Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Hacking

Alkis29
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν μπορείς να το βρεις σε cia κατευθείαν;

Κατέβασε το Decrypt9, σιγά το δύσκολο.

https://github.com/d0k3/Decrypt9WIP/releases

Υπεθεσα λαθος οτι τα 3ds roms ειναι ηδη .cia αρχεια και οτι απλα τα κατεβαζω και τα κανω κατευθειαν inject.Στο portal roms μπηκα(μεχρι πρωτιστως ειχα βολευτει με το freeshop αλλα επειδη το bravely default ειναι 3.3gb ειπα ας το κατεβασω απο το desktop πιο γρηγορα για να τελειωνουμε,τωρα το κατεβασα απο freeshop τελικα).Εχουμε καποιο site που να τα εχει ετοιμα σε .cia μορφη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν νομίζω να επιτρέπεται από τους κανονισμούς να βάζουμε links ή έστω να αναφέρουμε sites που βρίσκουμε πειρατικό υλικό.

Με ένα google search πάντως μπορείς να βρεις εύκολα.

Έγραψε κάποιος νωρίτερα ότι για να βάλεις το decrypt9 θέλει cartridge μέσα στην κονσόλα. Αρκεί και flashcart;

Διαβάζοντας τον οδηγό στο 3ds.guide για new 3ds δεν λέει κάτι τέτοιο.

Μήπως πλέον έχει αλλάξει;

Τελικά τι ισχύει;

Ε;

Αν έχεις cfw τότε που είναι το πρόβλημα με το να βάλεις decrypt9;

Μέχρι και σε payload για a9lh υπάρχει ώστε να το τρέξεις κατευθείαν από το boot.

Μιλάω για original firmware 3DS σε διαδικασία προς CFW. Κάποιος ανέφερε ότι στο βήμα για να βάλεις Decrypt9 θέλει cartridge στο slot, ενώ ο οδηγός δε λέει κάτι τέτοιο.

ΕΠΙΣΗΣ, γιατί δεν πουλάνε πουθενά New 3DS απλό; Όχι XL όχι 2DS. Το New 3DS με τις κανονικές διαστάσεις δεν το έχει κανένας! Παίζει κάτι; Έγινε Discontinued;

Νομίζω κατάλαβα τι εννοείς, δεν είναι ότι θέλει cartridge στο slot απαραίτητα απλά κάποιοι νομίζω είχαν θέματα και φαίνεται ότι αν είχες ένα παιχνίδι στην κονσόλα (physical, όχι digital) δούλευε καλύτερα. Βέβαια δεν θυμάμαι αν ήταν για το decrypt9 ή όχι.

ΕΠΙΣΗΣ, γιατί δεν πουλάνε πουθενά New 3DS απλό; Όχι XL όχι 2DS. Το New 3DS με τις κανονικές διαστάσεις δεν το έχει κανένας! Παίζει κάτι; Έγινε Discontinued;

Με ένα απλό ψάξιμο    Link.png Site: NEW3DS

το δείχνει μια χαρά .

Δεν νομίζω να επιτρέπεται από τους κανονισμούς να βάζουμε links ή έστω να αναφέρουμε sites που βρίσκουμε πειρατικό υλικό.

Με ένα google search πάντως μπορείς να βρεις εύκολα.

fair enough

Λυμενα τα περισσοτερα θεματα του 11.3 ΟΤΑΝ ειναι ΗΔΗ χακευμενη η κονσολα.

Προσοχη ΔΕΝ γινεται εγκατασταση CFW της προκοπης σε 11.3, πρωτα χακεψε κατοπιν αναβαθμσε ΕΑΝ ειναι απαραιτητο. Αυτη τη στιγμη κανενα παιχνιδι δεν χρειαζεται αναβαθμιση.

Παιδια καλησπέρα

Ειμαι άσχετος απο το μηχάνημα , πηρα ενα  3DS XL το οποίο εχει τωρα firmware ver. 9.5.0-23E.

Το παιδι   μου το πούλησε μαζι με  μια Κάρτα R4 (για παιχνίδια του DS, Gameboy Advance, κλπ.)

Αλλα μου ειπε οτι μπορω αν αγοράσω αλλη κάρτα να παιζω  και τα παιχνίδια του 3DS, δεν ειναι καλύτερο να κάνω software hack αν μπορεί να γινει στο fw που εχει ιδη?

Σιγουρα εχει απαντηθεί στις προηγούμενες 98 σελίδες οποτε ζηταω συγνώμη.

• Moderators

Παιδια καλησπέρα

Ειμαι άσχετος απο το μηχάνημα , πηρα ενα  3DS XL το οποίο εχει τωρα firmware ver. 9.5.0-23E.

Το παιδι   μου το πούλησε μαζι με  μια Κάρτα R4 (για παιχνίδια του DS, Gameboy Advance, κλπ.)

Αλλα μου ειπε οτι μπορω αν αγοράσω αλλη κάρτα να παιζω  και τα παιχνίδια του 3DS, δεν ειναι καλύτερο να κάνω software hack αν μπορεί να γινει στο fw που εχει ιδη?

Σιγουρα εχει απαντηθεί στις προηγούμενες 98 σελίδες οποτε ζηταω συγνώμη.

https://3ds.guide

Πρώτα διαβάζεις από την αρχή ως το τέλος, μετά ξαναδιαβάζεις από την αρχή ως το τέλος και μετά εφαρμόζεις.

• Like 2

https://3ds.guide

Πρώτα διαβάζεις από την αρχή ως το τέλος, μετά ξαναδιαβάζεις από την αρχή ως το τέλος και μετά εφαρμόζεις.

οκ ευχαριστω. 

Ερωτηση, εφαρμόζοντας τον οδηγο που μου εστειλες , θα μπορεί να μπαίνει και online?  με ενδιαφέρει κυρίως για τις έξτρα πίστες της κoκοινότητας στο mario maker 

• Moderators

οκ ευχαριστω. 

Ερωτηση, εφαρμόζοντας τον οδηγο που μου εστειλες , θα μπορεί να μπαίνει και online?  με ενδιαφέρει κυρίως για τις έξτρα πίστες της κoκοινότητας στο mario maker 

Δεν έχουν αναφερθεί bans σχετικά με το Mario Maker.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...