Προς το περιεχόμενο

Nintendo 3DS Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, elpaso1 said:

Αξίζει η αγορά ενός ds για παιχνίδια και emulation ή καλύτερη δουλειά γίνεται με το κινητό και ένα καλό χειριστήριο; Κυρίως rpg παιχνίδια και κονσόλες ps, psp, ds, n64. 

Ρωτάς στο τόπικ για hacking του 3DS αν αξίζει να αγοράσεις NDS ή κινητό;

Εγώ λέω να συζητήσουμε καλύτερα για 8Κ τηλεοράσεις.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοώ αν όσοι το έχει σας βολεύει να παίζετε, σε σχέση με το κινητό. Ποια είναι τα συν και τα πλην;  Για το καινούριο ds αναφέρομαι, μην κολλάμε στις λέξεις. 

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.

Παιδια το πηρα και εγω. Ποια καρτα r4 εχετε, οσοι χρησιμοποιειτε; Κατι παλιες που ειχα για το DS, φανταζομαι δεν κανουν;

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Παιδια το πηρα και εγω. Ποια καρτα r4 εχετε, οσοι χρησιμοποιειτε; Κατι παλιες που ειχα για το DS, φανταζομαι δεν κανουν;

Αν του βάλεις CFW λογικά θα παίζουν,, έχω έναν κλώνο r4i με το Ysmenu και παίζει κομπλέ.

Δημοσ.

Σε σχεση να μην το χακαρεις και να μην ειναι φορτωμενο με προγραμματα και παιχνιδια.

Γενικα υπαρχει καποια αναλυση που να δειχνει την μπαταρια οταν παιζεις τα παιχνιδια μεσω emu/cfmw και σε σχεση με το να παιζεις τις original καρτες;

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, elpaso1 said:

Σε σχεση να μην το χακαρεις και να μην ειναι φορτωμενο με προγραμματα και παιχνιδια.

Γενικα υπαρχει καποια αναλυση που να δειχνει την μπαταρια οταν παιζεις τα παιχνιδια μεσω emu/cfmw και σε σχεση με το να παιζεις τις original καρτες;

Δεν υπάρχει καμία διαφορά είτε παίζεις από κασετάκι είτε τα backup σου. Οι emulators δεν υφίστανται σε unhacked συστήματα άρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε. Κάνε και κάνα quote/mention αλλιώς δεν βλέπω τις απαντήσεις σου.

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
Just now, GeorgeMan said:

Δεν υπάρχει καμία διαφορά είτε παίζεις από κασετάκι είτε τα backup σου. Οι emulators δεν υφίστανται σε unhacked συστήματα άρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε. Κάνε και κάνα quote/mention αλλιώς δεν βλέπω τις απαντήσεις σου.

Ναι αναφερομαι στις hacked συσκευες. Εαν η ολη διαδικασια και το φορτωμα με προγραμματα επηρεαζουν την μπαταρια αρνητικα, σε παροδο χρονου.

Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

Ρε @elpaso1 τα ρωτάς στα σοβαρά αυτά που ρωτάς ή τρολλάρεις;

Μόλις μπήκες και εσύ στην ignore list μου. Όλα σου τα ποστ είναι άχρηστα μέχρι στιγμής. 

• Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, elpaso1 said:

Μόλις μπήκες και εσύ στην ignore list μου. Όλα σου τα ποστ είναι άχρηστα μέχρι στιγμής. 

Νόμιζα ότι είχα μπει από τότε που μιλάγαμε για το φινάλε του Game of Thrones. 

Oh well, τιμή μου. 

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, elpaso1 said:

Ναι αναφερομαι στις hacked συσκευες. Εαν η ολη διαδικασια και το φορτωμα με προγραμματα επηρεαζουν την μπαταρια αρνητικα, σε παροδο χρονου.

Σου απάντησα.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Αν του περάσεις firmware και emu, η μπαταρία θα πέφτει πιο γρήγορα ή δεν παίζει ρόλο;

Όχι δεν πέφτει πιο γρήγορα.Από οτι έχω δει μετά από άπειρες ώρες με ή χωρίς cfw το ίδιο είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...