Προς το περιεχόμενο

Ενοχλητικό μήνυμα κατά την εκκίνηση!

kartaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις 3 τελευταίες μέρες μόλις μου εμφανίζει την επιφάνεια εργασίας μετά την εκκίνηση παίρνω αυτό το μήνυμα..

25720857.png

πατάω πάντα άκυρο αλλά δεν γνωρίζω τι είναι..ξέρει κανείς τι είναι αυτό το μήνυμα και πως να το κάνω να μην εμφανίζεται?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Οκ εκανα ενα scan και οντος το εντοπισε ως malware..τωρα ομως ανακάλυψα 1 αλλο προβλημα..εχω win 7 και σημερα πηγαινω>Υπολογιστης>δεξι κλικ>διαχειριση και μετα δεν κάνει τιποτα ενώ κανονικα θα επρεπε να ανοιγει ενα παραθυρο με το υλικο..ξερει κανεις πως να το διορθώσο??

Δημοσ.

Οκ εκανα ενα scan και οντος το εντοπισε ως malware..τωρα ομως ανακάλυψα 1 αλλο προβλημα..εχω win 7 και σημερα πηγαινω>Υπολογιστης>δεξι κλικ>διαχειριση και μετα δεν κάνει τιποτα ενώ κανονικα θα επρεπε να ανοιγει ενα παραθυρο με το υλικο..ξερει κανεις πως να το διορθώσο??

Ο υπολογιστης μου δεξι κλικ /Ιδιοτητες και μετα διαχειρηση.....

Δημοσ.

Ο υπολογιστης μου δεξι κλικ /Ιδιοτητες και μετα διαχειρηση.....

δεν ενοω αυτο το παράθυρο...θέλω να χωρίσω τον δίσκο μου και παλιά το ειχα κάνει με τον τροπο που αναφέρω στο 1ο θέμα μου και σημερα που ξαναδοκίμασα δεν το ανοιγε :/

καποια λύση?

Δημοσ.

δεν ενοω αυτο το παράθυρο...θέλω να χωρίσω τον δίσκο μου και παλιά το ειχα κάνει με τον τροπο που αναφέρω στο 1ο θέμα μου και σημερα που ξαναδοκίμασα δεν το ανοιγε :/

καποια λύση?

Αλλο αυτο...Ειχες πει οτι δεν βλεπεις το υλικο και υπεθεσα την Διαχειρηση συσκευων.

Δημοσ.

Αλλο αυτο...Ειχες πει οτι δεν βλεπεις το υλικο και υπεθεσα την Διαχειρηση συσκευων.

ναι σρυ δεν το διατύπωσα σωστα..ευχαριστω παντως..

Περιμένω απαντήσεις :wacko:

Δημοσ.

Στο start->run τρέξε compmgmt.msc - αν δεν ανοίγει το computer management μάλλον έχεις ακόμα malware πάνω στο μηχάνημα ή το σύστημα έχει ακόμα υπολείματα από αυτό που έβγαλες. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και το devmgmt.msc για τον device manager.

Δημοσ.

οκ μπορεσα να το ανοίξω με το compmgmt.msc ..αλλα μηπως ξέρεις πως μπορω να το κάνω να ανοίγει κανονικά? λες το malware-bytes να διέγραψε κάποιο σοβαρό αρχείο? και να μην μπορει να το ανοίξει?

Δημοσ.

οκ μπορεσα να το ανοίξω με το compmgmt.msc ..αλλα μηπως ξέρεις πως μπορω να το κάνω να ανοίγει κανονικά? λες το malware-bytes να διέγραψε κάποιο σοβαρό αρχείο? και να μην μπορει να το ανοίξει?

Δε νομίζω το antimalware να σου δημιούργησε το πρόβλημα. Μάλλον το worm έχει πειράξει το μητρώο. Δύσκολο να διορθώσεις τέτοια προβλήματα. Μήπως να κάνεις system restore σε σημείο πριν την ημ/νία μόλυνσης?

Αν το antimalware σου έγραψε το όνομα του ιού, ψάξε στο net μήπως και βρεις οδηγίες για αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του Η/Υ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...