απαντήσω θα μου πεις "α, εγώ δε μιλάω γι' αυτούς τους ιούς, αλλά για αυτούς που είναι σαν το MacDefender". Αναρωτιέμαι: αξίζει τον κόπο;
gnsX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 gnsX, είχα Windows μέχρι το 2008 και PC από τον Amstrad 6128. Καταλαβαίνω ότι τώρα αν σου απαντήσω θα μου πεις "α, εγώ δε μιλάω γι' αυτούς τους ιούς, αλλά για αυτούς που είναι σαν το MacDefender". Αναρωτιέμαι: αξίζει τον κόπο; Θα μπορούσα να κάτσω να σου εξηγήσω (τουλάχιστον με όσα ξέρω) αλλά δεν ΘΕΣ να καταλάβεις και δεν ακούς,αν και χιλιοεπιωμένα Το 99,99% των malwares βασίζεται στο social engineering,να ξεγελαστεί δλδ ο χρήστης και να εγκαταστήσει το κακόβουλο πρόγραμμα ενώ νομίζει ότι είναι κάτι άλλο. Αυτό γίνεται γιατί το να εγκατασταθεί κακόβουλος κώδικας χωρίς συγκατάθεση του χρήστη είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά όχι απίθανο,για αυτό άλλωστε το έπαθλο για αυτό στον ετήσιο διαγωνισμό Pwn2Own (το Mac OS κάθε χρόνο ξεφτιλίζεται σε 5 με 10 δευτερόλεπτα) είναι 10.000 ευρώ για κάθε τέτοιο bug ή περίπου τόσο,μιλάμε για καλά λεφτά ακριβώς γιατί δεν είναι απλό. Οι τεχνικές που εμποδίζουν την εγκατάσταση χωρίς συγκατάθεση είναι το ASLR,το DEP και η προσωπική ασφάλεια του εκάστοτε browser,το full ASLR (δλδ για τα πάντα και όχι για ορισμένα μόνο components) υπάρχει στα Windows απο εποχής Vista τουλάχιστον,το DEP απο XP νομίζω,επίσης ο IE9 τρέχει σε protected mode που είναι ένα είδος sandboxing.Μιλάμε δλδ για 5 χρόνια συνεχούς εξέλιξης και βελτίωσης των χαρακτηριστικών αυτών. Το λειτουργικό σου τώρα ΔΕΝ υποστηρίζει full ASLR και έχει αστείο DEP ενώ ο Safari δεν ενσωματώνει κάποιο έξτρα χαρακτηριστικό ασφαλείας. Το full ASLR εμφανίστηκε στο Lion,μιλάμε δλδ για εξέλιξη μηνών όταν οι άλλοι το βελτιώνουν επι χρόνια. Σημασία δεν έχει πόσα bugs (κενά ασφαλείας) έχει ένα OS (αν και το Mac OS έχει περισσότερα bugs per user)αλλά πόσο εύκολο είναι να τα εκμεταλευτείς,για να το καταλάβεις με ένα παράδειγμα,αν υπάρχουν 1000 bugs για το 1 αλλά λόγω ASLR θέλει γνώσεις αστροφυσικής για να τα εκμεταλευτείς καθιστάς σχεδόν απίθανο να το εκμεταλευτεί κάποιος,αν έχεις 100 (πολύ λιγότερα δλδ) όμως και δεν υπάρχει κάτι απο κάτω να σε προστατεύσει,τότε είσαι έρμαιο του κάθε script kiddie. Επεισή είναι δύσκολο λοιπόν η πλειοψηφία βασίσζεται στο να ξεγελάσει τον χρήστη,στο 99% των "ιών" δίνει συγκατάθεση ο χρήστης γιατί ξεγελάστηκε,δεν αποτελεί κάποιο κενό του λειτουργικού. ελπίζω να καταλάβεις τι παίζει,1001 και τελευταία
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Σε αντίθεση με τα Mac όπου έπρεπε να εγκαταστήσεις μόνος σου τον ιό και να του δώσεις τον κωδικό του συστήματος για να δημιουργηθεί το πρόβλημα με τον MacDefender. Τι να λέμε τώρα. Αντικειμενικότητα πάνω απ' όλα. Μα αυτή ήταν τόσο καιρό η δικαιολογία των macάδων... ότι δηλαδή ακριβώς λόγο της φύσης του os x δεν γίνεται να μολυνθούν αν δεν το επιτρέψει ο χρήστης. Αν δεν είμαι εγώ αντικειμενικός σε αυτό το θέμα τότε σίγουρα δεν είσαι και εσύ. Δεν έχω βάλει Lion φυσικά. Αφενός γιατί έχω σαν αρχή να μην βάζω νέο λειτουργικό προτού περάσουν μερικοί μήνες (αν και με το Time Machine δε δίστασα να βάλω το Snow Leopard, αλλά αυτό το καιρό έχω δουλειές, οπότε δεν έχω χρόνο για το restore), αφετέρου γιατί δεν έχω κανενός είδους trackpad ώστε να έχω ένα κίνητρο παραπάνω και με βολεύουν φοβερά το spaces και το expose. Δεν έχω γνώμη γιατί τα έχω δει από κοντά μόλις 10 λεπτά (και όπως είπες, καλό είναι να μην εκφράζουμε γνώμη για κάτι για το οποίο δε γνωρίζουμε), αλλά απ' ότι φαίνεται δε θα με βολέψει το Lion. Σωστός για την προσωπική άποψη αλλά δεν με ενδιαφέρει αν τα έβαλες ή όχι... και να τα έβαζες πάλι δεν θα δούλευε όπως έπρεπε. Και άντε στον imac είχα επιλογή να το παίξω αντάρτης και να μείνω με το snow leopard... το air ήρθε με lion προεγκατεστημένο. Τι να σου πω... Εσύ πρέπει να κοιμάσαι και να με βλέπεις μπροστά σου να λέω ότι όλα της Apple λειτουργούν ρολόι. Πρέπει να είναι η 4η ή η 5η φορά που φαντασιώνεσαι ότι εγώ έχω στηρίξει κάτι της Apple για ένα θέμα που δεν έχω πάρει ποτέ θέση. Όπως έγραψα και παραπάνω, λοιπόν, δεν έχω καμία σχέση με το Lion, δεν το πέρασα, δεν ασχολήθηκα, δεν έχω εκφέρει γνώμη (αν είχα θα ήταν αρνητική, γι' αυτό και αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι μάλλον δε θα τα περάσω ποτέ), πόσο μάλλον δεν έχω πει ότι "έλα μωρέ, δεν τρέχει και τίποτα που δε λειτουργεί το λειτουργικό όπως πρέπει". Ότι να 'ναι. Και μετά υποτίθεται ότι κάνουμε σοβαρή συζήτηση. Εσύ παλικάρι μου δεν έγραψες "Εγώ του έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό ότι έχει πρόβλημα το μηχάνημά του. Έχει πιο πολλά προβλήματα κι από τα Windows! Μάλλον κάποιος προτιμάει να έχει άλλοθι να είναι apple-hater." ;;; Και μάλιστα στο τόπικ για το lion που τώρα μόλις μας είπες ότι δεν έχεις βάλει, άρα εξ αρχής δεν θα έπρεπε να πάρεις θέση. Δεν είναι στήριξη στην apple; Θες απλά να μου πας κόντρα; Αρχίζεις πάλι να παίζεις με τις λέξεις gnsX μιλάς με άνθρωπο που ως σημείο αναφοράς για τα windows έχει ακόμα και σήμερα τα xp. Έχει αναφέρει τουλάχιστον 2 φορές ότι στα windows όταν κάνεις rename ένα αρχείο επιλέγετε και η επέκταση μαζί, πράμα που έχει αλλάξει από τα vista ακόμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Κοίτα, το τι υπάρχει η δυνατότητα να συμβεί, δε με απασχολεί καθόλου. Το έχω ξαναδιαβάσει κι αλλού ότι το MacOS δεν είναι πιο ασφαλές. Απλά δεν ασχολούνται οι χάκερς μαζί του. Εμένα αυτό δε με νοιάζει. Χρήστης είμαι, σκασίλα μου για αυτά τα θέματα. Τώρα, για τα άλλα που μας ενδιαφέρουν: τα worms απαιτούν συγκατάθεση από το χρήστη; Η εποχή που βάζαμε ένα flash usb στη θύρα και κολλούσε ιό το μηχάνημα, πέρασε; Η εποχή που κολλούσες ιούς επειδή επισκέφτηκες συγκεκριμένες ιστοσελίδες πέρασε; Προσωπικά είχα κολλήσει ένα κάρο ιούς με αυτούς τους τρόπους όταν είχα Windows. Αν αυτά έχουν σταματήσει πλέον και απλά κολλάνε εκατομμύρια άνθρωποι ιούς επειδή είναι ανόητοι, προσωπικά θα το σκεφτώ σοβαρά σε 2-3 χρόνια που θα ξαναπάρω υπολογιστή, να επιστρέψω σε PC. Ας μην ξεχνάμε, όμως, πως για τα εκατομμύρια ανθρώπους (που από αυτούς που διαβάζουν τι γράφουμε εδώ μέσα, υπάρχουν άφθονοι), η ουσία είναι ότι με Mac οι πιθανότητες να κολλήσουν ιό είναι ελάχιστες και οι πιθανότητες να πάθουν ζημιά από ιό, απειροελάχιστες. Με αυτά που γράφονται, δημιουργείται η αίσθηση (εσκεμμένα προφανώς από τον alexzzz, μιας και έχει δηλώσει ότι είναι τυφλά φανατισμένος) ότι είναι το ίδιο πράγμα. Εσύ παλικάρι μου δεν έγραψες "Εγώ του έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό ότι έχει πρόβλημα το μηχάνημά του. Έχει πιο πολλά προβλήματα κι από τα Windows! Τα προβλήματα που έχεις συναντήσει στο μηχάνημά σου, τα είχες αναφέρει από τότε που το πρωτοαγόρασες, τότε που δεν υπήρχαν Lion. Βέβαια, εδώ έχω κάνει πράγματι ένα λάθος: δεν περίμενα ότι έχεις αγοράσει κι άλλα μηχανήματα (κάτι το οποίο από ότι φαίνεται ισχύει, βλέποντας την υπογραφή σου). Οπότε θεώρησα πως όλα τα προβλήματα που έχεις συναντήσει, στα έχει βγάλει το ίδιο μηχάνημα. Κατά τα φαινόμενα, όμως, απλά δε σε πάει το MacOS X (ή το πιθανότερο, είσαι απλά φανατισμένος και εδώ ισχύουν διάφορα ψυχολογικά). Και φυσικά υπάρχει και η δική σου θεωρία ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι μαζόχες, λένε ψέμματα, έχουν μετοχές της Apple κτλ. gnsX μιλάς με άνθρωπο που ως σημείο αναφοράς για τα windows έχει ακόμα και σήμερα τα xp. Έχει αναφέρει τουλάχιστον 2 φορές ότι στα windows όταν κάνεις rename ένα αρχείο επιλέγετε και η επέκταση μαζί, πράμα που έχει αλλάξει από τα vista ακόμα. Τι λε ρε παιδί μου... Τέτοιος κακός άνθρωπος είμαι τελικά...
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Τυφλά φανατισμένος με όλα τα iphone, με 1 macbook, 1 macbook pro, 1 macbook air, 1 imac, και τα 2 ipad και 1 ipod touch να έχουν περάσει από τα χέρια μου... κάτσε και προβληματίσου ποιος από τους 2 μας μπορεί να έχει πιο αντικειμενική άποψη για την apple, ο "τυφλά φανατισμένος" ή εσύ ο αντικειμενικός που δεν έχεις βάλει και το lion. Όσο και να προσπαθείς να μειώσεις την άποψη μου γράφοντας "Με αυτά που γράφονται, δημιουργείται η αίσθηση (εσκεμμένα προφανώς από τον alexzzz, μιας και έχει δηλώσει ότι είναι τυφλά φανατισμένος)", disclaimer κάτω από κάθε ποστ μου δεν θα βάλω. Πουθενά δεν είπα ότι είναι το ίδιο πράμα και πως θα μπορούσα να το πω αυτό άλλωστε όταν αυτό ήταν το πρώτο κρούσμα για τα mac. Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι και τα mac κολλάνε ιούς όταν ο χρήστης είναι για τον μπεογουλφ.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Και επειδή για ένα όνομα ζούμε, ιδού το quote με το οποίο με διέσυρε ο alexzzz: όχι όπως στα Windows που έπρεπε κάθε φορά να κάνεις ολόκληρη ιστορία για να επιλέξεις το μέρος που θέλεις πραγματικά να μετονομάσεις. Ελπίζω να το έχουν διορθώσει πλέον. Ντροπή μου! Που να μην είχα χρησιμοποιήσει και αόριστο, δηλαδή, και να μην είχα γράψει και αυτό το ασήμαντο πράγμα εκεί στο τέλος. Ας μην ξεχνάμε και την τεράστια επιτυχία που είχαν τα Vista, κάτι που συνεπάγεται ότι θα έπρεπε να βλέπω συνεχώς μπροστά μου PC's με Vista. Για κάποιον λόγο, αυτό δε συνέβη ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.