Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Hacking

Alkis29
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μαλλον καποιοι απο επανω με τα new3dsxl πρεπει να παθατε νιλα,αν τα πηρατε απο το public.Ημουν ετοιμος και εγω το πρωι να παω για αγορα και μου ηρθε η επιφοιτηση που καπου ειχα δει οτι οι χρωματισμοι αυτοι(πορτοκαλι/μαυρο,ασπρο,ασπρο/ροζ) που εχει το Public σε εκπτωση ειναι μοντελα που ηρθαν στην ευρωπη τωρα τον Νοεμβριο.Λιγο ψαξιμο μετα στο reddit και διαβασα οτι αυτα εχουν λογισμικο 11αρι.Θα ειχα ενα πανακριβο paperweight.Εν τελει παρηγγειλα απο σκρουτζομαγαζο ενα 2ds bundle με super mario bros 2 που θα χει μεσα λογισμικο 2ετιας.Αυριο παω να παρω μια 16αρα micro sd και θα αρχισω να κοιταω σιγα σιγα για a9lh.Λιγο με φοβιζει ομως η διαδικασια απο το λιγο που ειδα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλύτερα να έβρισκες ένα από τα παλιότερα new 3ds. Πιο απλή η διαδικασία.

Το πιο φθηνο που βρηκα που οντως ειναι παλιο ειναι αυτο https://www.skroutz.gr/s/7592939/Nintendo-New-3DS-White-Animal-Crossing-Happy-Home-Designer.html

Παιζει ομως στα 180+ ευρω με μεταφορικα και ηταν λιγο ακριβο για εμενα.Θα κοιταξω λιγο καλυτερα την διαδικασια και αμα δω οτι δεν βγαζω ακρη μπορει να πω καποιον να μου το κανει επι πληρωμη.Γενικα υπο ποιες προυποθεσεις εχω πιθανοτητα να το brickarw το 2ds?

Στο 11 και στο 11.1 θα βγει exploit σε λίγο καιρό αν τα πάρετε μην κάνετε update στην 11.2. Τώρα λοιπόν αν τα πάρετε και θέλετε να παίξετε online θα υπάρχει θέμα. Local όμως δεν υπάρχει θέμα.

Brick αν δεν κανεις ότι λέει το guide μονο. Για n3ds το θέμα είναι ότι το hax είναι πανεύκολο

Στο 11 και στο 11.1 θα βγει exploit σε λίγο καιρό αν τα πάρετε μην κάνετε update στην 11.2. Τώρα λοιπόν αν τα πάρετε και θέλετε να παίξετε online θα υπάρχει θέμα. Local όμως δεν υπάρχει θέμα.

Brick αν δεν κανεις ότι λέει το guide μονο. Για n3ds το θέμα είναι ότι το hax είναι πανεύκολο

ναι εννοω υπαρχουν καποια συγκεκριμενα σημεια στα οποια αν κανω λαθος θα παιχτει brickarisma?

ναι εννοω υπαρχουν καποια συγκεκριμενα σημεια στα οποια αν κανω λαθος θα παιχτει brickarisma?

Αν δεν κάνις τα backup όταν λέει

Καλησπέρα σε όλους έχω ένα θέμα με το Install  cfw luma +  a9loaderhax είχα το firmaware 10.5 και το έκανα downgrade 9.2 ακολουθούσα τα βήματα σε αυτό εδώ το video  https://www.youtube.com/watch?v=hvphT39RBj8&t=1437s λοιπόν το πρόβλημα μου είναι ενώ όλα μια χαρά με to homebrew όταν πάω  να ανοίξω το emunand9 αναβοσβήνει 2-3 φορές και μετά με πετάει πίσω στο αρχικό menu του homebrew το έχω προσπαθήσει άπυρες φορές και μου το κάνει και σε  άλλα πάλι δουλεύουν μια χαρά ας πούμε το NASA κάνει install cia files κανονικά Τη φταίει και δεν μπορώ να κάνω install cfw luma εφόσον έχω 9.2 ver αν μπορεί κάποιος να μου γράψει αναλυτικά τη πρέπει να κάνω η τη κάνω λάθος ότι θελεται ρωτηστεμε να σας απαντήσω ευχαριστω 

Θα ακολουθήσεις αυτόν εδώ τον οδηγό.

https://3ds.guide/get-started

Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

Ότι χρειαστείς στο δίνει ο οδηγός.

Ηρθε το 2ds επιτελους.Περιμενα για την τιμη του που ειναι 80 δολλαρια στην αμερικη χειροτερη κατασκευη.Ειναι αρκετα στιβαρο ομως,αν και πλαστικο.Το firmware παντως,οπως το φανταζομουν ,ειναι αρκετα παλιο(8.1.0-19E).Για micro sd μια 16αρα φανταζομαι θα κανει δουλεια ετσι?Να χωρανε 5-6 παιχνιδια μεσα στην καρτα.

• Moderators

Ηρθε το 2ds επιτελους.Περιμενα για την τιμη του που ειναι 80 δολλαρια στην αμερικη χειροτερη κατασκευη.Ειναι αρκετα στιβαρο ομως,αν και πλαστικο.Το firmware παντως,οπως το φανταζομουν ,ειναι αρκετα παλιο(8.1.0-19E).Για micro sd μια 16αρα φανταζομαι θα κανει δουλεια ετσι?Να χωρανε 5-6 παιχνιδια μεσα στην καρτα.

λολ, 5-6 games σε 16άρα κάρτα;

50-60 Μάλλον ήθελες να πεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...