Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αλανια μου,πηρα ενα 3ds,το απλο,το οποιο εχει pin και ειναι και ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ!!

Δε φτανει που δεν ξερω που παταω,θελει και κωδικους !!

Τι προτεινετε;;;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Αλανια μου,πηρα ενα 3ds,το απλο,το οποιο εχει pin και ειναι και ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ!!

Δε φτανει που δεν ξερω που παταω,θελει και κωδικους !!

Τι προτεινετε;;;

Για δοκίμασε αυτό.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vagosvts7 είπε

Για δοκίμασε αυτό.. 

Το εχω δοκιμασει,μου εβγαζε λαθος κωδικο,αλλα ειναι και στα γερμανικα το ρημαδι ..

Το system date ειναι η ημερομηνια που εχει τη κονσολα,ή ειναι release date tou fw?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Το εχω δοκιμασει,μου εβγαζε λαθος κωδικο,αλλα ειναι και στα γερμανικα το ρημαδι ..

Το system date ειναι η ημερομηνια που εχει τη κονσολα,ή ειναι release date tou fw?

Ημερομηνία κονσόλας λέει ο τυπάς.. 

Screenshot_20220504_183728_com.opera.browser.jpg

Δημοσ.

Νομιζω με hard reset σβηνονται ολα και ο κωδικος.Αν δεν σε ενδιαφερει να σβηστουν ολα δοκιμασε αυτο

1. Press and hold the POWER Button down until the system resets; this may take some time.
  2. Once the system is powered down, press the POWER Button once to turn it back on.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Ημερομηνία κονσόλας λέει ο τυπάς.. 

Αν ενοεις ημερομηνια παραγωγης,δε μπορω να το δω,γιατι ειναι στα γερμανικα το ρημαδι !
Πρεπει να βρω guide ακριβως για αυτο το μενου.
Αλλιως δοκιμασα με την ημερομηνια που δειχνει στην πανω οθονη και πηρα error λαθος κωδικο.

25 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Νομιζω με hard reset σβηνονται ολα και ο κωδικος.Αν δεν σε ενδιαφερει να σβηστουν ολα δοκιμασε αυτο

1.  

Δεν κανει restore,μονο reset.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.

Update:

τελικα μαλλον ειχε δουλεψε το master key,αλλα με τα γερμανικα δεν καταλαβαινα τι ελεγε,νομιζα οτι ζητουσε το παλιο πιν και μετα την ερωτηση ασφαλειας,αλλα τελικα ηθελε νεο πιν και νεα ερωτηση ασφαλειας.

Ευχαριστω,μαθαμε και γερμανικα!

1 λεπτό πριν, Mr_Terror είπε

Δες και αυτο.

Το βρηκα με το master key,γραψαμε μαζι,ευχαριστω!

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι on-topic.

Πού προμηθεύεστε ανταλλακτικές μπαταρίες; Πήρα μία καινούργια από ένα Skroutzομαγάζο, 2000 mAH, και νομίζω τελειώνει ακόμα πιο γρήγορα από αυτή που είχα ήδη στο 3DSXL μου και παίζει εδώ και 8 χρόνια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το θεμα μπαταρια ποναει δυστυχως στις φορητες κονσολες.Οι 7 στις δεκα μπαταριες ειναι τραγικες.Κοιτας στα ξενα φορουμ τι μαρκες μπαταριας προτεινουν και την αγοραζεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει το μηνυμα για αναβαθμιση firmware στο new nintendo 2ds XL? Ειναι με cfw και δεν πρεπει να παρει αναβαθμιση και φοβαμαι οτι καποια μερα κανα πιτσιρικι θα το πατησει κατα λαθος και μπουμ.

Επεξ/σία από babality

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...