Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Hacking

Alkis29
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα πεδία έχω rxtools στο old 3ds με sysnand 4.1.0-6E kai emunand 11.1.0-34E θα είναι εύκολο να το αλλάξω σε a9lh + luma cfw Και έχω και μια ερώτηση που δεν θα μπορέσω να την βρω σε κάποιον forum για αυτό αν ξέρει κάποιος να απαντήσει θα είμαι πολύ ευχαριστημενος :) Λυπών εφόσον έχω rxtools και δουλεύει προς το παρόν τέλεια ακόμα και τα pokemon moon παίζει κανονικά δεν θέλω να κανό format στην sd και να τα χάσω όλα και μετά να πάω να βάλω luma  και να μου παρουσίαση καποιο πρόβλημα και  να μην μπορώ να παίξω, το ερώτημα μου είναι γίνεται να περάσω luma σε διαφορετικοί 32gb sd card και να μην πειράξω τη allh sd με ta rxtools αλλά ότι πειράματα κάνω με luma να μην υπάρξει καπoiο πρόβλημα με την rxtools   δηλαδή αν δεν πετύχει το cfw luma να βάλω την άλλη sd και να παίζει κανονικά όπως δούλευε και πρώτα  :-D  :mellow:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χλωμό να βάλεις το a9lh και μετά να λειτουργεί όπως είναι το rxtools.

Προβλήματα δεν θα έχεις μιας και θα κάνεις NAND backup και backup ότι έχει η sd card μέσα.

Αφού κάνεις restore το NAND backup (και να κρατήσει το a9lh) τότε θα βάλεις πίσω στην sd card ότι αρχεία είχε και δεν θα χαθούν πράγματα.

Υποθέτω digital/cia την έχεις την moon, σωστά;

Το λέω επειδή η δικιά μου moon δεν έπαιζε στο rxtools και μου έβγαξε το error ότι έχει βγει το παιχνίδι. ("The Game Card has been removed")

Σε luma δεν έχει πρόβλημα. (με ή χωρίς a9lh)

Αφού όμως θα κάνει την διαδικασία σε άλλη SD κάρτα, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα.

Αν βάλει την αρχική κάρτα δεν θα παίζουν όλα όπως πριν;

Δεν έχω ασχοληθεί με το a9lh. Είχα την εντύπωση όμως ότι δεν πειράζει καθόλου την SysNand και δουλεύει αποκλειστικά με EmuNand.

Αλλά προφανώς κάνω λάθος.

Δεν χρειάζεσαι emunand με το a9lh, αν και μπορείς να έχεις αν θες. Τουλάχιστον τώρα έχω το περίπου 1gb της emunand για games. :P

Δεν γίνεται να το μπλοκάρει η Nintendo με update.

Δεν μπορείς να κάνεις boot χωρίς το a9lh.bin/luma.bin στην sd, βασικά πλέον μπορείς αν θες απλά έχει μια μικρή διαδικασία την οποία δεν έχω κάνει.

• Like 1

Nai cia το μετέτρεψα pokemon moon και παίζει normal το μικρο προβληματάκι είναι ότι το 3ds μου είναι 4.1 version ακόμα και αν δεν κάνω λάθος  luma δουλεύει σε 9.2 σωστά? 

Μου φαίνεται ότι εκανα πατάτα ακολουθούσα αυτά τα βήματα  https://3ds.guide/decrypt9-(browser)και με πήγε 2.1 version κάτι τώρα έπρεπε να τρέξω το arm0loaderhax και δυστυχώς δεν γίνεται διότι κανονική μου version είναι 4.1 και μάλλον θέλει 9.2 αλλά το πρόβλημα είναι τώρα πως θα ξαναπάω 4.1 για μπορέσω μετά να πάω 9.2 Σας παρακαλώ λίγη help Τ_Τ 

Κάτσε ρε άνθρωπε.

Ήσουν 4.1 και έκανες ότι έλεγε ο οδηγός και πηγές σε 2.1, σωστά;

Τώρα θα κάνεις ότι λέει εδώ.

https://3ds.guide/installing-arm9loaderhax

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...