Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Hacking

Alkis29
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ήξερα πως υπήρχαν flash cards για το 3DS. Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα:

1. Υπάρχουν flash cards για το 3DS που να υποστηρίζουν τίτλους του 3DS; Παίζουν και στο New 3DS;

2. Εάν υπάρχουν, πια προτείνετε;

Τα υπόλοιπα θα τα βρω μόνος (ελπίζω). Δεν θέλω να κουράσω. Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Στο DS είχα Supercard (στην αρχή) και R4 (στην συνέχεια). 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπόθεση μισής ώρας είναι κανονικά. :P

3ds και μετά έχουμε virtual console gb/gba/nes game (και με games που δεν υπάρχουν σε vc κανονικά), για άλλες κονσόλες υπάρχουν emulators.

Για ds δεν υπάρχει κάτι ακόμα που να κάνει load παιχνίδια από την sd card οπότε εδώ θες μια ds flashcart.

Ναι κατι ειδα στο skroutz.Μια flash cart και μια 4αρα micro sd που εχω πεταμενη ειναι οτι πρεπει.Ετσι για κανα ace attorney,professor layton την κανει την δουλεια της

• Like 1

Δεν ήξερα πως υπήρχαν flash cards για το 3DS. Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα:

1. Υπάρχουν flash cards για το 3DS που να υποστηρίζουν τίτλους του 3DS; Παίζουν και στο New 3DS;

2. Εάν υπάρχουν, πια προτείνετε;

Τα υπόλοιπα θα τα βρω μόνος (ελπίζω). Δεν θέλω να κουράσω. Ευχαριστώ!

Να βάλεις custom firmware και να τελειώσεις, μην δώσεις λεφτά για 3ds flashcart.

Αν δεν μπορείς να βάλεις custom firmware λόγο υψηλού firmware τότε ίσως να θες μια Sky3ds, αλλά δεν είναι φθηνή.

Πες μας τι firmware έχεις για να σε βοηθήσουμε.

• Moderators

H R4 που έχεις λογικά παίζει και στο 3DS/N3DS.

Να βάλεις custom firmware και να τελειώσεις, μην δώσεις λεφτά για 3ds flashcart.

Ανάποδα τα λες. Να πάρει Sky3DS+ να ξεμπερδέψει έπρεπε να πεις. :P

Προσωπικά, διαφωνώ. Θεωρώ ότι η Sky3DS+ είναι προτιμότερη από το cfw. Ο φίλος πρέπει να τα βάλει κάτω και να τα ζυγίσει πριν αποφασίσει να προχωρήσει σε αγορά ή σε downgrade.

Ο καθένας ότι τον βολεύει.

Προτιμώ το custom firmware μιας και μπορείς να τρέχεις και homebrew κατευθείαν χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιείς κάποιο παιχνίδι με exploit, επίσης είναι τσαμπέ. :P

Τουλάχιστον τώρα στο 3ds υπάρχει το freeshop οπότε δεν χρειάζεται να ψάχνει κάποιος στο Internet για να βρει παιχνίδια.

• Like 2

Ανάποδα τα λες. Να πάρει Sky3DS+ να ξεμπερδέψει έπρεπε να πεις. :P

Προσωπικά, διαφωνώ. Θεωρώ ότι η Sky3DS+ είναι προτιμότερη από το cfw. Ο φίλος πρέπει να τα βάλει κάτω και να τα ζυγίσει πριν αποφασίσει να προχωρήσει σε αγορά ή σε downgrade.

Ειλικρινα,εχοντας κανει προσφατα την διαδικασια περασματος a9lh,ακομα και αν το μονο που σε νοιαζει ειναι να παιζεις παιχνιδια πειρατικα,δεν υπαρχει πραγματικα κανενας απολυτως λογος να αγορασεις sky3ds,εκτος και αν εχεις λεφτα για πεταμα και δεν σε νοιαζει το multiplayer,που με a9lh το εχεις κανονικα.Δεν μπαινω καν στον κοπο να αναφερω ολα τα υπολοιπα features που σου προσφερει το cfw στο 3ds σου.

• Moderators

Επειδή είχα N3DS που μπορούσε να πάρει CFW και αντ' αυτού προτίμησα να αγοράσω Sky3DS, ας το απλοποιήσω λίγο.

Τα αρνητικά της Sky3DS είναι ότι είναι πανάκριβη και ότι υποστηρίζει δύσκολα κάποιους τίτλους (αυτούς που έχουν βγει μόνο στο eshop). Κατά τ' άλλα κανονικότα παίζω multiplayer (δεν ξέρω που διάβασες ότι δεν μπορείς να παίξεις multiplayer), όπως και κανονικότατα τρέχω το homebrew channel.

Tα αρνητικά του CFW είναι ότι χαλάει την εγγύηση (βασικά γι' αυτό το λόγο δεν το προτίμησα, ήθελα εγγύηση σε καινούριο N3DS) και ότι -κατά τη γνώμη μου- δεν είναι τόσο futureproof όσο το CFW. Σε ένα μελλοντικό φορητό της Ν (εάν υποστηρίζει 3DS game cards) η Sky3ds+ και πάλι θα δουλεύει. Και φυσικά, υπάρχει και η περίπτωση η Ν να βγάλει update που να μπλοκάρει/μπρικάρει τα CFW 3DS. Πολύ δύσκολο να το κάνει με τον τρόπο που δουλεύει το arm9loaderhax, αλλά είναι ένα ενδεχόμενο ωστόσο.

Εγώ πάντως, δεν θα χαρακτήριζα την έλλειψη εγγύησης ως «κανέναν απολύτως λόγο».

Κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα λειτουργεί η Sky3ds+ και ας είναι 1:1 κλώνος του cartridge.

Δεν είναι ανάγκη να βάλεις το a9lh αλλά και πάλι με κάποιες μικρό-ρυθμίσεις το κάνεις να μην φαίνεται ότι έχεις cfw.

• Moderators

Κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα λειτουργεί η Sky3ds+ και ας είναι 1:1 κλώνος του cartridge.

Σε 3DS εννοείς ή σε μελλοντικό φορητό;

Σε 3DS δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπορέσουν να μπλοκάρουν την Sky3DS+ (όπως μπλόκαραν την Gateway π.χ.), λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί και λόγω του ότι παίρνει updates. Ο μόνος τρόπος να την μπλοκάρουν είναι να φτιάξουν νέες proprietary game cards, που δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν για οικονομικούς λόγους και εάν το κάνουν θα ισχύει μόνο για τα μελλοντικά games.

Σε μελλοντικό φορητό είναι προσωπική άποψη ότι θα παίζει η Sky3DS+ (αν υποστηρίζονται 3DS game cards), ναι, δεν μου το εγγυάται κανείς.

Δεν είναι ανάγκη να βάλεις το a9lh αλλά και πάλι με κάποιες μικρό-ρυθμίσεις το κάνεις να μην φαίνεται ότι έχεις cfw.

Απάντησα στο από πάνω μέλος που μίλησε για a9lh, το ξέρω ότι δεν είναι ανάγκη.

Ναι, στη μελλοντική κονσόλα εννοώ.

Θα μπορούσες να τρέχεις το cfw στην emunand με το sysnand να είναι σε παλιότερο firmware αλλά πρέπε να έχεις τρόπο για να ξανακάνεις downgrade. :P

Σιγά μην το αφήσουν στο παλιό firmware.

Απλά ανέφερα το a9lh λόγο του ότι είναι πιο εύκολο να το κρύψεις, θα έχεις το τελευταίο firmware και θα μπορείς να το κάνεις ώστε να μην χρειάζεται την sd card για να κάνει boot.

Τέσπα δεν έχει νόημα να τα συζητάμε, λογικά τα ξέρεις και εσύ. :P

Ο καθένας ας ζυγίσει τα κατά και τα υπερ και ας αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Για παιχνίδια του 3DS;

Πες μας τι firmware έχεις για να σε βοηθήσουμε.

Την τελευταία ενημέρωση φαντάζομαι. 11.2.0-35Ε (για το N3DS) Το 3DS μου θα έχει λογικά το ίδιο.

Ηλίθια πιθανώς ερώτηση. Με custom firmware τα παιχνίδια που τα βάζεις; Χρησιμοποιείς την R4 ή κάτι τέτοιο για να βάλεις εκεί την MicroSD;

Όχι, δεν είναι για παιχνίδια του 3ds.

Με custom firmware τα παιχνίδια τα κάνεις εγκατάσταση στην sd card, όπως δηλαδή και τα παιχνίδια από το e-shop.

• Moderators
Την τελευταία ενημέρωση φαντάζομαι. 11.2.0-35Ε (για το N3DS) Το 3DS μου θα έχει λογικά το ίδιο.

Εντάξει, δεν έχει νόημα να συζητάμε για CFW, εκτός κι αν έχεις όρεξη και ταλέντο να μπλέξεις με soldering.

Για Sky3DS+ πας καρφωτός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...