Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Hacking

Alkis29
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια αν ξερει κανεις να μου πει:Ενω συνδεομαι κανονικα στο ιντερνετ με το 3ds(eshop-browser),δεν μπορω να παιξω παιχνιδια online,μου πεταει συνεχεια communication server error και error 018-0516.

Ξερει κανενας τι μπορει να συμβαινει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι προς το παρόν. Δες αν είχες κατεβάσει κάποτε το 4swords όταν η nintendo το έδινε δωρεάν γιατί μπορείς να πας στο history και να το ξανακατεβάσεις οπότε θα μπορείς με αυτό να κάνεις δουλειά.

• Like 1

Παιδες θελω βοηθεια....πηγα να κανω NFIRM downgrade με dsiware και ολα πηγαιναν καλα.....εκανα inject κλπ αλλα κατα το τρανσφερ πατησα κατι λαθος και εσβησα τα data του dsiware οποτε ολα πηγαν τσαμπα.....Ξερει κανενας αν μπορω να το λυσω και να συνεχισω χωρις να περιμενω 2 βδομαδες για να ξανακανω τρανσφερ;

Και άλλη μια ερώτηση , αν έχω δεύτερο σύστημα o3dsxl με περασμενο cfw , δεν μπορω να χρησιμοποιησω το app injection αγοραζοντας τωρα καποιον απο τους τιτλους για injectio? Σε αυτη την περιπτωση το συστημα με το cfw θα πρεπει να εχει τον τιτλο ? 

H ερώτηση ήταν ποιο dsiware game πρεπει να έχω, αν πρέπει να έχω, δηλαδή  ένα απο τα 4 που έχουν αποσυρθεί ή αρκει μονο ενα απο αυτα της λιστας για injection  και ποιο 3ds πρεπει να το εχει (που απαντήθηκε ),

Κατα το transfer,οταν σου πει οτι δεν βρισκει το DsiWare και να βαλεις την καρτα που το εχει,βαζεις την καρτα SD απο το Source 3ds....Μπορει να ακουγεται ηλιθιο,αλλα την πατησα χτες και πρεπει να περιμενω δυο βδομαδες τωρα για να μπορεσω να αρχισω παλι το downgrade...

Ανακάλυψα στο youtube πως βγήκε καινούρια μέθοδος για κονσόλες που έχουν 11.2 firmware. Ονομάζεται soundhax, επειδή χρησιμοποιεί ενα exploit που υπάρχει στο πρόγραμμα nintendo 3ds sound.

Το δοκίμασα στο δικό μου 3ds xl ,αλλά κολλάει στην κόκκινη οθόνη :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...