Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Hacking

Alkis29
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστω και παλι για την απαντηση, επειδη ειναι πρωτη φορα που θα ασχοληθώ και μου ειναι πιο εύκολο να το κανω ακολουθώντας ενα video guide  , αν ακολουθήσω τον παρακάτω οδηγό που βρηκα τωρα τυχαια ψαχνοντας  θα ειμαι οκ? η υπάρχει κάποιος καλύτερος?

https://www.youtube.com/watch?v=VwiqofozQsY

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι, να μην δεις κάποιο βίντεο.

Να κάτσεις να διαβάσεις τον οδηγό, τα βίντεο μετά από λίγο καιρό βγαίνουν off ας πούμε μιας και αλλάζουν συχνά τα πράγματα.

• Like 1

Νομίζω πως για μένα που τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά ένας βίντεο οδηγός είναι η ασφαλέστερη λύση . Το συγκεκριμένο που είναι ενός μήνα δεν είναι σωστό?

• Moderators

Τα αγγλικά δεν είναι θέμα, εκτός κι αν δεν ξέρεις καν τι σημαίνει «copy» και «rename». Αν δεν ξέρεις τα τόσο βασικά, τότε μην προχωρήσεις σε cfw καθόλου.

Από εκεί και πέρα, μια φιλική συμβουλή: ποτέ, μα ποτέ, μην κοιτάς video guides όταν θες να «πειράξεις» κάτι. Για δύο λόγους:

1 - Μπορεί το video να είναι outdated. Θα ρισκάρεις να brickάρεις τη συσκευή σου.

2 - Στο video είναι δύσκολο να κάνεις backtrack τα βήματά σου, αν έχει γίνει μαλακία. Είναι πολύ ευκολότερο να scrollάρεις προς τα πίσω το κείμενο, από το να βρεις συγκεκριμένο δευτερόλεπτο σε video.

• Like 1

Copy και rename ξέρω τι σημαίνουν , απλά εμένα προσωπικά θα με βόλευε καλύτερα. Τέλος παντως θα ξεκινήσω με τον οδηγό και αν κολλήσω κάπου θα κοιτάξω στο βίντεο

διαβάζω τον οδηγο και δεν καταλαβα κατι, πριν κανω το hack πρεπει να αναβαθμησω πρωτα σε νεοτερη εκδοση? η μπορω απο την 9.5 που ειμαι ιδη?

διαβάζω τον οδηγο και δεν καταλαβα κατι, πριν κανω το hack πρεπει να αναβαθμησω πρωτα σε νεοτερη εκδοση? η μπορω απο την 9.5 που ειμαι ιδη?

Λοιπον, για να μην κανεις λαθακια και να μην χαλασεις κατι, μια γρηγορη συνοψη.

1. Το μηχανακι που εχεις 3DS XL το οποίο εχει τωρα firmware ver. 9.5.0-23E.
  2. Το παιδι   μου το πούλησε μαζι με  μια Κάρτα R4 (για παιχνίδια του DS, Gameboy Advance, κλπ.)

Το μηχανακι ειναι μια χαρα για χακαρισμα καθε ειδους. Μην αναβαθμισεις τιποτα ακομη.

Σκεψου γιατι θες χακια; Πειρατια; Πειραματισμος σε προγραμματισμο;

Αναλόγως τι θες, εχει επιλογες σε cfw και αναβαθμιση firmware η οχι. 

Αλλου ειδους χακια απο 9.5.0 και αλλη απο 11.2 το 11.3 δεν σε αφηνει να τοποθετησεις χακ σε επιπεδο συστηματος (ακομα)

The Nintendo 3DS firmware can run in four different modes. NATIVE_FIRM is the native running firmware for Nintendo 3DS software (including the Home Menu). SAFE_MODE_FIRM is used for safe mode applications, such as the System Settings and System Updater. TWL_FIRM is the Nintendo DSi's native firmware and it is used for Nintendo DS/DSi backward compatibility. Finally, AGB_FIRM is the Game Boy Advance's native firmware and it is used to run Game Boy AdvanceVirtual Console games. The NATIVE_FIRM is different for the New Nintendo 3DS.[26]

There also exist some custom firmware (CFW) for the Nintendo 3DS systems, such as Luma3DSrxTools(discontinued),SaltFWCorbenikCakesFW,Yet another RXtools?ReiNand and NTR CFW.[27]

πρεπει να δεις τι θελεις να κανεις και μετα να διαλεξεις τι θα εγκαταστησεις.

μεσω του δεσμου που σου αφησαν μπορεις να εγκαταστησεις και λογισμικο απο το 9.5. Θα σου προτεινα να ΜΗΝ αναβαθμισεις καθολου την κονσολα εκτος εαν θελεις οπως δηποτε να πληρωσεις μεσω Ε ΣΟΠ την νιντεντο.

Τελος διαβασε τα παντα. ενημερωσου και σχεδιασε, η προχειροτητα πληρωνεται, δες και τις κυβερνησεις μας για αποδειξη...

Ρωτα οτι θες αλλα πριν RTFM!

• Like 1

Λοιπον, για να μην κανεις λαθακια και να μην χαλασεις κατι, μια γρηγορη συνοψη.

1. Το μηχανακι που εχεις 3DS XL το οποίο εχει τωρα firmware ver. 9.5.0-23E.
  2. Το παιδι   μου το πούλησε μαζι με  μια Κάρτα R4 (για παιχνίδια του DS, Gameboy Advance, κλπ.)

Το μηχανακι ειναι μια χαρα για χακαρισμα καθε ειδους. Μην αναβαθμισεις τιποτα ακομη.

Σκεψου γιατι θες χακια; Πειρατια; Πειραματισμος σε προγραμματισμο;

Αναλόγως τι θες, εχει επιλογες σε cfw και αναβαθμιση firmware η οχι. 

Αλλου ειδους χακια απο 9.5.0 και αλλη απο 11.2 το 11.3 δεν σε αφηνει να τοποθετησεις χακ σε επιπεδο συστηματος (ακομα)

The Nintendo 3DS firmware can run in four different modes. NATIVE_FIRM is the native running firmware for Nintendo 3DS software (including the Home Menu). SAFE_MODE_FIRM is used for safe mode applications, such as the System Settings and System Updater. TWL_FIRM is the Nintendo DSi's native firmware and it is used for Nintendo DS/DSi backward compatibility. Finally, AGB_FIRM is the Game Boy Advance's native firmware and it is used to run Game Boy AdvanceVirtual Console games. The NATIVE_FIRM is different for the New Nintendo 3DS.[26]

There also exist some custom firmware (CFW) for the Nintendo 3DS systems, such as Luma3DSrxTools(discontinued),SaltFWCorbenikCakesFW,Yet another RXtools?ReiNand and NTR CFW.[27]

πρεπει να δεις τι θελεις να κανεις και μετα να διαλεξεις τι θα εγκαταστησεις.

μεσω του δεσμου που σου αφησαν μπορεις να εγκαταστησεις και λογισμικο απο το 9.5. Θα σου προτεινα να ΜΗΝ αναβαθμισεις καθολου την κονσολα εκτος εαν θελεις οπως δηποτε να πληρωσεις μεσω Ε ΣΟΠ την νιντεντο.

Τελος διαβασε τα παντα. ενημερωσου και σχεδιασε, η προχειροτητα πληρωνεται, δες και τις κυβερνησεις μας για αποδειξη...

Ρωτα οτι θες αλλα πριν RTFM!

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! 

Αυτο που με ενδιαφερει μονο να κανω ειναι να μπορω να κατεβαζω παιχνιδια του 3DS απο το shop δωρεαν , και να μπορω να εχω online για το Mario Maker κυριως. 

Για τα παραπανω πιο hack πρεπει να κανω? και ποια εκδοση πρεπει να βαλω γιατι εχω μπερδευτει...

Ευχαριστω πολυ και παλι!

παιδια αν κανω update στο new 3ds xl ειμαι σε lumia με free shop θα γινει κατι ? 

το eshop μου ζηταει το update αλλιως δεν μπορω να μπω

Λεπτομεριες;

Πιο firmware ειναι εγκατεστημενο τωρα; το cfw lumia ειναι στην τελευταια εκδοση

Και καπου εχω διαβασει οτι υπαρχει τροπος να μπεις στο κανονικο εσοπ προσπερνοντας την υποχρεωτική αναβαθμιση.

παιδια αν κανω update στο new 3ds xl ειμαι σε lumia με free shop θα γινει κατι ? 

το eshop μου ζηταει το update αλλιως δεν μπορω να μπω

Κάνε nand backup και μετά κάνεις update κανονικά.

Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok τελικα ολοκληρωσα τον οδηγο αλλα εχω προβλημα με το free shop , δεν  βρισκει καθολου παιχνιδια. λεει να εισάγω κατι κλειδιά, αλλα τι εννοεί? 

Επεξ/σία από ababapanos

Exω a9hl και κατεβασα το pokemon moon αλλα δεν παιζει,δηλαδη μενει στην αρχικη οθονη που γραφει nintendo 3ds αλλα δεν φορτωνει ποτε το παιχνιδι..Κατεβασα κανα δυο παιχνιδια ακομα αλλα αυτα τα παιζει κανονικα.Καμια ιδεα για το moon?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα ολοκλήρωσα επιτέλους τον οδηγό ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν!

Επεξ/σία από ababapanos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...