Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Hacking

Alkis29
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

έχει πέσει ο http server του yellows8. Περίμενε λίγο γιατι από ότι βλέπω το πρόβλημα πρέπει να είναι αυτό

ναι κατι τετιο γινεται  :-)

οκ διεγραψα τον menuhax φακελο απο την root της sd  μπαινω στο  Homebrew Launcher παταω τον menuhax  για να κανει install  αλλα παλι τα ιδια μου γραφει  :wacko: failed to load config from sd  failed to load config  an error occured  δεν καταλαβενω τι μπορει να φταιει  :blink:

εψαξα στο ιντερνετ και ειδα οτι εχει και σε αλους αυτο με τον munuhax https://github.com/yellows8/3ds_homemenuhax/issues/132  μηπως να δοκιμασω να αλλαξω το dns και να προσπαθησω παλι ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπα αλλαξα το dns se 008.008.008.008 αλλα και παλι τα ιδια μου βγαζει :( εχω αρχισει  να απελπιζομαι 

008.008.004.004 

δεν θα μπορουσα να συνεχισω τον οδηγο για να κανω downgrade χωρις να κανω install το menuhax  ? ας πουμε να μπω στον Homebrew Launcher  και απτο μενου να παω στο sysDowngrader (που θα εχω βαλει στην sd ) και να κανω downgrade                      η χωρις τον menuhax  δεν θα μου δειχνει το  sysDowngrader  στο μενου ?? δεν ξερω γιαυτο ρωταω 

οκ παιδια τα καταφερα  :D εβαλα στην sd το menuhax ver 2.2 ακουλουθωντας αυτον το οδηγο http://pastebin.com/4e5AiK7s το menuhax ver 3.0 και 3.1 ειναι για firm version  10.6/10.7/11.0 γιααυτο δεν μπορουσε να κανει install σε εμενα

οκ :D

να ρωτησω κατι εκανα το downgrade  χωρις error ολα καλα ειμαι 9.2 τωρα  εσβησα τον φακελο που χρειαζοταν για να μην μενει στ μαυρη οθονη  το οτι χρειαζετε χρονο περιπου 35 δευτερολεπτα  για να αναψει  ειναι φυσιολογικο ?

βασικα ενταξει ειναι απλα το downgrade παιζει  να εκανε κατι στο menuhax γτ πριν το κανω παταγα το κατο βελακι οταν εκανα boot και με εβγαζε στον homebrew lancer τωρα το παταω αλλα δεν κανει κατι με βγαζει στο homemenu (που ειναι και λιγο αλαγμενο )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...