Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Hacking

Alkis29
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9.2 και κατω χρειάζεσαι για να το κάνεις.

Και πλεον ειναι καλύτερο απο τις κάρτες καθως δεν έχεις κανένα έξτρα κόστος.

Το μόνο που χρειάζεσαι ειναι η κονσόλα και την sd κάρτα σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9.2 και κατω χρειάζεσαι για να το κάνεις.

Και πλεον ειναι καλύτερο απο τις κάρτες καθως δεν έχεις κανένα έξτρα κόστος.

Το μόνο που χρειάζεσαι ειναι η κονσόλα και την sd κάρτα σου.

οκ ευχαριστω, ειναι ευκολη διαδικασια? μπορει να μπρικαρει το ds?

Αγαπητοί συμφορουμίτες τα φώτα σας παρακαλώ!

Τα New 3DS XL που κυκλοφορούν στην αγορά ξέρουμε τι firmware έχουν;

Υπάρχει κάρτα γι αυτά που να παίζει 3DS games και DS games; Εάν ναι, ποια θεωρήται η καλύτερη (συχνότερα updates, κτλ)

Λιγο που το ειχα ψαξει το θεμα υπαρχουν δυο αξιοπιστες καρτες η gateway και η sky3ds υποψη οτι ειναι πανακριβες (γυρω στο 100 πανω κατω), τωρα για το ποια ειναι καλυτερη να σου πω οτι οσο το εψαξα δεν βρηκα ακρη. Ο καθε ενας λεει τα δικα του, αυτο που παιζει σαν λυση παντος εναλακτικη ειναι το cfw. Αν καποιος μπορει να βοηθησει παραπανω θα ηθελα κ εγω να μαθω πληροφοριες.

Απο 9.2 και πάνω firware η μόνη κάρτα που παίζει ειναι η sky3ds.

Μέχρι 9.2 firmware παίζουν gateway, sky3ds και απο τι ειπε ο Νίκος πιο πάνω πλέον μπορεις και με CFW χωρίς κάρτα και χωρις κόστος.

Ελπιζω να σας κάλυψα :)

Πολύ μπέρδεμα το CFW, στρώθηκα στο διάβασμα.

Ερώτηση, ΟΤΑΝ το εγκαταστήσεις, χρειάζεσαι πάντα internet για να το τρέξεις;

Θα παρακολουθήσει κανείς το Lecture: Console Hacking Breaking the 3ds στο 32c3 hacking conference αύριο;

Αρχίζει στις 23.00 ώρα Γερμανίας άρα 00.00/24.00 σε εμάς.

In 2011 the Nintendo 3DS was released. Today it is the most popular current-gen handheld console, having sold more than 50 million units worldwide. The 3DS features a completely redesigned architecture from its predecessors the DS and the DSi. This talk will focus on the security features of the 3DS, and how we got around them.

We start by presenting a summary of the security system of the 3DS from the ground up. After the introduction, we proceed to elaborately exploit each layer of the 3DS operating system, starting with userspace, kernelspace, and finally gain code-execution in the security processor.

We also present how we figured out a hardware secret built into the console, and an early break in the chain of trust.

Basic knowledge of embedded systems and CPU architectures is recommended, although we aim to also make it enjoyable for non-technical audiences

Το πρόγραμμα για όλες τις ημέρες.

https://events.ccc.de/congress/2015/Fahrplan/

Υ.Γ Δεν βρήκα κάτι στους κανονισμούς οπότε ελπίζω να επιτρέπεται, αλλιώς ας διαγραφεί, :)

Απ'ότι διαβάζω, ανακοίνωσαν πως έσπασαν πλήρως το 3DS τα παλικάρια. Any firmware. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για τα backups ή αν είναι μόνο για τα homebrew.

Απ'οσο κατάλαβα θα μπορεί να γίνει και downgrade στο σύστημα.

Πρίν λίγο είδα πως το themehax/homemenuhax (για homebrew είναι μόνο) λειτουργεί και σε 3ds με firmware 10.2-10.3 οπότε κάτι είναι και αυτό.

Όσοι είναι στο 10.3 καλύτερα να κατεβάσουν το ironfall ώστε να έχουν το ironhax. Μόλις διάβασα πως μπορούν να κατεβάσουν το original ironhax από το e-shop οπότε καλύτερα να βάλουν εκείνο.

Προσωπικά θέλω να μπαίνω στο e-shop κυρίως το οποίο κατάφερα όταν είχε πρωτοβγεί το HANS αλλά δεν νομίζω να μπορώ πλέον

μιας και άλλαξαν το e-shop. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται εάν patcharw το e-shop μέσω του HANS με romfs από το τελευταίο e-shop.

9.5 είναι το firmware μου.

Όσοι είναι στο 10.3 καλύτερα να κατεβάσουν το ironfall ώστε να έχουν το ironhax. Μόλις διάβασα πως μπορούν να κατεβάσουν το original ironhax από το e-shop οπότε καλύτερα να βάλουν εκείνο.

Κατέβασα πριν απο λίγο το ironfall από το eshop γιατι όλα τα forums έλεγαν να το κάνω! Προς το παρόν κάθεται στο νέο μου 3DS XL και περιμένει (μακάρι να ήξερα τι)

Δυστυχώς τo 3DS XL μου είχε την 9.9 version του firmware, οπότε μετά από αυτά που διάβασα σήμερα πήγα στην 10.3 και περιμένω.

Λογικά θα μάθουμε σύντομα αν μπορούμε να τρέξουμε backups κι εμείς, σωστά;

Υποθέτω πως ναι. Ξέρουμε πως είναι δυνατό οπότε απλά περιμένουμε τα άτομα να το κάνουν πραγματικότητα.

Ίσως η gateway να το κάνει πρώτη οπότε μετά θα βγουν και cfw (custom firmware) οπότε θα ολοκληρωθεί το set.

Εγώ θα μείνω στο 9.5 μιας και λογικά θα υποστηρίζεται και αυτό το firmware αλλά επειδή θέλω να κάνω inject pokemon μέσω του browser. To βρίσκω ευκολότερο από το backup/restore.

Πολύ μπέρδεμα το CFW, στρώθηκα στο διάβασμα.

Ερώτηση, ΟΤΑΝ το εγκαταστήσεις, χρειάζεσαι πάντα internet για να το τρέξεις;

ναι χρειαζεται ιντερνετ για να ενεργοποιησεις το exploit.

αλλα αν δεν κλεισεις την κονσολα (power off) δεν χρειαζεται να το κανεις συνεχεια.

για οποιον έχει <= 9.2 και θελει να περαει cfw εδώ ένα παρα πολυ καλο tutorial για να το κάνει:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Σήμερα πήρα ένα 3ds xl και θα το φέρει αύριο ο Αι Βασίλης οπότε δεν θα ασχοληθώ σήμερα αλλα από αύριο.Πως μπορώ να της περνάω παιχνίδια όπως κάνω στο ps3???Υπάρχει κάποιος οδηγός??

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Αν είσαι τυχερός και το firmware είναι 9.2 και κάτω τότε μπορείς να δεις τα video που πόσταρε ο nikos_90

πιο πάνω ώστε να περάσεις το custom firmware (δεν είμαι σίγουρος βέβαια αν ο τρόπος είναι ίδιος και για το new 3ds).

Από εκεί και πέρα μπορείς να βρεις tutorial για το πως να εγκαταστήσεις games.

Για την ώρα δεν υπάρχει τρόπος να τρέξεις games κατευθείαν μέσω της sd card όπως για παράδειγμα στο psp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...