Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Hacking

Alkis29
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπορείς να κάνεις backup τα games/saves από games, να παίξεις games από παλιότερες κονσόλες (εάν υπάρχει emulator), να βάλεις custom themes, να τρέχεις rom hacks (απλά κάνει patch το game καθώς τρέχει, ΔΕΝ κατεβάζεις έτοιμο rom hack και παίζεις). Αυτά νομίζω πάνω-κάτω. Όλο και κάτι θα μου διαφεύγει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Okay ήρθε ο καιρος να πάρω κάρτα για το 3ds (το παλαιο) [ναι θα παρω]. Ερωτηςεις:

να παρω την gateway 3ds?

Τι ειναι το gateway ultra? Firmware or card?

Μπορω να παρω μια απο τις δυο (πχ την red card) ή θα πρεπει να παρω όλο το πακέτο επειδη υπαρχει extra Software?

Την sky3ds να την αγνοήσω λόγω τιμής και μελλοντικού block?

Thanks

Okay ήρθε ο καιρος να πάρω κάρτα για το 3ds (το παλαιο) [ναι θα παρω]. Ερωτηςεις:

να παρω την gateway 3ds?

Τι ειναι το gateway ultra? Firmware or card?

Μπορω να παρω μια απο τις δυο (πχ την red card) ή θα πρεπει να παρω όλο το πακέτο επειδη υπαρχει extra Software?

Την sky3ds να την αγνοήσω λόγω τιμής και μελλοντικού block?

Thanks

Αν έχεις 9.2 firmware πάρε gateway αλλιώς η Sky3ds είναι για εσένα.

Άλλες επιλογές είναι να περιμένεις για custom firmware ή να υποστηρίξει νέα firmware η gateway (βγήκαν νέα exploits οπότε θα περιμένουμε να βγει κάτι)

Το gateway ultra είναι firmware της κάρτας.

Η red card είναι ουσιαστικά η gateway με την οποία παίζεις 3ds games. Η blue card είναι ds flashcard και την χρησιμοποιούσαν για κάποιο exploit, δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται τώρα. :unsure:

τι εννοείς μελλοντικού block με την sky3ds γιατι εχω sky3d και δεν εχω ακουσει κατι.

Είχα διαβάσει για 1-2 games τα οποία δεν τρέχουν στην Sky3ds.

Προσωπικά θα έπαιρνα είτε gateway ή θα έβαζα cfw (το οποίο θα γίνει κάποια στιγμή).

Η sky3ds έχει βγάλει 2-3 versions οπότε δεν θέλω να μπλέκω και ούτε θέλω να κλαίω τα λεφτά μου στην περίπτωση που θέλω να παίξω κάποιο game και δεν θα μπορώ στην version που έχω.

Αν έχεις 9.2 firmware πάρε gateway αλλιώς η Sky3ds είναι για εσένα.

Άλλες επιλογές είναι να περιμένεις για custom firmware ή να υποστηρίξει νέα firmware η gateway (βγήκαν νέα exploits οπότε θα περιμένουμε να βγει κάτι)

Το gateway ultra είναι firmware της κάρτας.

Η red card είναι ουσιαστικά η gateway με την οποία παίζεις 3ds games. Η blue card είναι ds flashcard και την χρησιμοποιούσαν για κάποιο exploit, δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται τώρα. :unsure:

Είχα διαβάσει για 1-2 games τα οποία δεν τρέχουν στην Sky3ds.

Προσωπικά θα έπαιρνα είτε gateway ή θα έβαζα cfw (το οποίο θα γίνει κάποια στιγμή).

Η sky3ds έχει βγάλει 2-3 versions οπότε δεν θέλω να μπλέκω και ούτε θέλω να κλαίω τα λεφτά μου στην περίπτωση που θέλω να παίξω κάποιο game και δεν θα μπορώ στην version που έχω.

Έχω 4.something firmware. Οποτε είμαι okay απο εκεί.

Ερώτηση, βρήκα την red με €35. Να την πάρω ή χρειάζομαι όλο το πακέτο?

Ps έχω κάρτα που παιζει games του ds στο 3ds.

Thanks

Το cfw που έχει βγει παίζει 3ds games ή μόνο homebrew? Δεν το διευκρινίζουν οι οδηγοί.

Αν όντως είναι cfw (π.χ rxtools/cakeCFW/reinand) τότε ναι παίζουν 3ds games, αν εννοείς το homebrew launcher

τότε όχι δεν παίζουν 3ds games.

viper2005

(για το gateway ultra 3.0 firmware)

Do I need the blue Gateway card?

No, it is not needed for this exploit as it is using the Internet browser instead as its vulnerability, unless you are on version 4.1 - 4.5.

[19:10:30] <Grim-Ripper> guys i have a question regarding gateway on 4.x firmware. the blue gateway is needed, right? i suppose i could use another ds flashcard instead of the blue gateway?

[19:11:59] <Zorua> yes

[19:12:51] <Grim-Ripper> great thanks, i use it for the MSET exploit, right?

[19:13:03] <Zorua> yes

[19:13:09] <Grim-Ripper> great, thanks :)

Άρα αγοράζεις την κόκκινη gateway και είσαι άρχοντας. :-D

Αν όντως είναι cfw (π.χ rxtools/cakeCFW/reinand) τότε ναι παίζουν 3ds games, αν εννοείς το homebrew launcher

τότε όχι δεν παίζουν 3ds games.

viper2005

(για το gateway ultra 3.0 firmware)

Do I need the blue Gateway card?

No, it is not needed for this exploit as it is using the Internet browser instead as its vulnerability, unless you are on version 4.1 - 4.5.

Άρα αγοράζεις την κόκκινη gateway και είσαι άρχοντας. :-D

Ερώτηση

Τι είδους exploit θελω για βάλω στην ds κάρτα? ειναι αυτο στις οδηγίες του site ή ειναι κατι ποιο μανουβρατζιδικο?

Καλημέρα και καλή χρονια.Σαν άσχετος με τα ds αυτό http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/dsi-3ds/paixnidia-dsi-3ds/157066-nintendo-dogs-&-cats:-golden-retriever-edition?cmicc=skroutzθα παίζει σε 3ds xl?Παίζουν όλα τα 3ds η πρέπει να γράφουν 3ds xl ??

Καλημέρα. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με αυτό το game.

Αν γράφει Nintendo DS ή Nintendo 3DS τότε θα παίζει σε όλες τις 3DS / 3DS XL / 2DS / NEW 3DS / NEW 3DS XL κονσόλες.

• Like 1

Υπάρχει τρόπος για downgrade αλλά είναι ψιλοασταθής για την ώρα.

Πολλοί πάντως τα κατάφεραν επιτυχώς,

Πρέπει να έχεις κάποια συγκεκριμένα αρχεία αλλά το κυριότερο είναι το firmware για το 3ds.

Όχι new 3ds firmware στο παλιό 3ds και ούτε το ανάποδο. Επίσης όχι διαφορετική region.

Έχω τα αρχεία του firmware αλλά παίρνοντας παράδειγμα από ένα forum όπου ασχολούνται

με όλα αυτά δεν θα τα ανεβάσω ούτε θα δώσω link για download καθότι είναι ιδιοκτησία της Nintendo.

Αντιθέτως αν γράψεις mset 4.x & 6.x pastebin στο google τότε θα βρεις το link. (θέλω να πιστεύω πως αυτό επιτρέπεται)

Προσοχή στο τι θα κατεβάσεις.

O3DS 9.2.0-20U:
MD5: 879f437d7c78f09ae565f79f5aa9c421
SHA-1: ccc272c495a84aa49f8db2da6072a79a73053e19​
O3DS 9.2.0-20E:
MD5: caec3e015bc065dd0ca512f219c8fc3c
SHA-1: 63f0e83892af0f43d159685b4d775e09360552e4​
O3DS 9.2.0-20J:
MD5: a7c14f50e553d99d93efd3a8dd4f8b9d
SHA-1: 422af53b07c270d65bf443d09736f3d1c540641c​

N3DS 9.2.0-20U:
MD5: e5f40c3b155cfd12ef38be35d2e81d2e
SHA-1: 377c140377fb6cf31a0c032c4e1196cc521f87fe​
N3DS 9.2.0-20E:
MD5: 6dcca8fcbc9a28c82c2a4e5182f3acf8
SHA-1: e7c77bf205137167f1f1befa0c4db9d879a21a2e​
N3DS 9.2.0-20J:
MD5: f46677696ed4bf0e182de5a8168b7542
SHA-1: c9a1aaf4a4923fb5e065546da5c4a4da37aafdb2​

Εσύ θες τα O3DS 9.2.0-20E μιας και υποθέτω έχεις EU region από το παλιό αλλιώς θες τα N3DS 9.2.0-20E

για το New Nintendo 3DS

Υ.Γ 2DS = O3DS, U = USA, E = Europe, J = Japan.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...