kartaman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Τις 3 τελευταίες μέρες μόλις μου εμφανίζει την επιφάνεια εργασίας μετά την εκκίνηση παίρνω αυτό το μήνυμα.. πατάω πάντα άκυρο αλλά δεν γνωρίζω τι είναι..ξέρει κανείς τι είναι αυτό το μήνυμα και πως να το κάνω να μην εμφανίζεται? Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δεν φαινεται η εικονα σου αλλα την ειδα στο email που μου ηρθε και την βαζω εδω για οποιον ξερει
Redshift Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 βρωμαει malware,το svchost ειναι process των win και δεν μπορει να επαληθευτει ο εκδοτης? http://www.malwarebytes.org/
kartaman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Οκ εκανα ενα scan και οντος το εντοπισε ως malware..τωρα ομως ανακάλυψα 1 αλλο προβλημα..εχω win 7 και σημερα πηγαινω>Υπολογιστης>δεξι κλικ>διαχειριση και μετα δεν κάνει τιποτα ενώ κανονικα θα επρεπε να ανοιγει ενα παραθυρο με το υλικο..ξερει κανεις πως να το διορθώσο??
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Οκ εκανα ενα scan και οντος το εντοπισε ως malware..τωρα ομως ανακάλυψα 1 αλλο προβλημα..εχω win 7 και σημερα πηγαινω>Υπολογιστης>δεξι κλικ>διαχειριση και μετα δεν κάνει τιποτα ενώ κανονικα θα επρεπε να ανοιγει ενα παραθυρο με το υλικο..ξερει κανεις πως να το διορθώσο?? Ο υπολογιστης μου δεξι κλικ /Ιδιοτητες και μετα διαχειρηση.....
kartaman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ο υπολογιστης μου δεξι κλικ /Ιδιοτητες και μετα διαχειρηση..... δεν ενοω αυτο το παράθυρο...θέλω να χωρίσω τον δίσκο μου και παλιά το ειχα κάνει με τον τροπο που αναφέρω στο 1ο θέμα μου και σημερα που ξαναδοκίμασα δεν το ανοιγε :/ καποια λύση?
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Οκ εκανα ενα scan και οντος το εντοπισε ως malware..τωρα ομως ανακάλυψα 1 αλλο προβλημα..εχω win 7 και σημερα πηγαινω>Υπολογιστης>δεξι κλικ>διαχειριση και μετα δεν κάνει τιποτα ενώ κανονικα θα επρεπε να ανοιγει ενα παραθυρο με το υλικο..ξερει κανεις πως να το διορθώσο?? δεν ενοω αυτο το παράθυρο...θέλω να χωρίσω τον δίσκο μου και παλιά το ειχα κάνει με τον τροπο που αναφέρω στο 1ο θέμα μου και σημερα που ξαναδοκίμασα δεν το ανοιγε :/ καποια λύση? Αλλο αυτο...Ειχες πει οτι δεν βλεπεις το υλικο και υπεθεσα την Διαχειρηση συσκευων.
kartaman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Αλλο αυτο...Ειχες πει οτι δεν βλεπεις το υλικο και υπεθεσα την Διαχειρηση συσκευων. ναι σρυ δεν το διατύπωσα σωστα..ευχαριστω παντως.. Περιμένω απαντήσεις
hawkpilot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Οκ εκανα ενα scan και οντος το εντοπισε ως malware..τωρα ομως ανακάλυψα 1 αλλο προβλημα..εχω win 7 και σημερα πηγαινω>Υπολογιστης>δεξι κλικ>διαχειριση και μετα δεν κάνει τιποτα ενώ κανονικα θα επρεπε να ανοιγει ενα παραθυρο με το υλικο..ξερει κανεις πως να το διορθώσο?? Στο start->run τρέξε compmgmt.msc - αν δεν ανοίγει το computer management μάλλον έχεις ακόμα malware πάνω στο μηχάνημα ή το σύστημα έχει ακόμα υπολείματα από αυτό που έβγαλες. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και το devmgmt.msc για τον device manager.
kartaman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 οκ μπορεσα να το ανοίξω με το compmgmt.msc ..αλλα μηπως ξέρεις πως μπορω να το κάνω να ανοίγει κανονικά? λες το malware-bytes να διέγραψε κάποιο σοβαρό αρχείο? και να μην μπορει να το ανοίξει?
hawkpilot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 οκ μπορεσα να το ανοίξω με το compmgmt.msc ..αλλα μηπως ξέρεις πως μπορω να το κάνω να ανοίγει κανονικά? λες το malware-bytes να διέγραψε κάποιο σοβαρό αρχείο? και να μην μπορει να το ανοίξει? Δε νομίζω το antimalware να σου δημιούργησε το πρόβλημα. Μάλλον το worm έχει πειράξει το μητρώο. Δύσκολο να διορθώσεις τέτοια προβλήματα. Μήπως να κάνεις system restore σε σημείο πριν την ημ/νία μόλυνσης? Αν το antimalware σου έγραψε το όνομα του ιού, ψάξε στο net μήπως και βρεις οδηγίες για αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του Η/Υ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.