Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Hacking

Alkis29
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, babality είπε

Καλησπερα. Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει το μηνυμα για αναβαθμιση firmware στο new nintendo 2ds XL? Ειναι με cfw και δεν πρεπει να παρει αναβαθμιση και φοβαμαι οτι καποια μερα κανα πιτσιρικι θα το πατησει κατα λαθος και μπουμ.

Αν έχεις το τελευταίο Luma μπορείς να κάνεις κανονικά την τελυταία αναβάθμιση, τουλάχιστον έτσι έκανα εγω και ολα παίζουν μια χαρά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, babality είπε

Καλησπερα. Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει το μηνυμα για αναβαθμιση firmware στο new nintendo 2ds XL? Ειναι με cfw και δεν πρεπει να παρει αναβαθμιση και φοβαμαι οτι καποια μερα κανα πιτσιρικι θα το πατησει κατα λαθος και μπουμ.

• Thanks 1

• 3 μήνες μετά...

3DS βοήθεια με sd card και cfw

Παιδιά καλησπέρα,

έχω στην κατοχή μου πολλά χρόνια ένα 3ds που το είχα αγοράσει με cfw. Το είχα παρατημένο και ποτέ δεν είχα κάνει προσπάθεια να βάλω κάποιο game στην sd κάρτα😉 Αποφάσισα μετά από 5 χρόνια που είχα να παίξω τελευταία φορά με αυτή την ωραία κονσολιτσα να ασχοληθώ, τελικά όλα πήγαν χάλια. Το 3ds δεν μου διάβαζε την sd κάρτα με τίποτα από την στιγμή που την έβγαλα, όταν μετά από πολλές προσπάθειες την διάβασε όταν το έκλεισα και το άνοιξα πάλι δεν την διάβαζε. Τι λέτε ότι μπορώ να κάνω, το είχε και άλλος αυτό το πρόβλημα ; Λύση υπάρχει ; 

Κανείς δεν απάντησε, τουλάχιστον μια βοήθεια ακόμα. Υπάρχει κάποιος να ασχολείστε με την επισκευή τους στην Αθήνα ; Αν θεωρείτε διαφήμιση ή κάτι που πάει ενάντια στους κανονισμούς θα εκτιμούσα πληροφορίες και σε μύνημα.

17 ώρες πριν, SkaL- είπε

3DS βοήθεια με sd card και cfw

Παιδιά καλησπέρα,

έχω στην κατοχή μου πολλά χρόνια ένα 3ds που το είχα αγοράσει με cfw. Το είχα παρατημένο και ποτέ δεν είχα κάνει προσπάθεια να βάλω κάποιο game στην sd κάρτα😉 Αποφάσισα μετά από 5 χρόνια που είχα να παίξω τελευταία φορά με αυτή την ωραία κονσολιτσα να ασχοληθώ, τελικά όλα πήγαν χάλια. Το 3ds δεν μου διάβαζε την sd κάρτα με τίποτα από την στιγμή που την έβγαλα, όταν μετά από πολλές προσπάθειες την διάβασε όταν το έκλεισα και το άνοιξα πάλι δεν την διάβαζε. Τι λέτε ότι μπορώ να κάνω, το είχε και άλλος αυτό το πρόβλημα ; Λύση υπάρχει ; 

Κάνε αντιγραφή ότι έχεις στην κάρτα στον υπολογιστή και μετά την κάνεις format σε fat32.Αντιγραφή πάλι ότι είχες στην κάρτα και δοκίμασε να δεις αν θα τη διαβάσει.Για κάποιο λόγο στο δικό μου μετά από καιρό κάποια αρχεία γίνονται corrupt και πρέπει να την κάνω format.Αν δε διορθωθεί με το format δοκίμασε μια καινούργια.

• Like 1

• 3 μήνες μετά...

Nintendo 3ds προβλημα με update

Καλησπέρα σε όλους. 

Παρέλαβα ένα Nintendo 3ds CFW το οποίο έπαιζε κανονικά τα παιχνίδια που είχε εγκατεστημένα. Ωστόσο, ο μικρός θεώρησε πως έπρεπε να κάνει ένα firmware update, το οποίο μετά την εγκατάσταση ζήτησε restart. Μετά το restart το μηχανάκι δεν λειτουργεί. Σκέφτομαι πως το update δημιούργησε το κρασάρισμα επειδή το μηχανάκι είχε χακαριστεί.

Δεν βρίσκω κανέναν που να ασχολείται με παιχνιδομηχανές τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη.

Έχει κάποιος άποψη ή εμπειρία να μου προτείνει κάποια λύση;

Ευχαριστώ. 

πρεπει να περασεις την τελευταια εκδοση.Σβησε το 3ds.Βγαλε την καρτα απο την κονσολα και βαλε την σε εναν υπολογιστη να δεις τα αρχεια που εχει.

https://github.com/LumaTeam/Luma3DS/releases

θα κατεβασεις την εκδοση 13.0.2

θα διαλεξεις αυτο που λεει  Luma3DSv13.0.2.zip

μολις κατεβει θα αποσυμπιέσεις τον φακελο.

μεσα εχει 2 αρχεια boot.3dsx και boot.firm

αυτα τα 2 αρχεια θα τα πεταξεις κατευθειαν μεσα στην καρτα μνημης.Αν σου πει οτι θα κανει αντικατασταση τα αρχεια εσυ πατας ναι.Μετα ξαναβαλε την καρτα στο 3ds και ανοιξε το να δουμε τι θα γινει.Αν σου ζητησει παλι update το κανεις.

Ακολούθησα τη διαδικασία και μόλις πάτησα το On ανάβει μόνο το μπλε φωτάκι. Κάποια άλλη κίνηση που πρέπει να κάνω? Σαν να μην άλλαξε τίποτα.  

4 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

πατα παλι power + select να μπεις στο μενου luma3ds και δες αν γραφει εκδοση 13.0.2 και πατα save and exit .

Το έκανα αλλά δεν αλλάζει κάτι. Πάλι 5.4 μου δίνει. Μήπως δεν διαβάζει το sd. Δοκίμασα και με άλλη κάρτα αλλά τίποτα.

τα 2 αρχεια τα εβαλες με τον φακελο στην καρτα?Δεν χρειαζεται ο φακελος πετας μονο τα 2 αρχεια απευθειας στην καρτα μνημης χωρις τον φακελο που ηταν μεσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...