Προς το περιεχόμενο

αγορα notebook απο αμερικη

jordaninio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια σας...θελω να αγορασω λαπτοπ και επειδη εχω γνωστους απο αμερικη μου προτειναν να μου τον αγορασουν εκεινοι και να μου τον στειλουν...κοιταξτε χαρακτηριστικα και τιμη..

Selected Features:

2nd generation Intel® Core i5-2410M Processor (2.3 GHz, 3MB L3 Cache)Turbo Boost up to 2.9 GHz

FREE Upgrade to 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm)

500GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection

2GB Radeon HD 6770M GDDR5 Graphics [HDMI, VGA]

Intel 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth® with Wireless Display Support

17.3" diagonal Full HD HP Anti-glare LED Display (1920 x 1080)

Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit

No Additional Office Software

30% OFF! 9-Cell Lithium-Ion Battery (over-sized) - Up to 9.5 hours of battery life +++

dark umber

Standard Keyboard with numeric keypad

SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support

HP TrueVision HD Webcam with Integrated Digital Microphone + HP SimplePass Fingerprint Reader

No additional security software

Included Features:

Type: THE ultimate entertainment and performance machine.

Processors: Intel 2nd gen Core

Battery Life: Up to 5.25 hours of battery life (6 cell)+++

Memory card reader: Multi-Format Digital Media Card Reader

Accessible memory slots: 2

Maximum Memory Expansion: 8GB

Ports: 4 USB (2 USB 2.0 and 2 SuperSpeed USB 3.0), HDMI, VGA

Additional Ports: RJ-45, HDMI

Chassis: aluminum chassis in dark umber color (metal)

Hard Drive Protection: HP ProtectSmart protects the hard drive & data

Audio: Beats audio + HP Triple Bass Reflex Subwoofer

ENERGY STAR Qualified: Yes

DLNA Certified: Yes

Adapter: 120W AC

Dimensions: 16.38" (W) x 10.83" (D) x 1.24" (min H)/1.42" (max H)

Thinness: 1.24"

Weight: 6.72 lbs

Network Card: 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN (RJ-45 connector)

Optical Drive: Internal

Blu-ray Drive: Optional

Webcam: HP TrueVision HD Webcam

Fingerprint Reader: Included

CoolSense: Included

Security SW: Norton Internet Security 60-day subscription

Included SW: HP Games, Windows Live

Warranty: 2-year hardware limited warranty

τιμη για ολα αυτα 1121 δολλαρια δηλάδη 780 ευρω περιπου..νομιζω σε σχεση με τα δικες μας τιμες ειναι καραευκαιρια...αυτο που με απασχολει ειναι η εγγυηση και αν ειναι διεθνης..δηλαδη εδω μπορω να τον φτιαξω??ακουω τις γνωμες σας...

Δημοσ.

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα αν δεν σου το φερουν οι ιδιοι και στο στειλουν με το ταχυδρομειο θα πληρωσεις και αρκετα χρηματα στο τελωνειο

πανευρωπαικα ξερω οτι υπαρχει απο αρκετες χωρες εγγυηση παγκοσμια δεν ξερω αλλα δυσκολο

Δημοσ.

δηλαδη αν το παω εδω στην hp δν θα το φτιαξουν?ενταξει το πληκτρολογιο δν με νοιαζει τα ξερω απεξω πια..η γλωσσα μεσα ειναι

Δημοσ.

Θα περασει απο τελωνειο αδερφε και θα σου ερθει μια η αλλη αγοραζοντας το απο εδω.Αν ηταν ετσι θα ειχαμε ολοι laptop τσαμπα απο Αμερικη.

Δημοσ.

Καλησπερα και σορρυ που παρεμβαινω αλλα εχω και γω καποιες ερωτησεις πανω στο θεμα. Εχω μια φιλη αυτη την στιγμη στην Αμερικη για διακοπες και θελω να μου φερει ενα λαπτοπ. Δεν δηλωσε λαπτοπ οταν πηγε και πηγε μεσω Ελβετιας. Αμα το χει σε τσαντα στο χερι χωρις κουτι φυσικα.... θα υπαρξει προβλημα να μου το φερει? Θα πληρωσει πουθενα τελωνειο? Θα την ζητησουν τιποτα πραγματα. Θα επιστρεψει και μεσω Ελβετιας να πω. Παρακαλω αν μπορει καποιος να απαντησει αμεσα....

Ευχαριστω εκ των προταιρων...

Δημοσ.

Φυσικα και οχι,ειναι το προσωπικο laptop του καθενος και πηγαινει οπου θελει με αυτο.

Δημοσ.

Φυσικα και οχι,ειναι το προσωπικο laptop του καθενος και πηγαινει οπου θελει με αυτο.

Ευχαριστω για την απαντηση αρχικα....

Δηλαδη απλα θα της το ελεγξουν στην Αμερικη, στην Ελβετια δεν θα την πουν τιποτα λογω ελεγχου στις ΗΠΑ και στην Ελλαδα επισης επειδη πετα απο Ευρωπη?

Εγω φοβαμαι επειδη δεν δηλωσε οτι ειχε λαπτοπ μαζι της. Παντως λιγο που googlαρα το θεμα, καταλαβα οτι το θεμα ειναι το τελωνιο μονο και οχι οτι δεν θα την αφησουν να το παρει μαζι της απο Αμερικη ετσι?

Δημοσ.

Για τον theo.Αναλογα.Στην αμερική ειναι αρκετα σχολαστικοι με τα τελωνεια και ελέγχους.Ισως να μην πληρώσει αλλα ειναι λιγακι ριψοκινδυνο.Αγορα δεν νομιζω να χρεωνουν εκει.Ειδικα αμα εχει και το δικο της λαπτοπ μαζι.

Για τον topic creator.Συγγνωμη τωρα αυτο το λές ευκαιρία?Θα κανεις ολο αυτον τον κοπο για ενα ΗΡ?Να ηταν κανα Sager η Alienware να σου πω οτι αξιζει να μπεις στην ταλαιπωρια με τα τελωνια και τα κερατιατικα του.Για ενα ΗΡ και ειδικα ενα τοσο φθηνο δεν αξιζει.ΗΡ βρισκεις ευκολα και στην ελλαδα και καλες τιμες

Δημοσ.

Μιας και ο φιλος ενδιαφερεται για αγορα απο Αμερικη...δοκιμασα την υπηρεσια που προτεινανε καποια αλλα παιδια που αναλαμβανει τα τελωνεια και σου παραδιδει το laptop στο σπιτι.

Συγκεκριμενα ενδιαφερθηκα για ενα Hp Envy 17 2070 που στην Αμερικη κανει 920€ και αυτοι μου το στελνουν με 1160€ σπιτακι μου.

Αμα σκεφτειτε οτι το αντιστοιχο μοντελο στο Ελλαντα με χειροτερα χαρακτηριστικα κανει 1500€ τοτε αξιζει.

Οσον αφορα την εγγυηση καποιες εταιριες προσφερουν παγκοσμια εγγυηση οπως η Dell για παραδειγμα...

Δημοσ.

Μιας και ο φιλος ενδιαφερεται για αγορα απο Αμερικη...δοκιμασα την υπηρεσια που προτεινανε καποια αλλα παιδια που αναλαμβανει τα τελωνεια και σου παραδιδει το laptop στο σπιτι.

Συγκεκριμενα ενδιαφερθηκα για ενα Hp Envy 17 2070 που στην Αμερικη κανει 920€ και αυτοι μου το στελνουν με 1160€ σπιτακι μου.

Αμα σκεφτειτε οτι το αντιστοιχο μοντελο στο Ελλαντα με χειροτερα χαρακτηριστικα κανει 1500€ τοτε αξιζει.

Οσον αφορα την εγγυηση καποιες εταιριες προσφερουν παγκοσμια εγγυηση οπως η Dell για παραδειγμα...

Η σειρά Envy είναι consumer σειρά και δεν καλύπτεται από Global warranty.

Δημοσ.

Για ποια υπηρεσια μιλαμε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...