Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Hacking

Alkis29
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω βάλει cfw με λίγο τον οδηγό του arm9loaderhax (λίγο παλιότερη έκδοση) στο o3DSXL (11.0.0-33E) και στο luma εμφανίζει το παρακάτω ύστερα από update (normal/nightly)

En3HOQ7.jpg

Τι μπορεί να φταίει?

Επίσης για να κάνω update το arm9loaderhax (χρειάζεται?) ακολουθώ από το part?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε λιγη ωρα θα εχω στα χερια μου την 16αρα sd και θα ξεκινησω την διαδικασια και εγω για το 2ds μου.8.1.0.19E η εκδοση του.

Εχω βρει στο reddit αυτο εδω που ειναι frontend του Plailect οδηγου https://www.ez3ds.xyz/

Για την εκδοση μου,μου βγαζει να προχωρησω με αυτα τα βηματα https://www.ez3ds.xyz/checkfw?model=Old&major=8&minor=1&revision=0&nver=19&region=E να προχωρησω κανονικα?

Το να διάλεγες το κανονικό link με τον οδηγό του Plailect τι θα γινόταν; :P

Καλά πας.

απλα νομιζω μου εχει αφαιρεσει καποια πραματα αυτο βαζοντας την εκδοση του λογισμικου μου.

Δεν έχει αφαιρέσει πράγματα.

Απλά είναι λίγο διαφορετική η αρχή όπου διαλέγεις τι έχεις, στο τελευταίο link που έβαλες σου λέει τα 3 πράγματα που θα κάνεις και τα link που έχει είναι από τον κανονικό οδηγό του Plailect.

Δεν έχει αφαιρέσει πράγματα.

Απλά είναι λίγο διαφορετική η αρχή όπου διαλέγεις τι έχεις, στο τελευταίο link που έβαλες σου λέει τα 3 πράγματα που θα κάνεις και τα link που έχει είναι από τον κανονικό οδηγό του Plailect.

Κάποια μέρη του οδηγού να δώσω ιδιαίτερη προσοχή για να μην κάνω μαλακια;

Όλα. :P

Βασικά τα σωστά αρχεία να έχεις πάντα και να κάνεις ότι λέει.

Εγώ τις προάλλες λίγο έλειψε να τρελαθώ επειδή δεν έκανε boot στο luma ή στις άλλες εφαρμογές και τελικά έφταιγε το ότι είχα λάθος αρχείο στην sd card. -_-

Όλα. :P

Βασικά τα σωστά αρχεία να έχεις πάντα και να κάνεις ότι λέει.

Εγώ τις προάλλες λίγο έλειψε να τρελαθώ επειδή δεν έκανε boot στο luma ή στις άλλες εφαρμογές και τελικά έφταιγε το ότι είχα λάθος αρχείο στην sd card. -_-

Θυμαμαι οτι καπου ειχα διαβασει οτι πρεπει να αλλαξεις το format της sd card,αλλα στα βηματα που διαβαζω εδω δεν βλεπω κατι.Ισχυει κατι τετοιο?

Δεν νομίζω, εγώ δεν νομίζω να είχα αλλάξει το format της sd.

Το πιο πρόσφατο πάντως format το έκανα μέσω του Godmode9 ή του Hourglass9, λόγο του ότι ήθελα να μεταφέρω την emunand που είχα.

Θα σου πω αύριο ποιο filesystem έχω στην sd card.

Δεν νομίζω, εγώ δεν νομίζω να είχα αλλάξει το format της sd.

Το πιο πρόσφατο πάντως format το έκανα μέσω του Godmode9 ή του Hourglass9, λόγο του ότι ήθελα να μεταφέρω την emunand που είχα.

Θα σου πω αύριο ποιο filesystem έχω στην sd card.

Α μπραβο κατι με αυτο το hourglass9 ειχα διαβασει.Τεσπα αφου δεν βλεπω τιποτα συνεχιζω κανονικα.

Ενταξει κομπλε.Το εκανα.Υποθεση 2 ωρες ηταν τελικα.Περασα και Freeshop και η κονσολα ειναι ετοιμη.Οπως ειναι τωρα τρεχει κατεβασμενα μονο 3ds παιχνιδια ή υποστηριζει και ds και παλιοτερες κονσολες?

• Like 1

Υπόθεση μισής ώρας είναι κανονικά. :P

3ds και μετά έχουμε virtual console gb/gba/nes game (και με games που δεν υπάρχουν σε vc κανονικά), για άλλες κονσόλες υπάρχουν emulators.

Για ds δεν υπάρχει κάτι ακόμα που να κάνει load παιχνίδια από την sd card οπότε εδώ θες μια ds flashcart.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...