minaras_tio Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Καλημερα,θα ηθελα να μου προτεινετε ενα antivirus για το lion.Να ειναι free παρακαλω… Αυτα που εχει το app strore (clam xav και virus barrier express), λενε τιποτα? Τα εχει δοκιμασει κανεις? Ευχαριστω
Cham Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Καλημερα,θα ηθελα να μου προτεινετε ενα antivirus για το lion.Να ειναι free παρακαλω… Αυτα που εχει το app strore (clam xav και virus barrier express), λενε τιποτα? Τα εχει δοκιμασει κανεις? Ευχαριστω Δεν χρειάζεσαι τίποτα όλα είναι πειραματικά και δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από αυτό που διόρθωσε ήδη η Apple από την 10.6.8 k μετά.
minaras_tio Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δεν χρειάζεσαι τίποτα όλα είναι πειραματικά και δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από αυτό που διόρθωσε ήδη η Apple από την 10.6.8 k μετά. Τι διορθωσε η apple φιλε μου δηλαδη?? Τι εννοεις? (Να μαθαινουμε κιολας!!) Ευχαριστω
petros666 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Καλημερα,θα ηθελα να μου προτεινετε ενα antivirus για το lion.Να ειναι free παρακαλω… Αυτα που εχει το app strore (clam xav και virus barrier express), λενε τιποτα? Τα εχει δοκιμασει κανεις? Ευχαριστω Δε χρεαζεσαι antivirus
equalizer43 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Τι διορθωσε η apple φιλε μου δηλαδη?? Τι εννοεις? (Να μαθαινουμε κιολας!!) Ευχαριστω μην βάλεις antivirus ... μια από τις διαφορές με τα windows
gnsX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 δεν χρειάζεσαι antivirus απλά αν γίνει κάτι τύπου Mac Defender θα περιμένεις να περάσει: 1 εβδομάδα για να το πάρει χαμπάρι η Apple 1 εβδομάδα που θα αρνείται ότι υπάρχει 1 εβδομάδα που θα λέει υπάρχει αλλά θα αρνείται να βοηθήσει 1 εβδομάδα όπου θα την κράζουν όλοι 1 εβδομάδα να βγάλει fix μετά θα σαι καλλυμένος
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 gnsX, ποιον αφορούν αυτά που γράφεις; Έχω 15 γνωστούς με Mac, ένας κόλλησε (και αυτός από χαζομάρα του, αλλά εντάξει, παραδέχομαι ότι γενικώς έτσι κολλάνε οι ιοί), μπήκαμε στο ίντερνετ και λύθηκε το πρόβλημα μέσα στα επόμενα 5 λεπτά. Αυτές οι ιστορίες που γράφεις, τι εξυπηρετούν;
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Και η παραδοχή ότι υπάρχουν και κολλάνε τα mac ιούς είναι μια αρχή... υπάρχει ελπίδα στο κοπάδι.
gnsX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 gnsX, ποιον αφορούν αυτά που γράφεις; Έχω 15 γνωστούς με Mac, ένας κόλλησε (και αυτός από χαζομάρα του, αλλά εντάξει, παραδέχομαι ότι γενικώς έτσι κολλάνε οι ιοί), μπήκαμε στο ίντερνετ και λύθηκε το πρόβλημα μέσα στα επόμενα 5 λεπτά. Αυτές οι ιστορίες που γράφεις, τι εξυπηρετούν; Κάτσε να βοηθήσω Εμφανίστηκε το malware στις 2 Μαΐου όπως μας λέει η Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Mac_Defender Μέχρι τις 19 Μαΐου οι εντολές τις Apple στο support της ήταν συγκεκριμένες A confidential internal Apple document tells the company’s front-line support people how to handle customers who call about malware infections: Don’t confirm or deny that an infection exists, and whatever you do, don’t try to remove it. See for yourself. http://www.zdnet.com/blog/bott/apple-to-support-reps-do-not-attempt-to-remove-malware/3362 Και τελικά η μεγάλη μέρα,στις 25 Μαΐου βγάζει patch http://www.osnews.com/comments/24783 23 μέρες μετά,αφού πρώτα δεν εξυπηρετούσε τους "μολυσμένους" κάνοντας την πάπια,ε να μωρέ δεν ξέρω όταν βούιζε ο τόπος. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω,την επόμενη φορά που θα μου κάνεις τέτοια ερώτηση βγάλε τα οπαδικά γυαλιά ή βγες απο το κοπάδι και ρώτα,με το βοσκό απο πάνω τέτοιες ερωτήσεις χάνουν την αξία τους. Κατάλαβα πόοοοοσο "απροβλημάτιστα" δουλεύουν τα mac σας και την λέτε στον alexzzz,ούτε αυτά που κάνουν ΜΠΑΜ δεν παραδέχεστε,να μου πεις ο άλλος σερφάρει χωρίς flash γιατί αλλιώς το mac δεν παλεύεται απο θερμοκρασίες και θόρυβο και μιλάει για μαγική εμπειρία χρήσης,τι να πω.Τόσο μπεεεε; Οι δικές σου ιστορίες τι εξυπηρετούν;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δηλαδή εσύ προτείνεις σε όλους τους χρήστες Mac να βάζουν anti-virus γιατί τους είναι απαραίτητο και δεν είσαι εσύ ο φανατισμένος αλλά είμαι εγώ, έτσι; Οι δικές μου ιστορίες εξυπηρετούν να μην βάλουν εξτρά προγράμματα και σαχλαμάρες καθυστερώντας το μηχάνημά τους, χρήστες που θα διαβάσουν αυτά που γράφεις και θα νομίζουν ότι χαλάσαν τα μισά Mac που υπήρχαν και ο κίνδυνος για ιούς είναι μεγάλος. Λίγη υπευθυνότητα επιτέλους. Διαβάζουν πολλοί αυτά που γράφονται. Βγάλτε αλλού τους οπαδισμούς σας. EDIT Μόλις συνειδητοποίησα ότι έχω τα αρχεία του Skype και μπορώ να έχω ημερομηνίες. Ο φίλος μου κόλλησε το MacDefender στις 9/5 και το πρόβλημα λύθηκε μέσα σε 5 λεπτά με ένα απλό google search. ΤΟΣΟ σημαντικό ήταν το πρόβλημα που αγνοούσε η Apple και χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι. Τέλος. ΥΓ. Ναι, η Apple είναι κακιά εταιρία, όπως είναι και όλες οι εταιρίες.
gnsX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Manuel θα σου πω κάτι που θα σε συγκλονίσει: Εσύ και οι φίλοι σου δεν αποτελείται αξιόπιστο ή έστω σταθμισμένο δείγμα για να πούμε αν υπήρξε πρόβλημα ή όχι βάση αυτού. Κατά τ' άλλα μιας και δυσκολεύεσαι στο διάβασμα με τις παρωπίδες είπα ότι ΔΕΝ χρειάζεται,απλά αν γίνει κάτι θα μείνει ακάλυπτος για κανά μήνα. Ο φίλος σου λοιπόν έλυσε το πρόβλημα του με χειροκίνητο τρόπο ή με antivirus software,γιατί η Apple το έλυσε με αυτό το security update κοντά στα τέλη Μαΐου http://support.apple.com/kb/DL1387 Πραγματικά ώρες ώρες απορώ,αλήθεια δεν παίζει τόση τύφλωση
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 1) Για 5 λεπτά, δεν είναι ένας μήνας. 2) Προσωπικά εξέλαβα το ποστ σου ειρωνικά, όπως είμαι βέβαιος ότι το κατάλαβαν και άλλοι. Δηλαδή φαίνεται σαν να έγραψες "ναι, μη βάλετε antivirus και θα δείτε τι έχετε να τραβήξετε". Όσον αφορά τις παρωπίδες, η απάντηση στο πρώτο μου ποστ, ήταν καλοπροαίρετη, άσχετα αν εσύ τη διάβασες ως επίθεση. Τέλος, οι άνθρωποι που φωνάζουν για τα προβλήματά τους στο ίντερνετ, επίσης δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα του προβλήματος. Λέγεται loud minority και είναι ο λόγος που κανένας δεν επέστρεψε το iPhone 4 όταν γινόταν "χαμός" (έμφαση στα εισαγωγικά) στο ίντερνετ.
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Τέλος, οι άνθρωποι που φωνάζουν για τα προβλήματά τους στο ίντερνετ, επίσης δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα του προβλήματος. Λέγεται loud minority και είναι ο λόγος που κανένας δεν επέστρεψε το iPhone 4 όταν γινόταν "χαμός" (έμφαση στα εισαγωγικά) στο ίντερνετ. είχες/έχεις iphone 4 για να έχεις προσωπική άποψη ή γράφεις ότι διαβάζεις στα apple sites;
gnsX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 5 λεπτά αν ψάξεις στο internet και ΑΝ βρεις οδηγίες και ΑΝ ξέρεις πως να τις ακολουθήσεις 5 λεπτά αν εγκαταστήσεις antivirus software αν περιμένεις apple support τότε είναι 1 μήνας,ούτε οδηγίες έδιναν για το πως ούτε κάποιο update,δύσκολο; Μολύνθηκαν millions of macs όπως μπορείς να διαβάσεις με ένα απλό search
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.