jordaninio Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 παιδια γεια σας...θελω να αγορασω λαπτοπ και επειδη εχω γνωστους απο αμερικη μου προτειναν να μου τον αγορασουν εκεινοι και να μου τον στειλουν...κοιταξτε χαρακτηριστικα και τιμη.. Selected Features: 2nd generation Intel® Core i5-2410M Processor (2.3 GHz, 3MB L3 Cache)Turbo Boost up to 2.9 GHz FREE Upgrade to 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) 500GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection 2GB Radeon HD 6770M GDDR5 Graphics [HDMI, VGA] Intel 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth® with Wireless Display Support 17.3" diagonal Full HD HP Anti-glare LED Display (1920 x 1080) Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit No Additional Office Software 30% OFF! 9-Cell Lithium-Ion Battery (over-sized) - Up to 9.5 hours of battery life +++ dark umber Standard Keyboard with numeric keypad SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support HP TrueVision HD Webcam with Integrated Digital Microphone + HP SimplePass Fingerprint Reader No additional security software Included Features: Type: THE ultimate entertainment and performance machine. Processors: Intel 2nd gen Core Battery Life: Up to 5.25 hours of battery life (6 cell)+++ Memory card reader: Multi-Format Digital Media Card Reader Accessible memory slots: 2 Maximum Memory Expansion: 8GB Ports: 4 USB (2 USB 2.0 and 2 SuperSpeed USB 3.0), HDMI, VGA Additional Ports: RJ-45, HDMI Chassis: aluminum chassis in dark umber color (metal) Hard Drive Protection: HP ProtectSmart protects the hard drive & data Audio: Beats audio + HP Triple Bass Reflex Subwoofer ENERGY STAR Qualified: Yes DLNA Certified: Yes Adapter: 120W AC Dimensions: 16.38" (W) x 10.83" (D) x 1.24" (min H)/1.42" (max H) Thinness: 1.24" Weight: 6.72 lbs Network Card: 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN (RJ-45 connector) Optical Drive: Internal Blu-ray Drive: Optional Webcam: HP TrueVision HD Webcam Fingerprint Reader: Included CoolSense: Included Security SW: Norton Internet Security 60-day subscription Included SW: HP Games, Windows Live Warranty: 2-year hardware limited warranty τιμη για ολα αυτα 1121 δολλαρια δηλάδη 780 ευρω περιπου..νομιζω σε σχεση με τα δικες μας τιμες ειναι καραευκαιρια...αυτο που με απασχολει ειναι η εγγυηση και αν ειναι διεθνης..δηλαδη εδω μπορω να τον φτιαξω??ακουω τις γνωμες σας...
forgotten Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα αν δεν σου το φερουν οι ιδιοι και στο στειλουν με το ταχυδρομειο θα πληρωσεις και αρκετα χρηματα στο τελωνειο πανευρωπαικα ξερω οτι υπαρχει απο αρκετες χωρες εγγυηση παγκοσμια δεν ξερω αλλα δυσκολο
eko13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Eπεισης ξεχνας το ελληνικο πληκτρολογιο και ελληνικη εγγυηση...
jordaninio Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 δηλαδη αν το παω εδω στην hp δν θα το φτιαξουν?ενταξει το πληκτρολογιο δν με νοιαζει τα ξερω απεξω πια..η γλωσσα μεσα ειναι
jordaninio Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 να ρωτησω κατι ακομα..αν μου το στειλουν και δν γραψουν οτι ειναι υπολογιστης μεσα..θα χρεωθω και παλι?
Roger Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Θα περασει απο τελωνειο αδερφε και θα σου ερθει μια η αλλη αγοραζοντας το απο εδω.Αν ηταν ετσι θα ειχαμε ολοι laptop τσαμπα απο Αμερικη.
theo58 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Καλησπερα και σορρυ που παρεμβαινω αλλα εχω και γω καποιες ερωτησεις πανω στο θεμα. Εχω μια φιλη αυτη την στιγμη στην Αμερικη για διακοπες και θελω να μου φερει ενα λαπτοπ. Δεν δηλωσε λαπτοπ οταν πηγε και πηγε μεσω Ελβετιας. Αμα το χει σε τσαντα στο χερι χωρις κουτι φυσικα.... θα υπαρξει προβλημα να μου το φερει? Θα πληρωσει πουθενα τελωνειο? Θα την ζητησουν τιποτα πραγματα. Θα επιστρεψει και μεσω Ελβετιας να πω. Παρακαλω αν μπορει καποιος να απαντησει αμεσα.... Ευχαριστω εκ των προταιρων...
Roger Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Φυσικα και οχι,ειναι το προσωπικο laptop του καθενος και πηγαινει οπου θελει με αυτο.
theo58 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Φυσικα και οχι,ειναι το προσωπικο laptop του καθενος και πηγαινει οπου θελει με αυτο. Ευχαριστω για την απαντηση αρχικα.... Δηλαδη απλα θα της το ελεγξουν στην Αμερικη, στην Ελβετια δεν θα την πουν τιποτα λογω ελεγχου στις ΗΠΑ και στην Ελλαδα επισης επειδη πετα απο Ευρωπη? Εγω φοβαμαι επειδη δεν δηλωσε οτι ειχε λαπτοπ μαζι της. Παντως λιγο που googlαρα το θεμα, καταλαβα οτι το θεμα ειναι το τελωνιο μονο και οχι οτι δεν θα την αφησουν να το παρει μαζι της απο Αμερικη ετσι?
raxanas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Για τον theo.Αναλογα.Στην αμερική ειναι αρκετα σχολαστικοι με τα τελωνεια και ελέγχους.Ισως να μην πληρώσει αλλα ειναι λιγακι ριψοκινδυνο.Αγορα δεν νομιζω να χρεωνουν εκει.Ειδικα αμα εχει και το δικο της λαπτοπ μαζι. Για τον topic creator.Συγγνωμη τωρα αυτο το λές ευκαιρία?Θα κανεις ολο αυτον τον κοπο για ενα ΗΡ?Να ηταν κανα Sager η Alienware να σου πω οτι αξιζει να μπεις στην ταλαιπωρια με τα τελωνια και τα κερατιατικα του.Για ενα ΗΡ και ειδικα ενα τοσο φθηνο δεν αξιζει.ΗΡ βρισκεις ευκολα και στην ελλαδα και καλες τιμες
mchrisober Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 εαν τον φερει στο χερι, και πει οτι ειναι δικο της ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, τα εχουμε πει εκατονταδες φορες. τελος
theo58 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις.... ελπιζω να πανε ολα καλα....
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μιας και ο φιλος ενδιαφερεται για αγορα απο Αμερικη...δοκιμασα την υπηρεσια που προτεινανε καποια αλλα παιδια που αναλαμβανει τα τελωνεια και σου παραδιδει το laptop στο σπιτι. Συγκεκριμενα ενδιαφερθηκα για ενα Hp Envy 17 2070 που στην Αμερικη κανει 920€ και αυτοι μου το στελνουν με 1160€ σπιτακι μου. Αμα σκεφτειτε οτι το αντιστοιχο μοντελο στο Ελλαντα με χειροτερα χαρακτηριστικα κανει 1500€ τοτε αξιζει. Οσον αφορα την εγγυηση καποιες εταιριες προσφερουν παγκοσμια εγγυηση οπως η Dell για παραδειγμα...
plpapadopoulos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μιας και ο φιλος ενδιαφερεται για αγορα απο Αμερικη...δοκιμασα την υπηρεσια που προτεινανε καποια αλλα παιδια που αναλαμβανει τα τελωνεια και σου παραδιδει το laptop στο σπιτι. Συγκεκριμενα ενδιαφερθηκα για ενα Hp Envy 17 2070 που στην Αμερικη κανει 920€ και αυτοι μου το στελνουν με 1160€ σπιτακι μου. Αμα σκεφτειτε οτι το αντιστοιχο μοντελο στο Ελλαντα με χειροτερα χαρακτηριστικα κανει 1500€ τοτε αξιζει. Οσον αφορα την εγγυηση καποιες εταιριες προσφερουν παγκοσμια εγγυηση οπως η Dell για παραδειγμα... Η σειρά Envy είναι consumer σειρά και δεν καλύπτεται από Global warranty.
Roger Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μιας και ο φιλος ενδιαφερεται για αγορα απο Αμερικη...δοκιμασα την υπηρεσια που προτεινανε καποια αλλα παιδια που αναλαμβανει τα τελωνεια και σου παραδιδει το laptop στο σπιτι. Συγκεκριμενα ενδιαφερθηκα για ενα Hp Envy 17 2070 που στην Αμερικη κανει 920€ και αυτοι μου το στελνουν με 1160€ σπιτακι μου. Αμα σκεφτειτε οτι το αντιστοιχο μοντελο στο Ελλαντα με χειροτερα χαρακτηριστικα κανει 1500€ τοτε αξιζει. Οσον αφορα την εγγυηση καποιες εταιριες προσφερουν παγκοσμια εγγυηση οπως η Dell για παραδειγμα... Για ποια υπηρεσια μιλαμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.