Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Hacking

Alkis29
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Ωραία, άρα εσύ λες να κάνω transfer το NNID μου από το N3DS στο O3DS ( γίνεται αυτό; ) και μετά να ξανακάνω transfer από το O3DS στο N3DS το NNID μαζί με DSiWare downgrade;

Έχω ήδη κάνει μια φορά system transfer από το O3DS στο N3DS, δεν παίζει ρόλο έτσι;

Στον λογαριασμό μου έχω ήδη το Zelda Four Swords Anniversary Edition, νομίζω γίνεται DSiWare downgrade με αυτό.

Κάτι άλλο που με προβληματίζει είναι ότι το NNID μου έχει ambassador και διαβάζω ότι ζορίζεται λίγο το AH9L με αυτό το γεγονός, τέσπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Ερώτηση:

Έστω ότι κάνω format στο N3DS μου και μετά του περνάω CFW με DSiWare downgrade από το O3DS. Αν μετά κάνω log in με το NNID μου, δεν θα μπορώ να ξανακατεβάσω τα αγορασμένα games μου από το eshop;

Τα games δεν θα τα χάσεις, θα υπάρχουν ακόμα στο λογαριασμό σου ώστε να τα κατεβάσεις.

N3ds σε o3ds transfer δεν γίνεται.

03ds σε n3ds transfer γίνεται.

Επειδή δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ και δεν το έχω ψάξει παραπάνω θα έλεγα να πας στο irc chat / discord και να ρωτήσεις εκεί για να είσαι σίγουρος.

• Moderators

Οπότε, αν κάνω System Transfer, αφού φορμάρω to N3DS μου, μετά θα με ξαναφήσει να λογκάρω κανονικά ή θα μου πετάξει κανά error του τύπου «δεν είναι με αυτή την κονσόλα συνδεδεμένο το NNID»;

Οπότε, αν κάνω System Transfer, αφού φορμάρω to N3DS μου, μετά θα με ξαναφήσει να λογκάρω κανονικά ή θα μου πετάξει κανά error του τύπου «δεν είναι με αυτή την κονσόλα συνδεδεμένο το NNID»;

Έχει νομίζω να το κάνεις delete, πιστεύω θα ήταν καλύτερο αυτό αν και δεν νομίζω να έχεις θέμα και με format να κάνεις πρώτα.

Πρόσεξε όμως γτ παρόλο που μπορείς ν μιλήσεις με την Nintendo ώστε να στο συνδέσει ίσως σου πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γτ έχεις στο λογαριασμό κάποιο dsiware που πλέον δεν υπάρχει στο e-shop (έχει γίνει).

Καλησπέρα.Το 2ds 11.2.0-35e χακαρεται?και αν ναι υπαρχει καποιος οδηγος ή καποιος που να αναλαμβανει να το κανει?

Χρειάζεσαι είτε 2ο 3ds/2ds που έχει ήδη custom firmware είτε hardmod (δηλαδή να κολλήσεις κάποια καλώδια στη πλακέτα....κτλ).
Μακάρι να μου περίσσευαν λεφτά ώστε να πάρω και καλύτερο κολλητήρι και 1-2 3ds για να ξεκινήσω τις δοκιμές. :/

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ιστορία, η διαδικασία που ακολούθησα ήταν η εξής:

- Format το NNID μου από το N3DS.

- Πέρασμα ΑL9H και Luma3DS με DSiWare downgrade, δημιουργώντας ένα random NNID (για να μπορέσω να κατεβάσω το Steel Diver)

- Delete το random NNID.

- Link το N3DS με το κανονικό μου NNID.

Με αυτή τη διαδικασία, μπορώ να κατεβάσω ξανά να αγορασμένα μου games από το eShop.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2

Παιδιά για να μπορώ να παίζω τζαμπε τα παιχνίδια είναι απαραίτητο να αγοράσω αυτά τα cartridge που έχουν ένα συγκεκριμένο software ή μπορώ να κανω δουλειά και με μια SD card;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα 2ds πριν λίγο καιρό με σκοπό να περάσω cfw.Πολυ εύκολη υπόθεση το πέρασμα και παίζω Pokemon sun κανονικότατα με όλα τα online features του.Δημιουργησα κανονικά Nintendo ID στην πειραγμενη συσκευή και όλα τρέχουν σαν αγορασμενο.

Τι αγόρασες; Μάριο είπες; Χρειάστηκε κάποια άλλη αγορά κάρτας μνήμης η κάτι άλλο;

Επεξ/σία από coyote2

Παιδιά για να μπορώ να παίζω τζαμπε τα παιχνίδια είναι απαραίτητο να αγοράσω αυτά τα cartridge που έχουν ένα συγκεκριμένο software ή μπορώ να κανω δουλειά και με μια SD card;

Αν έχεις custom firmware τότε μια sd card αρκεί.

Έχει ήδη συμβεί.

Οχι συχνά, όχι πάντα, δεν είναι permaban, αλλά έχει συμβεί κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Οταν λες δεν ειναι permaban εννοεις οτι υπαρχει τροπος να φυγει το ban;

Αν θα πέσει ban δεν θα είναι λόγο a9lh. :P

Λόγο cheating θα είναι.

Kαλα λογω cheating ναι,αλλα εγω λεω αν μπορεις να παιξεις αφοβα online παιχνιδια κατεβασμενα απο το freshop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...