Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Hacking

Alkis29
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχεις βαλει το σωστοsound file και Payload για την εκδοση σου;αν ναι,απλα δοκιμασε μερικες φορες και θα δουλεψει...Εγω το εχω σε o3DS και δουλευει μια χαρα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το κατάφερα! Είχα ξεχάσει να βάλω κάποια αρχεία. Τα έβαλα και κατάφερα να δω το μενού του homebrew channel.

Έβαλα και το oot3dhax. Τι άλλο πρέπει να κάνω απο αυτό το σημείο;

• Moderators

Το κατάφερα! Είχα ξεχάσει να βάλω κάποια αρχεία. Τα έβαλα και κατάφερα να δω το μενού του homebrew channel.

Έβαλα και το oot3dhax. Τι άλλο πρέπει να κάνω απο αυτό το σημείο;

Κάτσε πρώτα και διάβασε όλο το guide από την αρχή ως τέλος. Μόλις το διαβάσεις όλο, ξαναδιάβασε το. Δύο φορές. Μέχρι να κατανοήσεις ένα ένα τα βήματα και τι κάνεις κάθε φορά που πατάς ένα πλήκτρο στο 3DS σου στην όλη διαδικασία.

Ο οδηγός είναι αναλυτικότατος, απλούστατος και φτιαγμένος έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες brickαρίσματος. Το «είχα ξεχάσει να βάλω κάποια αρχεία» σημαίνει ότι δεν έχεις πάρει στα σοβαρά τη διαδικασία, οπότε διαβασέ τη αναλυτικά πρώτα και αφού την κατανοήσεις προχώρησε σε εφαρμογή της.

Εντελώς φιλική παρατήρηση, αν δεν θες να καταλήξεις με brickαρισμένο 3DS. :)

• Like 1

• Moderators

Φιλε Malthador ξερεις πως μπορω να λυσω το προβλημα με το injection που περιγραφω πιο πανω;

Δεν έχω καταλάβει σε ποιό σημείο κόλλησες, αλλά για να πάρεις πρόσβαση από 3DS που φοράει CFW μπορείς μόνο μέσα από το Legends of Exidia με hacked save, το οποίο για να το περάσεις στο δεύτερο 3DS μπορείς να το κάνεις μόνο μέσω System Transfer.

Αν δεν έχεις το Legends of Exidia και το hacked save στο 3DS που θες να χακάρεις δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνεις inject.

Από 'κει και πέρα δεν μπορείς να πάρεις access με το soundhax;

ακολουθησα αυτο τον οδηγο https://3ds.guide/dsiware-downgrade-(app-injection-and-second-3ds)που κανω inject το .app αρχειο του legends of exidia το οποιο αντικαθιστα εκεινο του Jagged Aliance...Ουσιαστικα δηλαδη το παιχνιδι μετα γινεται legends of exidia με το cracked save κλπ....μεχρι εκει καλα.....Μετα οταν εκανα το transfer,σε αυτο εδω το σημειο https://youtu.be/sWBo09ds2WU?t=25m11s ) επελεξα do not move διοτι δεν καταλαβαινα τι γινοταν(ηταν βραδυ και ημουν ψωφιος) οποτε συνεχισε κανονικα χωρις το Dsiware,οποτε πρεπει να ξανακανω το transfer,πρωτα απο το Target System Πισω στο Source System για να ξανακανω inject το DsiWare και μετα να ξανακανω transfer στο 11.2 unckracked συστημα μου για να συνεχισω τη διαδικασια...Δηλαδη πρεπει να περιμενω τουλαχιστον μια εβδομαδα για καθε τρανσφερ....Και ρωταω,υπαρχει τροπος να συνεχισω χωρις να χρειαστει να περιμενω;

Εγω το πηρα απο εδω http://www.quickshop.gr/Default.aspx και το ειχα την επομενη εργασιμη ΣΕ ΝΗΣΙ....Το εστειλαν την ιδια μερα που το παρηγγειλα και λιγοτερο απο 24 ωρες μετα το ειχα στα χερια μου σε αριστη κατασταση,με περιτυλιγμα κλπ χωρις κανενα προβλημα...

Με Firmware Μικροτερο απο 11 δεν θα βρεις σε καμια αλυσιδα γιατι πουλανε μονο τα τελευταια.....Απο σκρουτζομαγαζο μονο μπορεις να παρεις αυτη τη στιγμη.....Το πιο καλο ειναι το Bundle με το Yo Kai Watch που ειναι σε πολυ χαμηλη εκδοση....Υπαρχει ενα σχετικο ποστ στο Reddit που δεινει την εκδοση καθε κονσολας με βαση τον σειριακο αριθμο(το bundle δηλαδη)

Ναι αυτό κοιτάω

http://www.plaisio.gr/games/nintendo/2DS-3DS-consoles/Nintendo-2DS-Blue-Yo-kai-Watch-Preinstalled-ACC-2DS-0006.htm

Κάτι μνήμες που αναφέρουν Άνα μοντέλο, έχουν σημασία; ή επειδή θα βάλουμε εξωτερική Δεν έχει και τόση σημασια

Πάντως μας είπαν ότι θα φέρουν στο πλαίσιο

Δεν εχει σημασια οχι.....Μονο το bundle και το region σε νοιαζει....Πχ θα δεις οτι το ΜΚ7 για αμερικη εχει 9.9 νομιζω ενω της ευρωπης που πηρα μου ηρθε με 11.0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...