Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Hacking

Alkis29
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, Mr_Terror said:

ποια εκδοση firm εχει η κονσολα σου.Σε γενικες γραμμες ειναι ευκολη διαδικασια.Υπαρχουν οδηγοι που σε πανε βημα βημα οποτε δυσκολο να κανεις κατι λαθος.Εβγαλε η νιντεντο νεα εκδοση firm για το 3ds πριν λιγο καιρο και εχει δυσκολεψει το χακ λιγο αν φοραει η κονσολα σου την εκδοση 11.17.0.

Παντως δεν υπαρχει περιπτωση καινουρια κονσολα να εχει το καινουριο firmware, σωστα; Η παραγωγη τους εχει σταματησει. Αν και δυσκολο να υπαρχουν στο ραφι κονσολες σε ελκυστικη τιμη πλεον.

Αν αγορασω κατι, θα παρω ειτε το 2ds, ειτε το new 2ds xl. Βεβαια εχω ηδη ενα new 2ds xl, αλλα το εχω παρατησει σφραγισμενο και ποτε δε ξερεις, ποια θα ειναι η αξια του σε 10 χρονια απο τωρα.. :D

Το ds lite πρεπει να το βρω πρωτα.. Ψαχνω, ψαχνω, πουθενα.. Μαλλον σε καμια αποθηκη θα βρισκεται.. Επισης η μπαταρια του πρεπει να τα εχει φτυσει απ'οτι θυμαμαι.. Θα κλεισει αιωνα σε λιγο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 10/10/2023 στις 11:26 ΠΜ, Mr_Terror είπε

ποια εκδοση firm εχει η κονσολα σου.Σε γενικες γραμμες ειναι ευκολη διαδικασια.Υπαρχουν οδηγοι που σε πανε βημα βημα οποτε δυσκολο να κανεις κατι λαθος.Εβγαλε η νιντεντο νεα εκδοση firm για το 3ds πριν λιγο καιρο και εχει δυσκολεψει το χακ λιγο αν φοραει η κονσολα σου την εκδοση 11.17.0.

Ναι είναι ενημερωμένο, έχει την έκδοση 11.17.0-50.

Λίγο θα είναι πιο δύσκολο; Υπάρχει όμως φόβος να καταστραφεί η κονσόλα κατά την διαδικασία;

Λέω να το δοκιμάσω... Φοβάμαι... Μακάρι να μην πάει κάτι στραβά...

Αν ακολουθήσεις πιστά τον οδηγό όχι δεν έχεις κίνδυνο.ομως υπάρχει η πιθανότητα αν γίνει κάτι λάθος να σου χαλάσει την κονσόλα.παλιο μοντέλο έχεις η από τα new 3ds;

Ναι αυτό το λάθος φοβάμαι... Μην χαλάσει η κονσόλα. Εννοείται θα ακολουθήσω πιστά τα βήματα...

Όχι την καινούργια έχω new 3ds

Απλά στο youtube έχω βρει 2 διαφορετικούς τρόπους... Βίντεο... Που ξεκινάνε μαζί αλλά αλλάζει στην πορεία ο τρόπος... Κ λέω αν ξέρει κανείς κάποιον εγγυημένο να ακολουθήσω εκείνο... Ή να διαλέξω το ένα από τα 2 και βλέπουμε; 

20 λεπτά πριν, Xara_alfa147 είπε

Ναι αυτό το λάθος φοβάμαι... Μην χαλάσει η κονσόλα. Εννοείται θα ακολουθήσω πιστά τα βήματα...

Όχι την καινούργια έχω new 3ds

Απλά στο youtube έχω βρει 2 διαφορετικούς τρόπους... Βίντεο... Που ξεκινάνε μαζί αλλά αλλάζει στην πορεία ο τρόπος... Κ λέω αν ξέρει κανείς κάποιον εγγυημένο να ακολουθήσω εκείνο... Ή να διαλέξω το ένα από τα 2 και βλέπουμε; 

Να ακολουθήσεις καλύτερα αυτό εδώ.

Διάβασε το πρώτα 1-2 φορές για να είσαι σίγουρη τι θα κάνεις και μετά ξεκινάς.

https://3ds.hacks.guide/

2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Να ακολουθήσεις καλύτερα αυτό εδώ.

Διάβασε το πρώτα 1-2 φορές για να είσαι σίγουρη τι θα κάνεις και μετά ξεκινάς.

https://3ds.hacks.guide/

Οκ, σε ευχαριστώ... Ναι το βρήκα αυτό, και κατέβασα και τα αρχεία, πάνω σε αυτό είναι τα βίντεο στο youtube, αλλά θα το διαβάσω κιόλας όπως λες και θα το κάνω.

Σας ευχαριστώ πολύ! 

Καλημέρα, το έκανα!!! Το κατάφερα τλκ και δουλεύει μια χαρά, όντως δεν ήταν δύσκολο βάζει των οδηγιών από το σάιτ και το YouTube που βασικά είναι ίδια έγινε...  :) Τώρα κατεβάζω emulators και παιχνίδια. 

Σας Ευχαριστώ πολύ... Ότι πρόβλημα αντιμετωπίσω... Θα σας ξανά ρωτήσω... ;)

• Like 1

Απλα να προσεχεις σε περιπτωση που βγει νεο firm απο την νιντεντο μην βιαστεις να το κανεις.Αυτο να προσεχεις και παρε μια μεγαλη καρτα να του βαλεις παιχνιδια.

ok, θα μου βγάλει ειδοποίηση; για το νέο firm? Αν και να σου πω την αλήθεια, δεν πιστεύω ότι πλέον θα βγάλουν άλλο και θα ασχοληθούν άλλο με αυτές τις κονσόλες από την στιγμή που έβγαλαν το switch και σταμάτησαν το shop στο 3ds...δεν πιστεύω πως θα ασχοληθούν άλλο, αλλά θα έχω το νου μου να μην κάνω ενημέρωση. Ευχαριστώ. 

Έχω 32gb αυτή την στιγμή, αν θελήσω να βάλω την 128gb κάνω αντιγραφή στην νέα κάρτα ότι έχει μέσα, αφού πρώτα την κάνω φορμάτ σε fat32 σωστά;

Ναι θα σου βγάλει ειδοποίηση ότι έχει βγει νέο firm.Δεν το κάνεις μέχρι να μάθουμε ότι είναι ασφαλές.

Σωστά αντιγράφεις τα αρχεία στην νέα κάρτα που πρώτα την έχεις φορμαρει σε fat 32

• Like 1

Δεν χρειαζεται να κανεις ποτε σου Update σε νεο firmware ,δεν εχει να σου προσφερει κατι σε σχεση με παιχνιδια ,οτι βγηκανε βγηκανε.

Εγω που εχω Νew 3ds XL δεν το εχω βαλει καν στο νετ χρονια τωρα.

• Like 1

Να σε ρωτήσω κάτι; κάποια παιχνίδια που μου λένε ότι θέλουν updates να τα κάνω είναι ασφαλές ή όχι; είναι στην έκδοση 11.17.0-50. Κάπου διάβαζα ότι μπορείς αλλά λέω πρώτα να ρωτήσω εσάς που ξέρετε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...