Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Hacking

Alkis29
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο οδηγός έγινε Update.

Δεν ξέρω πόσο stable είναι αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι αρκετά stable αλλιώς δεν θα είχε γίνει Update ο οδηγός.

Ορίστε και το λινκ για τον οδηγό μιας και κάποιος θα ρωτήσει σίγουρα.

https://3ds.guide

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο οδηγός έγινε Update.

Δεν ξέρω πόσο stable είναι αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι αρκετά stable αλλιώς δεν θα είχε γίνει Update ο οδηγός.

Ορίστε και το λινκ για τον οδηγό μιας και κάποιος θα ρωτήσει σίγουρα.

https://3ds.guide

μια ερώτησουλα που μπορει να ειναι βλακεια. ισχύει το soundhax ; η αυτό το guide είναι όλα απο την αρχή ;

αυτο το guide το διαβαζω εδω και μηνες . το θεμα μου είναι ότι όντας στην 11.2. το guide λέει αναγκαστικά για downgrade κτλ. εγώ εξαρχής ρώτησα αν αυτό το fasthax είναι κάτι αντίστοιχο με το loadiine + browserhax που έχει το wiiu. δηλαδή να μην πειράζετε τίποτα απο το ίδιο το μηχάνημα και όλα να γίνονται απο την SD card. και συνεχίζω να βλέπω ότι δεν υπάρχει κάτι.

Δεν ξέρω μπορεί να είμαι χαζός και να μην καταλαβαίνω αλλα δεν βρίσκω κάτι σαν αυτό που περιγράφω.

Αυτό που λες το λένε emunand.

Πλέον έχει ξεπεραστεί.

Το fasfhax είναι exploit για να έχουμε πρόσβαση στο πυρήνα του 3ds ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ότι θέλουμε.

Από εκεί και μετά θα βάλουμε το custom firmware.

Moλις βγηκε και ενα build safehax για 11.2.

Το δοκιμαζουν τωρα στο gba.

που μπορω να το βρω;

επισης αν οντως σημερα το βραδυ βγει το μπετα του fasthax,νομιζω θα ερθει επισημα και το τελος του 3DS

που μπορω να το βρω;

επισης αν οντως σημερα το βραδυ βγει το μπετα του fasthax,νομιζω θα ερθει επισημα και το τελος του 3DS

https://gbatemp.net/threads/safehax-11-1-2-downgrade-without-dsiware.455456/page-17

Διαβασε απο εδω και κατω.

ηθελα κι εγω να το δοκιμασω αλλα δεν εχω το 2DS μαζι μου οποτε απλα θα περιμενω την τελικη εκδοση σημερα/αυριο για να τελειωνω με το θεμα του CFW

Κάποια στιγμή είχα βάλει CFW στο O3ds και μετά από το update που κάναν τα πιτσιρίκια χωρίς να ξέρουν τι είναι αυτό τώρα έχω το 9.2.0-20E.Eπειδή έχω ξεχάσει την διαδικασία μπορώ με κάρτα gatewaty να έχω roms για τα πιτσιρίκια η πρέπει να κάνω πάλι την διαδικασία με βάση τον νέο οδηγό???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...