Προς το περιεχόμενο

Άνοιγμα υπολογιστή μέσω Android εφαρμογής

Dimitris362

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δούλευα τωρα τελευταία μια εφαρμογη στο android μου που σου επιτρέπει να δουλεύεις το pc απο το κινητο, και ενας φιλος μου με ενημέρωσε οτι υπαρχει και περιπτωση εαν η motherboard σου το επιτρέπει, να μπορει και να το ενεργοποιείς απο το κινητο (επιλογη που σου επιτρέπει να το ενεργοποιείς απο ποντικι πληκτρολογιο κτλ) ώστε να μη χρειάζεται να πατισω το κουμπι για να ανοιξει, και αυτο εαν ειναι συμβατη η motherboard δλδ εαν εχει αυτη την ιδιότητα. Εχω την ASUS M4N78 PRO και θα ηθελα να μου πει καποιος εαν γνωρίζει πως μπορω να το δω εαν γινεται κατι τετοιο και πως να το καταφέρω. Ευχαριστω προκαταβολικά.

• Moderators
Δημοσ.

Στο BIOS σου, στο μενου POWER, στο APM Configuration, θα δεις τις επιλογες Powen On by Mouse / by Keyboard.

Δυστυχως φαινεται να υποστηριζεται wake μονο απο PS2 mouse/keyboard.

Δημοσ.

Γενικά για να μπορέσεις να το κάνεις αυτό, πρέπει η κάρτα δικτύου σου να υποστηρίζει wake on lan με το λεγόμενο magic packet. Δεν ξέρω αν το υποστηρίζει η μητρική σου βέβαια αλλά νομίζω είναι συνηθισμένη λειτουργία τώρα πια.

Επίσης κάτι που έχω διαβάσει είναι, ότι το pc που θες να "ξυπνήσεις" πρέπει να είναι ενσύρματα συνδεδεμένο με το router σου και όχι ασύρματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...